Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıs bilge valla bildin ha patronların olmadığını
ama şimdi geldiler hepsi birden hemde

kadriye. çiğdemum
nasılsınız güzel hatunlar keyifler nasıl

canım benım guzerl annem nıye kızayım sana askolsun. bızburdabirbiirmizn kqardeşi olduk artık. ben buna inaıyorumkımse kıms için kotu dusunmuyor kıskanclık beslemıyor.
ya artık olmuckamış gibigeliyor bana bundna bı sene once topıkın polyyannasıydım ama sımdı ole degılm çok karamsarım.
açıkçası sıze bısı sölımmı artık söle düşünüyorum BİİZM ÇOCUGUMZ OLMUYCAK BUYUZDEN EŞLİMLEMUTLU OLAMIYCAZ VE AYRILICAZ. BUNU İLK KEZ SİİZNLE PAYLAŞIYORUM...
AKŞAM EŞİMLE KAVGA ETTIK
OHADA SÖYLEDIM BUNU NIYE BU LAFI İKİDE BIRDE TEKRAEDIYOSUN DEDI.ÇOK İSTİYOSAN KALK KAPI ORDA GİT DEDİ.BİDA DÖNEMZSIN DEDİ..
O NOKTAYA GELDIK ARTIK BİZZ.
DIŞARIYA HIÇKIMSEYE YANSITMKİSTEMEDIM AMA GÜN GECTIKCE EVLILIGIMDE BOZULUYOR..

ay canım benim yaaaa
sakın öyle düşünme nolur Rabbim vericek yavrunu o kadar kalpten inanıyorum ki buna
sakın yuvanı da bozma eşin de asla istemiyodur ayrılmak eminim buna bi sinir anında istenmeyen sözler söyleniyo malesef. Yuva kolay yapılmıyo sen çok sabırlı bi insansın eminim sabrınla bunuda aşıcaksın. Benim eşimde sürekli bebek lfını açınca çok sinirleniyo ben istemiyomuyumda böle benide üzüyosun diyo. Üzmeyin birbirinizi, yıkmayın yuvanızı mutluluk kolayca gelmiyo malesef bazen çok çaba gerekiyo emek gerekiyo ve eminim sen çok mutlu olucaksın çünkü hakediyosun Rabbim emeklerini boşa çıkarmıcaktır Kalbini ferah tutu canım

aaaa kadriyeciğim olurmu öyle şey sen üzülüyon diye eşin üzülüyodur dışa ters tepmiştir ya sen kocanla mutlu değilmisin bebeği olmayan her çift boşanıyomu sanki
üzülme bitanem geçecek bu günler herşey kısmet kaderimizde olanı yaşıyoz tez zamanda gelir inşallah bebeişin canım benim ne olur üzülme

benide bazen efkar basıyo eşime ya hiç çocuğumuz olmassa ne yaparız diyorum
ben asla çocuğumuz olmuyo diye seni bırakmam Allahın taktiri öyleymiş derim sen beni bırakırmısın diyo
bende asla diyorum o zaman kimsesiz bi çocuk alır büyütürüz bizde hem sevabıda çok diyo

kadriyecim bahçen nasıl olduuu
ben sıkılmaya başladım oyundan artık yaa
rafımda doldu oyun sırf para üstüne kurulmuş resmen

ya kıslar ben sizi neşendirmek için acayip konular açıyorum hepiniz gitmişsinizzz

kadriyecim bahçen nasıl olduuu
ben sıkılmaya başladım oyundan artık yaa
rafımda doldu oyun sırf para üstüne kurulmuş resmen

canım rafın mı doldu napcan blıyonmu :=)
kenıdne urun yollucan sözleşme yolucan yanı bölece urunun raftan kalkıyor LAIZM OLDUMU BAŞKA URUNU SÖZLEŞMEYLE YOLLA,O URUNU FESET. ŞİMDİLIK ÇÖMZUM BU AMA ILERDE SAIRIM PRİMERUM UYELIK ŞART OLCAK..bıdepalmıyemı aldındA DOLDURAFIN PALMIYYEIDE LONCANA BAGIŞLA HER SERVERDE KK LONCASI VAR BILIYOSUN DIMI

kıslar yaa,
yüzünüze uyguladığınız lekeler için olan bi maske varmı veya peeling
yüzüm çok leke doldu önericeğiniz bişey varmı
bu gidişle güzellik merkezinde alcam soluğu

Ay bızımde pcnın oldugu oda soguk katkat gıyınmıŞ duurmdayım ıÇerdede sobayı yaktım bırazdan gıdım de odaya doncam kalcam yoksa burda :=

bende aynen o şekilde yapıyorum şimdilik
bi palmiye aldım pişman oldum almam bidaha
bende server 1 de lansor 17 nin kk loncasındayım.

kıslar yaa,
yüzünüze uyguladığınız lekeler için olan bi maske varmı veya peeling
yüzüm çok leke doldu önericeğiniz bişey varmı
bu gidişle güzellik merkezinde alcam soluğu

ben hiç bişi yapmıyorum kendıme hiçbakmıyorum buara pek pasaklı oldum yaaa

git canım git üşütme
bide adetliymişsin sancılanırsın Allah muhafaza

benimde hep avonun makyaj ürünlerinden oldu
bi daha bu markaya asla para vermem
fondoteni yüzümü lekeyle doldurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…