bız tanısmısmıydık acep..ben dılek.. vereliniortak
canaum hoşgeldin kuşum
kıs senn yatsana gidip ne işin var netteee
az kaldı dimi ay hadi inşallah 2010 un ilk halayını sana çekeriz bidenem yaaa
iyiyim ya napiim
ay Allah yardım etsin ben sadece 1 kez taşındım ondada sadece yatak odası takımını taşıdım kayınvaldemle oturduğumuz için ayrı eve çıktığımızdan diğer eşyalar yeni alındı getirenler taşıdı eşyayı. benim ev 5. kat daha asansörde devraye girmemeişti o halde bile mahvolmuştum yaaaa. biz bide sıfır daireydi daha inşaat pisliği vardı çok zor oluyo taşınmak. Allahıma şükürler olsun ki direk kendi evime taşındım Allahım herkese kendi evini nasip etsin inşallah sürekli taşınmak çok zor bişey
hoşbuldum gulüm..yok kız ne yatayım çalışıyom,günlük hayata devam dedi doktor bey amca..uymak lazımm...günler geçiyor , 31 ocak test tarihim ama, ben 4 ocak regl tarihimi bekleyim diyom..:ecrin_bebek:... ay çok heyecanlı :1rolleyes:
bende sabahları giriyorum genelde nurcuğumdan başka kimse olmuyor.biraz neşelendirmek lazım burayı,ellerine sağlık nurcuğum.bebek fikrinden uzaklaşsak başka şeyler konuşsak ya.nezaman düşünsem (hiç aklımdan çıkmıyo ya) karnıma ağrılar giriyo.stres oluyoruz ya.adet olduğum zamanlarda çok rahatım,nezaman bitiyor, çalışma vakitleri geliyor beni stres alıyor kızlar yaa.valla bu düşünceden uzaklaşalım başka şeyler konuşalaım ne dersiniz.
ay inşallah canancım yaaa
inan çok dua ediyorum hepinizee
sevalle nilüferi de çok özledim hain köfteler gelmiyoler fazla hele seval hiç gelmiyo
canancım ne testı yaptıracaksın...
canım 2. aşılamamı oldum bu ay..test tarihim o günlere geliyorda, onu konuşuyoduk..1. aşılamam negatif sonuçlanmıştı mayıs ayında.. :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?