Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bende seni çok seviyorum ama doğrusu bu bitanem benim bi arkadaşım biri6 biri 7 aylık biri normal biri sezeryanla zorunlu doğurttular bebekler su topluyo karnında ve doğsalar ölecekler o yüzden ben onu hissetmedim şükür halme diyorum o neler ördü bebeklerine ve genetik bi bozukluk var kız doğum yapmaya korkar oldu bunları görünce bizimki ne ki devede kulak ya eşlerimizi seviyoruz seviliyoruz benim koca bi bebeğim var zaten

tamam çiğdemcim gidicem ama yılbaşından sonraya artık malum yılsonu işlemleri
hoş yeni yıldda da nisana kadar yoğunluğu atamam ama kendime bi boşluk açıcam mecbur

ay olcay ya Rabbim sabırlar versin yardım etsin arkadaşına
bizim halimize şükürler olsun neler var şu hayatta
hiçbişey için üzülmeye değmiyo bende bebeğimi kaybettiğimde çok acı çektim. En büyük destekcim de gene eşim oldu kıslar kimseden fayda yok varsa yoksa insanın eşi gerçektende bu böyle

bende topıkımızı dostlugumuzu çok sevıyorum.sizi çok sevıyorum....

Son düzenleyen: Moderatör:
kıslar benim azcık işim var onu yapıp geliyim olur mu
öpüyorum kocaman siziiiiiiiiiiiii

kıslar bu arada mürvetle görüşebildiniz mi hiç ben msn kaldırdım işyerinden hiç görüşemedim haberiniz varmı nasılmış

ya biz hissetmedik o yüzden kötünün iyisiyiz çok zor ve bı kızın annesi vefat etti ablası falanda yok hep güçlü olmak zorunda o yüzden şükür kızlarrrrrrrrrrrrrrrr

çiğdemcim annen için çok geçmiş olsun canım.allah sana da kolaylık versin ama dediğin gibi bak nekadar güçlü olduğunu hissetmişsin.bu ara kafanı başka şeylerle meşgul etmen de belki bir hayıra vesile olur.

SAĞOL CANIMM YA yarın kısmetse çıkacak hastaneden ciğerdeki su bitmişş bakalım inşallah böbrektede iyi gelişmeler olur hemen diyalize girmezz aklınıza gelirse annecime dua edin olurmu kızlarr

canım çiçim, çok geçmiş olsun bitanem..ne güçlü bir kadınsın. inan şuan gıpta ediyorum..Allahım tez zamanda şifa versin eşine, annene ve sana,hayırlısıyla feraha kavuşursun sizi rabbim..:Saruboceq: amin

kız nurtiş geçmiş olsun bacım. pekmez ye bol bol..senin şifan bunda..hiç kan hapı neyn alma bence...bende de var kansızlık, şu pekmez olayını bende yapacam artık...

croscu cugum...geçmıs olsun...inşallah yakında saglıgınıza kavusursunuz...işlerinizde toparlanır ınşallah...
çok guclusun gercekten...bunların karsılıgını da alırsın emınım canım...mutlu gunler, guzel gunler

canım benim, yazdıklarını okuyunca çok üzüldüm, biz kadınların çilesi bu herkesin farklı farklı işte amannn bende dökülsem kimbilir neler çıkacak, yazıpda moralinizi bozmayayım.. dedğin gibi bunca sıkıntı üzüntü bizleri daha güçlü yapıyor hayata karşı işte, önemli olan pes etmemek...

ha yazmayı unutmuşum yaa annecinede çok çok geçmiş olsun tatlım..
inşallah çabuk zamanda iyileşir..

ne menepozu kısss, ateşli hatunsun sen..
troidine felan baktır (TSH)

kıslar bu arada mürvetle görüşebildiniz mi hiç ben msn kaldırdım işyerinden hiç görüşemedim haberiniz varmı nasılmış
Benimde iş yerinde msn yok ya, aklıma geldi benimde dün ne yaptı acaba?? iyimi??
telide yok bende bi arayan olsada sölese

bugün herkes işyerinde yoğun herhalde,ya da pek sohbet havasında değil.benim de aksine işim yoğun değil,internete takılıp duruyorum.sizden de kimse uğramıyor buraya,nerdesiniiiiiiiiiiiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…