Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarr cok kotuyum ben yaa dunden berı bebegımm hıc oynamıoo ne yaptıysam tık yok cocukta yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben

Sevalciğim evham yapma inşallah herşey yolundadır her gün hareket etmeyebiliyorlarmış belli bir süresi vardı onun... Ama içinin rahat etmesini istiyorsan git doktora baksın bir ultrasonla hayatım...

sevalcim bencede di doktora git istersen yakın hem doktorun da yakın

benimkininde hareketleri çok yavaşladı
bazen korkuyorum ama arada bir hafif kıpırtılar olunca rahatlıyorum

seda kıss of hala açıklanmadı şu sınav sonuçları deli olcam ya

sevalim tatlı bişiler yiyip soluna yattın mı belki işe yarar

sevalcim bende çok evhamlanıyodum hatırlıyonmu.
aradan 1 gün geçiyodu sonra tekmesini duyuyodum.senin nekadar zaman oldu.
hele bi uzan dinle iyice.

kızlarr dun den berı ıste meselaa cok hareketleydı net duyuyordum sımdıde sankı böle cok ufak hareketlerı oluo gıbı ama eskısı gıbı sııddetlı olmayınca hareket etmıormus gıbı gelıo bana

kız hareketlerini hissediyosan tamam işte.her an tekme mi atacak.
benimkide tekme atmıyo gündüzleri hiç.gece atıyo arada.
ama hareketlerini hissediyosun.elini karnına koyunca içerde bişiler geziyo gibi oluyo.
sonuçta bebeğin canlı işte.tekme atması şart değilki.

aman bee buhune kadar hep saglam darbeler atıodu sımdı böle yavaslayınca korktummm

inş öznurcum cok merak edıorum kılosunu daha var gıtmemıze hastaneyede 12 temmuzda gıdıcez 4 temmuzdada tetonıoz asım var 2ncısını olcum

güler kız gönderdiğin linkten bende bir avatar seçiverdim gördüğünüz üzere.
güle güle kullan canım pek bi cicizemuszemus
sıkıldıkça oradan değiştirebilirsin.. o linkteki eski sayfalarda da enteresan şeyler var

kızlarr cok kotuyum ben yaa dunden berı bebegımm hıc oynamıoo ne yaptıysam tık yok cocukta yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben
hiç korkma kuşum.. bebişlerin küçük hareketlerini anne hissetmeye bilirmiş.. için rahat olsun.. gayet iyidir ahmet faruk çumuz..

akşam ablamla konuştuk.. babam rahatsızlanmış.. hemen anjuya almışlar. kalpteki iki damar tıkalıymış.. bide stent takmışlar..
sabahtan beri uzman tv de geziniyom.. stent ilgili herşeyi seyrettim..
akşam hiç uyumadım. ya babama bişiy olursa adamcağız ilk kız torununu göremeyecekmi diye.. çok üzülüyorumç. bu hamilelik ves vesesi ama elimde değil..

pztesi 4lü taramaya gidecektim. hem 4lü hemde şeker yüklemem olacak kısmetse..
sabah erkenden aradım yarın için randavu aldım. sabah erken saate verdiler.. sabah saatlerinde genelde çok kötü oluyorum ama napiiim. ctesi işlerim bitsinde pazar babamı görmeye gitmek istiyroum. hem bisüre annemde kalmak istiyorum. kısmetse
yanlız gidicem dr inşlh bayılmam.. kociş izin alamadı.. (he daha geçen hafta aldı zaten bu yılki senelik izinleri bile doldu sayılır doğuma kalmadı adamın izni)

gulerım enıstemde stent takılı hemde acık kalp amelıyatı oldu o ama maşallah cok iii cnm hıc korkma bu kadar uzulme bebısınıde strese sokma sakınn hastaneye erken gıdıcekmsn bende kcişimle gıtmıstım ama ıctıkten snra ıse gıtmek zorundaydı o yolladım onu bısı olmadı yanı ama ıctıkten snra otur dolasma tamam mı hiç bşicik olmaz allahın ıznıylee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…