Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok sağol sevalim..
kahvaltı yapıp öyle çıkıcam evden.. drum aç kalma tok gel dedi.
yanıma poşet felan alıcam her ihtimale karşı çıkarırsam felan diye..
tamam kuşum şekerli suyu içince otururum kantinde..

offf çok başım ağrıyo.. akşam çok ağladım hiç uyuyamadım.. bi duş alsaydım iyi olacaktı ama yine sular kesik..

aa sana drun tokmu gel dedı bana ac gel dedı o yuzden ben o kadar cok kotu oldum cnm tok gıdıceksen daha ii ozmn hıc bişicik olmazzz
aaa bıde agladım dıoo sen aglarkenn o karnındakı bebede aglıo bunud bılıomusun sennnn

canımm içini ferah tut. Benim anneme de geçen sene takıldı stent. Bir damarı baya tıkalıydı nerdeyse tamamı tıkalı çıktı taktılar bende o zaman yoktum yanında yengem gitmiş ben 2 gün sonra gittim. İyiydi yani birkaç gün sonrada iyice iyi oldu hatta ben gittikten bir gün sonra pazara bile gitmiştik.. anjiyo olcaktı sadece ama damar tıkalı çıkınca hemen taknışlar korkam çok kolay bir işlem kasıktan girip damarı açıyorlar ve stenti takıyorlar amliyat bile değil ve bir gün tutuyorlar çıkarıyorlar evde dinlenecek 1 hafta sonra hiçbir şey olmamış gibi ayağa kalkar. Bizim apartmanda da yöneticinin eşi kriz geçirdi gittiler onunda iki damarına taktılar kadın hastaneden çıktığında turp gibiydi şimdi görsen stent takılmış demezsin sadece dikkat edecek baban bir ilaç içecek 6 ay sonra kontrole gidecek yine birde korasprin vercekler onuda ömür boy içecek kanı sulandırıyor. Bol bol kiraz yesin ve tabii sigara içiyorsa bırakacak o kadar... Allah sağlık versin İnşallah...

gülercim çok geçmiş olsun canım.
şeker testi için daha vaktin vardı aslında.24 hafta ile 28 hafta arasında yapılıyo
araya sıkıştırmana gerek yok.kötü olacaksan erteleyebilirsin sonraya.

çok sağol sedacım.. inan morale çok ihtiyacım vardı..
son zamanlarda ana heberleri bile seyredemiyordum ağlıyorum diye.. şimdide babama çok üzüldüm..
sigarayı bırakalı çok oldu. içmiyo allhtan ama yediklerine hiç dikkat etmez.. yağlı tuzlu herşey yer sonrda tansiyonu çıkınca tansiyon hapı içen cinstendir babam..

başım zonkluyo inan

nebiliiim öznurcum dr yapalım dedi bende tamam dedim.. aman yapiimde çıksın aradan..

sedacım avartar olayını naptın.. bilgisayarındaki bi resmide koyabilirsin.. ama mb tı büyükse sığmayabilir dikkat et.. küçük resim olacak

nen kızlar ne zmn cıkıcaz bız alısverısee bee cıkmıcaksnz söleınde basımın caresıne bakayım ben kaydirigubbakcemile3

ben kendime alışveriş yapcam daha çok herhalde.bebek şeyleri hakketen 1 günlük iş kız seval.
bi çıktınmı aynı dükkandan herbişeyi alabiliyon zaten.

yuh be 26 temmuzmuuu cok var bee ya bız belkı bu hafta sonu cıkarsk alırız bebegee kendıme tam net ne alıcgımı bılmedgm ıcın cnm ne alıcaz kendımıze ya dıyın bakem helee

ya ozıı bu vın nasıl bişi bende vın almak ıstıorum canım fıyatı falan heryerde kullanmak ıstıorum annemlerde kalcm ben dogumdan snra bı muddet ordada uzak kalmıyalımmm

ayda 49 tl ödüyoruz galiba canım.ama turkcell şebekesinden çektiği için
cep telefonu gibi o da radyasyon yayıyo oyüzden ben kullanmıyorum pek.

bızde suan 49 ytl oduoz zaten bu nete sınırsızzz bı arastırayım ben sunu yaaa

canım koyfum bir tane bak, yazımıda değiştirdim. Çok sağol valla işime yaradı sölediklerin.. Biraz moral verebildiysem ne güzel ama moralin yerine geksin diye değil gerçekleri söyledim korkmana üzülmene hiç gerek yok gerçi ne kadar üzülmede desem insanın elinde değil hele uzakta olunca. Bende senin gibi olmuştum ama gidip görünce çok rahat ettim maalesef benim annem hala içiyor sigara bırakmadı..

valla ben 2 uzun gecelik(yakaları göğse kadar dğmeli emzirmesi kolay olsun)
1veya 2 pijamalı bi takım.. terlik havlu sıvı sabun, bi temiz havlu, kağıt havlu. kusabilirz diye nlur nlmaz poşet(sezeryan olursak.. gerçi kusma kabları var ama onlar bana yetmiyo tüp taranferinde anesteziyle olmuştu kociş kab yetiştiremedi bana)
göğüs peti, hasta bezi..
bunları düşünüyorum şimdilik.. ama daha kafama göre gecelik nerden bulcam bilmiyom.. pazardan almak istemiyom.. yıkamaya gelsin.. çekmesin.. hemde adam gibi olsun bi dünya insan görcek beni..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…