Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
pahalı geldi gözüme birden benimkisi sınırlı ttnet ayda 30tl gerçi tek ben kullanıyom..

vınları sormuştum bi ara vodafona ve ttnete çok yavaş dediler hemde faceye felan girersen çok yazıyo sakın girme dediler..

ben faceye ve buraya giremeyeceksem napiiim vını..

ya ozıı bu vın nasıl bişi bende vın almak ıstıorum canım fıyatı falan heryerde kullanmak ıstıorum annemlerde kalcm ben dogumdan snra bı muddet ordada uzak kalmıyalımmm

vodafone sorduk biz vın 100 tl idi o hep sende kalıyor yüklemek için 5 gb için 80 tl gibi yaklaşık tam bilmiyoruz ama her yerde kullanmak istiyorsan kullanmadan önce o bayi de google mebe bağlı programları var oada gireceğin adresi söylüyorsun her yerde çekmiyor çünkü boşuna almış olma. Mesela biz yalova'da kullancaz yazın hem de cadde üzeri ama vodafone da o adres varken turkcell çekmiyormuş orada alsak boşuna almış olacaktık başka yerde de pek kullanmıcaz ki o yüzden her yerde çekiyor felan reklanlarına inanma nereleri kayıtlysa orada çekiyor Git bayilere sana bilgi verirler zaten..

kudretçim hoşgeldin...
bebiş çizelgesi yapalımmı sanada.. merti doğum tarihinden itibaren yaparız..

uzun gecelık sevmıom ben yaa onlar ama ii olur dımee pijama gıbı olmaz sezeryanda falan özellıkle daha rahat olur cnm kalıtelı bişi olsun doremı falan meselaaa pazardan alma bncede cekmesın

evt ya heryerde cekmıckse ne ısıme yarıck ve gulerımın dedıgı gıbı face gıremeyeceksem ne işime yarıck zaten bı face bı msn bıde bura var bnm içinnn

sevalim uzun geceliği bende hiç sevmem hatta annem bi ara çok giyerdide çok gülerdim kendisine..
ama eğer normal doğum yapacaksak uzun gecelik daha rahatmış.. ikidebir nekadar açılma var diye koltuğa alıyorlarmış..
görümcem pijama takımıyla doğuma gitti. pijamayı çıkar giy.. yapmaktan bıktım çıkardım pijamayı. bana çarşaf verdiler belime sardım öyle dolandım etrafta dedi.. o da hepten rezillik en iyisi alırım ben uzun gecelik. hem kan felan gelirse alt tarafı üfür üfür.. hemen yıkarız bacakları

kızlar uzman tv yi netten seyrediyormusunuz..
ben hep merak etiiklerimi oradan bakıyom.. google amcaya sorun bak biliyo
hatta bi ara kolbastı nasıl oynanaıyo diye bile seyretmiştim

gülerim hayatım çok geçmiş olsun
Allah acil şifalar versin inşallah

çiğdem den haber yok dimi daha kıslar yaaa
kaçta gircek ki acabaaaaaaa

çok sağol nurtencim..
üzülüp duruyom işte.. görsem içim rahatlıycak.. yanında ağbim var.. 1 kişi refakatçi alıyorlarmış. tıp fakültesi hastanesinde yatıyo.. bugün çıkıcakmış..
ağbimin şarjıda bitmiş.. en azında bi arayabilseydim babamın sesini duyup rahatlıycaktım..
başım çatlıyo ağrıdan.. net başında oyalanmaya çalışıyom..

az önce bi yazı okudum.. birinin 3 yaşında kızı balkondan düşüp ölmüş. ona da çok üzüldüm..

kıslar ben hastane çantama
2 takım pijama
1 eşofman takımı ( hastaneden çıkarken giymeye )
4-5 iç çamaşırı ve emzirme sütyeni :)
hasta bezi
terlik
tarak
sıvı sabun
havlu
çorap
koymayı düşünüyom
dahada bişi gelmiyo aklıma
bebeğede 2 takım çıkış seti
bebek bezi
ıslak mendil
ağız mendili kusarsa bulunsun yanımda
emzik
havlu
daha ne koyulur ki kıslar yaaaaaaa

çidoşun bende tlf nosu yooookkk
vını bitmiş nete giremem demişti.. ama birimize msj atacaktı
bende merak ettim

aaaaaaaaa
kıs deli okuma haber felan
akşamlardı da izleme belliki çok hassas yapmış hamilelik seni çabuk etkileniyosun
babanada korkma canım Allahın izniyle tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah

kırmızı taç
saçlarımız toplamaya lastikli tarz toka.. ağrımız varken çok terliyomuşuz.. tepeden tuturuveririm haydeeee...

inşlh sonrasında banyo şansımız olur.. ben hiç terli duramam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…