- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #16.701
akşam ablamla konuştuk.. babam rahatsızlanmış.. hemen anjuya almışlar. kalpteki iki damar tıkalıymış.. bide stent takmışlar..
sabahtan beri uzman tv de geziniyom.. stent ilgili herşeyi seyrettim..
akşam hiç uyumadım. ya babama bişiy olursa adamcağız ilk kız torununu göremeyecekmi diye.. çok üzülüyorumç. bu hamilelik ves vesesi ama elimde değil..
pztesi 4lü taramaya gidecektim. hem 4lü hemde şeker yüklemem olacak kısmetse..
sabah erkenden aradım yarın için randavu aldım. sabah erken saate verdiler.. sabah saatlerinde genelde çok kötü oluyorum ama napiiim. ctesi işlerim bitsinde pazar babamı görmeye gitmek istiyroum. hem bisüre annemde kalmak istiyorum. kısmetse
yanlız gidicem dr inşlh bayılmam.. kociş izin alamadı.. (he daha geçen hafta aldı zaten bu yılki senelik izinleri bile doldu sayılır doğuma kalmadı adamın izni)
nen kızlar ne zmn cıkıcaz bız alısverısee bee cıkmıcaksnz söleınde basımın caresıne bakayım ben kaydirigubbakcemile3
ozim senin evde net varmı.. özleriz biz seni....
nebiliiim öznurcum dr yapalım dedi bende tamam dedim.. aman yapiimde çıksın aradan..
sedacım avartar olayını naptın.. bilgisayarındaki bi resmide koyabilirsin.. ama mb tı büyükse sığmayabilir dikkat et.. küçük resim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?