Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selammm canlarımm nasılsınızzzz Folikleriii içtinizmiii (ben evde unuttum gidersem evimee içicem bu arada) aman siz ihmal etmeyin bilgem nurtişş cananım öznur adil emirr hepinizden kadrişim gülerim hepinizden Allah razı olsumm Rabbim taşıyamayacağımızdan çok yük vermesinn bugünümüze binlerce Şükür olsunnn iyi dileklerinizi dualarınız Rabbim kabul etsinn Akşam hastahanede anneme hepinize dua ettirdim dedim sen şimdi hastasın duaların kabul olur benim gibi bebiş bekleyen arkadaşlarım var aklına geldikçe dua et hepimize inşallah dedi hepinizin isteyen herkese büyük Allahım hayırlı evlat versin bak sen benim yanımdasın sizlerinde olsun evlatlarınız size baksın yanınızda olsun dedii Aminnnnn iyiki varsınız burda çok iyi hissediyorum kendimii opuyorumnanaktan

kız nurtiş geçmiş olsun bacım. pekmez ye bol bol..senin şifan bunda..hiç kan hapı neyn alma bence...bende de var kansızlık, şu pekmez olayını bende yapacam artık...

sağol hayatım
pekmez yeterli gelmiyo mecbur hap kullanıyorum canım
bizde genetik malesef kansızlık
ve aşırı kansız çıktığım için pekmez tek başına yeterli olmuyo

ne menepozu kısss, ateşli hatunsun sen..
troidine felan baktır (TSH)

gidicem bi doktora ama işyerinden bırakmıyo pislik ötesi mahlukatlar
ev almamış olsaydık hemen çıkıcam işten o kadar tak dedi
hemen iş bulamam diye korkuyorum
bide buranın imkanları ve maaşı iyi ve savubnma sanayi olduğundan iş bitimi de söz konusu diil. Kafam allak bullak yanıma yardımcı da almadılar herşeye nurten koş. of çıldırcam valla yaaaaaa
senelik iznim var aslında ama onu alırsam yaza neyapcam

günaydın kızlar

bugün herkes işyerinde yoğun herhalde,ya da pek sohbet havasında değil.benim de aksine işim yoğun değil,internete takılıp duruyorum.sizden de kimse uğramıyor buraya,nerdesiniiiiiiiiiiiz.

burdayız canım günaydın sanada
bana iş deme nolur gene isyanlardayım

ben test yaptım negatif sonuç kocaman bı tek çizgi çıktı.20 gum gectıolsaydı çıkardı artık.bakalım bı doktor bulup gıtmemız lazım artık...

canım benim Allahım annenden de senden de razı olsun
Rabbim sanada senin gibi annesine ailesine bakacak hayırlı evlat nasip etsin inşallah

ben test yaptım negatif sonuç kocaman bı tek çizgi çıktı.20 gum gectıolsaydı çıkardı artık.bakalım bı doktor bulup gıtmemız lazım artık...

sağlık olsun canım üzülme
Rabbim kucağını boş bırakmasın inşallah
tez zamanda eteğinde anneeeeeee çişim geldiiii
anneeeee susadımmmm
anneeeearkadaşım saçımı çekti diyen çocukların olsun inşallah

kıslar bu perşembe de çiğdemin annesi için dua edelim olur mu
tez vakitte sağlığına kavuşması için
her perşembe birleştirelim dualarımızı

üzülme canımm git bakalım dr a vardır bir nedeni belki sana bebişi getirecek bir nedenden böyle düzün şaşmıştır benimde düzen şaştı son dönemlerde anneme söylemiştim işte bi geliyoo bir 40 gün sonra geliyoo diye onada annenesi söylemiş böyle olunca vücut kendini bebişe hazırlıyormuşş annem gelir 1-2 aya dedii kocakarı lafı da olabilir atasözüde inşallah öyledirrr seninde benimde canımm Allah tez saatte hayırlısını versinn

kadriyecim acaba kan testimi yaptırsanki.zaten dr.a gidince sanırım yapacaktır.biran önce git bakalım da sebebini öğren,bebek kesin yoksa adet söktürücü bişey verir.bebek isterken zaman kaybetme bence hemen git.

kıslarrrr
acıktım yaw
ben bi aç karnımı doyurup geliyim olurmu müsadenizle tabi

bilgecim bak bişey buldum.rus takvimine göre cinsiyet tahmini.bu kadının ve erkeğin kan yenilemesine göre oluşturulmuş.linke tıklayınca eşinin ve kendinin doğum tarihlerini ve son adet tarihini giriyosun.kız mı erkek mi olacağını tahmin ediyor.aboyka kız,manynk erkek imiş.bakalım tutacakmı.daha önce çocukları olanlara göre de deneyelim bakalım tutacakmı.

Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.

ayy bılemıyorumkı eşime ulaşmaya calışıyorum şimdi ulaşamadım.
bi doktor şart oldu.
ya benım kurtajımdna beri böle hep geciyor ialç kullandıgım ay yada koca karı ilacı yaptıgım ay vaktınde gelıyor gercı buayda yaptık balçörekotu yedık ama.olsaydı çıkardı tste umıdımz yoktu zaten.
bakalım ya aşılama yaptırdıgım doktora yanı ege unıversıtesıne gıtmıycem seveemdım doktoru bıturlu hıç sıcak değil sorasam bıle cvp vermiyodu. duusünun artuk.

merhaba kımseler varmı acep burda bugun...

ama neden boyle oldu..çok gun ogeçmıs ama..ben hamılesın dıye dusundum...
belkı kan testı yaptırmalısın...hayırlısı olsun...

canım buna göre kız çıkıyor bakalım kısmet artık kaydirigubbakcemile3

CANIM BEnimm yaaa Allah razı olsun düşünmen bile yeter valla Rabbim seninde ne muradın varsa versin

CANIM BEnimm yaaa Allah razı olsun düşünmen bile yeter valla Rabbim seninde ne muradın varsa versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…