Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ay çok ıyı...bende ısterım evımın olmasını...belkı allah bıze de nasıp eder inşallah....
senın evın olmus bırde inşallah bebişin olursa super olur.
32 yasında bıtıyorsa sımdı 25 yasındasın demi...

ay dilekcim sağol Rabbim sizlerede nasip etsin 25 yaşındayım evet kan hapı kullanıyorum ama hergün diil feci mide bulantısı yapıyo ilaç çünkü

ay dilekcim sağol Rabbim sizlerede nasip etsin 25 yaşındayım evet kan hapı kullanıyorum ama hergün diil feci mide bulantısı yapıyo ilaç çünkü

mıdenı bulandırmayacak bır ılaç tavsıyesı yok mu kı dokturun...hergun duzenlı içebılırsen daha ıyı olur canım..

kızlar be çıkıyorum...bugun bıga nın pazarı...bıraz dolasıp gelırız...öğlen güzellık uykusuna yatarım belkı...gece geç yattım sabah 6 da kalktım...
öptum kıslar sızı...mucukkssssssss............

vardır muhakkak onun için tekrar gidicem doktora ama ne zaman bilmiyom artık :)

regli olmana sevindim canım
bir süre dinlen, eşinle iyi olmaya çalış kafanı rahat bırak herşey olacağını varıyor
önemli olan ikinizsiniz sakın arana set koyma siz iyi olduğunuz müddetce mutlu olursunuz.... bebek diye kafana taktıkca üzülüyorsunn onda da belki ters tepki yapıyorrr, Rabbim doğru zamanı biliyor kadriyeciğim elbet anne olacaksın ben eminim buna ama biraz sakin davranmaya ihtiyacın var belkide bir süre başka uğraşlar bul kendine çık dolaş gez nebilim kursa felan git yada işe girmeye felan çalış kafanı dağıt
bebek düşünme(zor biliyorum hemde çok zor) ama denemeye çalış lütfenn
bak belki bana kızacaksın yazıyorum ya hamilesin tuzun kuru diyeceksin ama inan öyle değil sizleri okadar çok düşünüyorumki her an aklımdasın her duamdasınız bebekle ilgili birşey olur olmaz inan hemen dua ediyorum Allahım şu şu kullarınada nasip eyle diye eşim bile dua ediyor hepinizi için.. bende sizler gibi çok bekledim kudrette başka hamile arkadaşlarımızda ama zamanı gelince geliyor bu veletler dua etmekten başka çaremiz yok inanki... her an yanındayız biz, sen yeterki evinde yuvanda mutlu ve huzurlu ol zamanı gelince Rabbim herşeyin en iyisini kısmet edecektir...a.s.:1hug:

anlaşılan bu gün senin patron yok cadııı ne hemen sinirleniyonn geldik işteee:roflol:

:teytey::teytey::teytey::sm_cool::sm_cool:delikafaduldendelikafaduldenkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2:dance::dance::dance:

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhh bebiş gelmiştirrrrrrrr:dance:

hişttt aloo ben geldimmm kimse yok birde nerdesiniz diye kıznıyonuzzz akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…