kız nurtiş geçmiş olsun bacım. pekmez ye bol bol..senin şifan bunda..hiç kan hapı neyn alma bence...bende de var kansızlık, şu pekmez olayını bende yapacam artık...
ne menepozu kısss, ateşli hatunsun sen..
troidine felan baktır (TSH)
günaydın kızlar
bugün herkes işyerinde yoğun herhalde,ya da pek sohbet havasında değil.benim de aksine işim yoğun değil,internete takılıp duruyorum.sizden de kimse uğramıyor buraya,nerdesiniiiiiiiiiiiz.
selammm canlarımm nasılsınızzzz Folikleriii içtinizmiii (ben evde unuttum gidersem evimee içicem bu arada) aman siz ihmal etmeyin bilgem nurtişş cananım öznur adil emirr hepinizden kadrişim gülerim hepinizden Allah razı olsumm Rabbim taşıyamayacağımızdan çok yük vermesinn bugünümüze binlerce Şükür olsunnn iyi dileklerinizi dualarınız Rabbim kabul etsinn Akşam hastahanede anneme hepinize dua ettirdim dedim sen şimdi hastasın duaların kabul olur benim gibi bebiş bekleyen arkadaşlarım var aklına geldikçe dua et hepimize inşallah dedi hepinizin isteyen herkese büyük Allahım hayırlı evlat versin bak sen benim yanımdasın sizlerinde olsun evlatlarınız size baksın yanınızda olsun dedii Aminnnnn iyiki varsınız burda çok iyi hissediyorum kendimii opuyorumnanaktan
ben test yaptım negatif sonuç kocaman bı tek çizgi çıktı.20 gum gectıolsaydı çıkardı artık.bakalım bı doktor bulup gıtmemız lazım artık...
ben test yaptım negatif sonuç kocaman bı tek çizgi çıktı.20 gum gectıolsaydı çıkardı artık.bakalım bı doktor bulup gıtmemız lazım artık...
ayy bılemıyorumkı eşime ulaşmaya calışıyorum şimdi ulaşamadım.
bi doktor şart oldu.
ya benım kurtajımdna beri böle hep geciyor ialç kullandıgım ay yada koca karı ilacı yaptıgım ay vaktınde gelıyor gercı buayda yaptık balçörekotu yedık ama.olsaydı çıkardı tste umıdımz yoktu zaten.
bakalım ya aşılama yaptırdıgım doktora yanı ege unıversıtesıne gıtmıycem seveemdım doktoru bıturlu hıç sıcak değil sorasam bıle cvp vermiyodu. duusünun artuk.
özele attım mesajben test yaptım negatif sonuç kocaman bı tek çizgi çıktı.20 gum gectıolsaydı çıkardı artık.bakalım bı doktor bulup gıtmemız lazım artık...
edelim canımmmkıslar bu perşembe de çiğdemin annesi için dua edelim olur mu
tez vakitte sağlığına kavuşması için
her perşembe birleştirelim dualarımızı
canım buna göre kız çıkıyor bakalım kısmet artık kaydirigubbakcemile3bilgecim bak bişey buldum.rus takvimine göre cinsiyet tahmini.bu kadının ve erkeğin kan yenilemesine göre oluşturulmuş.linke tıklayınca eşinin ve kendinin doğum tarihlerini ve son adet tarihini giriyosun.kız mı erkek mi olacağını tahmin ediyor.aboyka kız,manynk erkek imiş.bakalım tutacakmı.daha önce çocukları olanlara göre de deneyelim bakalım tutacakmı.
Òåñò - Òåñò - ïîë ğåáåíêà.
kıslar bu perşembe de çiğdemin annesi için dua edelim olur mu
kıslar bu perşembe de çiğdemin annesi için dua edelim olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?