Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar canlar nasılsınız özledim sizi iş yerinden giremiyoruz nete

kadriyecim üzülme eminim çok yakında hamile olacaksın bende aşılamadan 3 ay sonra normal yolla hamile kaldım düşünsene 2 yıl tedavi olduğum halde olmadı tam 2. aşılamaya karar verdiğimiz anda hamile olduğumu öğrendim rabbim hepinizin kucaklarını doldursun inşallah ha bu arada bende senin gibi aşılamadan sonra erken adet oldum ondan sonraki ay 27 gün gecikmeli olmuştum galiba vücut ilaçlara alışıyo ondan olabilir stres yapma bak göreceksin yakında hamiş haberini alıcaz burda hep beraber halay çekeeceğiz inşallahhhhhhhhhhhh

iyiym nurtenim canımın içi sen nasılsın görüşmeyeli bi türlü görüşemedik

kilo almaya başladım sonunda çok şükür bulantılarım geçti rahatladım biliyosun 9 kilo vermiştim ilk aylarda şimdide 2 kilo aldım 4.5 aylık olduk teyzesi eee artık kız bakıyorum oğluşuma

amin canım inşallah herkesin halayını tek tek çekicez burda
ben iyiyim canım sen ve küçük hüsamettin nasıllar

aman Allahım nazarkardan saklasın
aman ne tatlı olur kıs oooooo
küçük hüsamettin

kızlar bu arada dün ilk hamile kıyafetlerimi aldım 2 tane hamiş pantolonu aldım birde üst artık hamile olduğum anlaşılıyo göbek çıktı valla erkek diye galiba sadece göbeğim şişiyo kalçalarda bişey yok kaydirigubbakcemile2

nurtencim valla bi görsen kıpırdamayada başladı çok yaramaz bişey doktora gittiğimizde bi dönüyo bi dönüyo yerinde durmuyo valla doktor boyunu ölçmeye yakalayamadı çok haraketli bi bebek bende onu öyle görünce gülme krizine girdim valla bu hafta gidicez tekrar

aman canım napcan kaçayı ne güsel işte göbek erir ama doğumdan sonra popoyu eritmesi zor olur kaydirigubbakcemile3

Arbbım en kısa zamanda burdakı bÜtÜn arkadaŞlarıma ve tÜm ısteyenlerede nasıp eder ınŞallahhhhhhh hep dua edıyorum bu duyguyu sızınde yaŞamanız ıÇın

kime çekmiş kıs buuuuuuu
sen sakinsin tanıdığım kadarıyla
babaya mı çekti kerata

kime çekmiş kıs buuuuuuu
sen sakinsin tanıdığım kadarıyla
babaya mı çekti kerata

BANA ÇEKMİŞ TEYZESİ AKSİNE BABASI ÇOK ÇOK SAKİN BEN ÇOK HARAKETLİYİM YERİMDE DURAMAM İŞ YERİNDE BAZEN ARKADAŞLARIM SÖYLÜYO SANA ÇEKERSE YANDINIZ DİYE ÇOK YARAMAZ OLUR YERİNDE DURAMAZ DİYOLAR BANA hihoyyyt alkisalkisalkis :sm_cool:

NıYE KıMSE YOK ESKıSı GıBı FAZLA NETE BAKMIYO KıMSE KÜSERıM AMA :gitme:

Benıde uyku bastırdı yıne bende kaÇıyorum o zaman yatma vaktım geldı galıba bızım ufaklık durmuyo ÖpÜyorum hepınızı byy yarın gÖrÜŞÜrÜz

ben dun regloldum arkadaşlr. doktora gıtmıcem ama artık bnde gulerim gıbı saldım bıraktım .budurum eşimle arama seet koyoyor dun akşam çok kötuydum size gelem bakem dedim eşim netın fişini çektı gel yatşuray dedı bıde bagırdı oturamadım bende.
kafam yine çok karışık...duaya ihtıyacım var

canım resımkoysana buraya bakalım guzel göbüşünee opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…