Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim ya napiim
ay Allah yardım etsin ben sadece 1 kez taşındım ondada sadece yatak odası takımını taşıdım kayınvaldemle oturduğumuz için ayrı eve çıktığımızdan diğer eşyalar yeni alındı getirenler taşıdı eşyayı. benim ev 5. kat daha asansörde devraye girmemeişti o halde bile mahvolmuştum yaaaa. biz bide sıfır daireydi daha inşaat pisliği vardı çok zor oluyo taşınmak. Allahıma şükürler olsun ki direk kendi evime taşındım Allahım herkese kendi evini nasip etsin inşallah sürekli taşınmak çok zor bişey

canaum hoşgeldin kuşum
kıs senn yatsana gidip ne işin var netteee
az kaldı dimi ay hadi inşallah 2010 un ilk halayını sana çekeriz bidenem yaaa

canaum hoşgeldin kuşum
kıs senn yatsana gidip ne işin var netteee
az kaldı dimi ay hadi inşallah 2010 un ilk halayını sana çekeriz bidenem yaaa

hoşbuldum gulüm..yok kız ne yatayım çalışıyom,günlük hayata devam dedi doktor bey amca..uymak lazımm...günler geçiyor , 31 ocak test tarihim ama, ben 4 ocak regl tarihimi bekleyim diyom..:ecrin_bebek:... ay çok heyecanlı :1rolleyes:

bende sabahları giriyorum genelde nurcuğumdan başka kimse olmuyor.biraz neşelendirmek lazım burayı,ellerine sağlık nurcuğum.bebek fikrinden uzaklaşsak başka şeyler konuşsak ya.nezaman düşünsem (hiç aklımdan çıkmıyo ya) karnıma ağrılar giriyo.stres oluyoruz ya.adet olduğum zamanlarda çok rahatım,nezaman bitiyor, çalışma vakitleri geliyor beni stres alıyor kızlar yaa.valla bu düşünceden uzaklaşalım başka şeyler konuşalaım ne dersiniz.

ay ya..inşallah bızede kendı evımız nasıp olur..
benım 4 ev olcek...suan 5.kattayım bende...ama bır fırma tavsıye ettıler...çok guzel tasıyor mus...bız daha oncelerıde evden eve naklıyatla tasıttık ama eşyaların heryerını mahvettıler...tasıyanlara" onlar sag odaya dıyordum adamlar sol odaya sokuyorlardı..."çok komıklerdı...yanı butun evı kendım yerlestırmıstım...gardolabımı bılem kendımız kurmustuk ..kocamla dövüşe dövüşe tabi...o buraya möonte doıyor , ben yok buraya dıyordum..
çok sanslısın kendı evındesın artık...gule gule otur canım saglıkla..

ay inşallah canancım yaaa
inan çok dua ediyorum hepinizee
sevalle nilüferi de çok özledim hain köfteler gelmiyoler fazla hele seval hiç gelmiyo

canancım ne testı yaptıracaksın...

merhaba vereliniortak hoş geldın..

ay inşallah canancım yaaa
inan çok dua ediyorum hepinizee
sevalle nilüferi de çok özledim hain köfteler gelmiyoler fazla hele seval hiç gelmiyo

evet ya seval çok uzaklaştı , belkide onun için böylesi daha iyidir..hakkında hayırlısı olsun..umarım yakında hamiş haberini verir bize :Saruboceq:

sağol dilekcim Allahım herkese nasip etsin inşallah eşimle el ele verdik hiçbi güvencemiz yokken Besmeleyle girdik işe Allahım krediyi ödeme kolaylığı verir inşallah mürvetimden Allah razı olsun o bizi uyardı 10 yıllık krediyi yeniden düzenletip 7 yıola düşürdük çalışıp ödicez artık ev sahibi oldum ama çocuk olsada çalışmak zorundayım malesef şöle hamileliğin sefasını süremicem sağlık olsun naapalım çocuk nasılsa büyüür. 32 yaşımda ev tamamen bizim olcak kredi biticek inşallah şimdi bankanın :)

bu pozitif olcak inşallah pozitif düşünelim pozitif olsun

kıslar 2 gündür feci mide bulantım varrrr
ay bu kansızlık beni öldürecekk

canım 2. aşılamamı oldum bu ay..test tarihim o günlere geliyorda, onu konuşuyoduk..1. aşılamam negatif sonuçlanmıştı mayıs ayında.. :umursamaz:

inşallah bu kez aşılaman olumlu olur hayırlısıyla...inşallah... :ecrin_bebek:

canan senin imzada gel bebeğim yazıyo ya
10 gün sonra oraya geldinmi minik mercimeğim yazcaksın bak görr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…