sağol dilekcim Allahım herkese nasip etsin inşallah eşimle el ele verdik hiçbi güvencemiz yokken Besmeleyle girdik işe Allahım krediyi ödeme kolaylığı verir inşallah mürvetimden Allah razı olsun o bizi uyardı 10 yıllık krediyi yeniden düzenletip 7 yıola düşürdük çalışıp ödicez artık ev sahibi oldum ama çocuk olsada çalışmak zorundayım malesef şöle hamileliğin sefasını süremicem sağlık olsun naapalım çocuk nasılsa büyüür. 32 yaşımda ev tamamen bizim olcak kredi biticek inşallah şimdi bankanın :)
kıslar 2 gündür feci mide bulantım varrrr
ay bu kansızlık beni öldürecekk
ay dilekcim sağol Rabbim sizlerede nasip etsin 25 yaşındayım evet kan hapı kullanıyorum ama hergün diil feci mide bulantısı yapıyo ilaç çünkü
inşallah bu kez aşılaman olumlu olur hayırlısıyla...inşallah... :ecrin_bebek:
canan senin imzada gel bebeğim yazıyo ya
10 gün sonra oraya geldinmi minik mercimeğim yazcaksın bak görr
regli olmana sevindim canımben dun regloldum arkadaşlr. doktora gıtmıcem ama artık bnde gulerim gıbı saldım bıraktım .budurum eşimle arama seet koyoyor dun akşam çok kötuydum size gelem bakem dedim eşim netın fişini çektı gel yatşuray dedı bıde bagırdı oturamadım bende.
kafam yine çok karışık...duaya ihtıyacım var
anlaşılan bu gün senin patron yok cadııı ne hemen sinirleniyonn geldik işteee:roflol:küstüm işte kısım size
kalmıyom hamile felan sizle paylaşamıcaksam ne önemi var şuna bakın be dağıldık iyce
kalmıyom lan hamile bi halayımı çekicek arkadaşım yok
yok size yeğen felan kısım yaw
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh bebiş gelmiştirrrrrrrr:dance:hoşbuldum gulüm..yok kız ne yatayım çalışıyom,günlük hayata devam dedi doktor bey amca..uymak lazımm...günler geçiyor , 31 ocak test tarihim ama, ben 4 ocak regl tarihimi bekleyim diyom..:ecrin_bebek:... ay çok heyecanlı :1rolleyes:
şikayet etme dr gitttt diyorumm sanaaaa stres yapıyorsun belkide iş yüzünden felanda stres altındasınnnkıslar 2 gündür feci mide bulantım varrrr
ay bu kansızlık beni öldürecekk
HoŞgeldİn bİlgeee, gÜzel annemİz nasılsın bugÜn?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?