- Konu Sahibi EU3
-
- #1.721
canım benım guzerl annem nıye kızayım sana askolsun. bızburdabirbiirmizn kqardeşi olduk artık. ben buna inaıyorumkımse kıms için kotu dusunmuyor kıskanclık beslemıyor.regli olmana sevindim canım
bir süre dinlen, eşinle iyi olmaya çalış kafanı rahat bırak herşey olacağını varıyor
önemli olan ikinizsiniz sakın arana set koyma siz iyi olduğunuz müddetce mutlu olursunuz.... bebek diye kafana taktıkca üzülüyorsunn onda da belki ters tepki yapıyorrr, Rabbim doğru zamanı biliyor kadriyeciğim elbet anne olacaksın ben eminim buna ama biraz sakin davranmaya ihtiyacın var belkide bir süre başka uğraşlar bul kendine çık dolaş gez nebilim kursa felan git yada işe girmeye felan çalış kafanı dağıt
bebek düşünme(zor biliyorum hemde çok zor) ama denemeye çalış lütfenn
bak belki bana kızacaksın yazıyorum ya hamilesin tuzun kuru diyeceksin ama inan öyle değil sizleri okadar çok düşünüyorumki her an aklımdasın her duamdasınız bebekle ilgili birşey olur olmaz inan hemen dua ediyorum Allahım şu şu kullarınada nasip eyle diye eşim bile dua ediyor hepinizi için.. bende sizler gibi çok bekledim kudrette başka hamile arkadaşlarımızda ama zamanı gelince geliyor bu veletler dua etmekten başka çaremiz yok inanki... her an yanındayız biz, sen yeterki evinde yuvanda mutlu ve huzurlu ol zamanı gelince Rabbim herşeyin en iyisini kısmet edecektir...a.s.:1hug:
canım benım guzerl annem nıye kızayım sana askolsun. bızburdabirbiirmizn kqardeşi olduk artık. ben buna inaıyorumkımse kıms için kotu dusunmuyor kıskanclık beslemıyor.
ya artık olmuckamış gibigeliyor bana bundna bı sene once topıkın polyyannasıydım ama sımdı ole degılm çok karamsarım.
açıkçası sıze bısı sölımmı artık söle düşünüyorum BİİZM ÇOCUGUMZ OLMUYCAK BUYUZDEN EŞLİMLEMUTLU OLAMIYCAZ VE AYRILICAZ. BUNU İLK KEZ SİİZNLE PAYLAŞIYORUM...
AKŞAM EŞİMLE KAVGA ETTIK
OHADA SÖYLEDIM BUNU NIYE BU LAFI İKİDE BIRDE TEKRAEDIYOSUN DEDI.ÇOK İSTİYOSAN KALK KAPI ORDA GİT DEDİ.BİDA DÖNEMZSIN DEDİ..
O NOKTAYA GELDIK ARTIK BİZZ.
DIŞARIYA HIÇKIMSEYE YANSITMKİSTEMEDIM AMA GÜN GECTIKCE EVLILIGIMDE BOZULUYOR..
kadriyecim bahçen nasıl olduuu
ben sıkılmaya başladım oyundan artık yaa
rafımda doldu oyun sırf para üstüne kurulmuş resmen
kıslar yaa,
yüzünüze uyguladığınız lekeler için olan bi maske varmı veya peeling
yüzüm çok leke doldu önericeğiniz bişey varmı
bu gidişle güzellik merkezinde alcam soluğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?