Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kadriye canım Allahım daha büyük keder yaşatmasın
dualarımız seninle canım.
kendine biraz başka meşkaleler bulmaya çalış çocuk fikrinden biraz uzaklaşmaya çalış eminim çok daha iyi olucaksın . eşinle de kötü olmazsınız. Allahım mis kokulunu tez zamanda versin inşallah.

kudretcim ya eşim geldi dün mesaideydi
bende yemek faslımız olduğundan çıkmak zorunda kaldım sonra geldim ama sen yoktun :gitme:

hadi kıslr ama nerdesinizzzzzzzzzzzz
gelinde az göbek atıp stresten uzaklaşalım hadiiiiiii

sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito sositososito hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :dance: :dance: :dance: :dance:

hadi kıslar amaaaaaaaaaaa
oooooooooohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
yandan kıvır kıvırrrrrrrrrr

aaaaaaaa
bu ne beeeeeeeeeeeee
hamileyim desem oynıcak kimse yok topikte

küstüm işte kısım size
kalmıyom hamile felan sizle paylaşamıcaksam ne önemi var şuna bakın be dağıldık iyce
kalmıyom lan hamile bi halayımı çekicek arkadaşım yok
yok size yeğen felan kısım yaw

canım buna göre kız çıkıyor bakalım kısmet artık kaydirigubbakcemile3

bende oğlum için yazdım son adet tarıhımı hatırlıyorum çunku.8 aralık 2005 ...
kız çıktı...ama benım oğlum oldu...tam tersıde olabılır canım...

kadrıyecıgım canım ya...canını sıkma lutfen..dualarımız senınle...ınşallah

nur cugum nerden buldun bu guzel resımlerı...bugun basım agrıyor ya...dun butun gun gelen gıden..ve çocuklular...uüühühühü...ev çıngen çadırı derlerya aynnen oyle... mafoldumben

amannnn iş nedir ki yapılır biter boşverrrrrrrr
az gülelim neşelenelim dedim kimsecikler yok baksana

nuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

evet kımseler yok..aslında sabahları kımse olmuyor..ben 6 da uyandım...bugun uyuyamadım da...ev tasıyorum nurcum yakında...işim çookk...sen nasılsın ..iyimisin tatlım..

kilo almaya başladım sonunda çok şükür bulantılarım geçti rahatladım biliyosun 9 kilo vermiştim ilk aylarda şimdide 2 kilo aldım 4.5 aylık olduk teyzesi eee artık kız bakıyorum oğluşuma

nasıl yani kızzz...anam sen kilo mu verdin, ilk aylar..:bbo:

yaw ben varım ya kızzz...

kadriyem geçicek bu günler inşallah..tatlı bi tebesümle ancaz bu günleri..rabbim bilir hayırlısını ,tez zamanda kavuştursun seni meleğine..dualarım seninle.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…