Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamla kıslar
ya ben öznuru merak ettim acaba neden gelmedi hiç bugün

kızlar bu ne hıc bişicik konusmamısnz ya oznurda yoktu noldu bu kıza ya en azından hbaer vereydı bızee

sedacım çok geçmiş olsun canım.eşini ikna edersin sen.sonuçta seni de düşünsün sen hamile kalınca doğumun nasıl olacağı bellimi.belki sezeryan olacak belki sende genel anestezi alacaksın.biz kadınlar bunları göze alıyoruz da hamile kalmak için erkekler niye alamıyorlar.bunu öne sğrerken seni de düşünmesi gerekmezmi.belki sebep anesteziden korkması değildir.çünkü ozaman hakketen tek taraflı düşünmüş oluyor.sonraki yazılarında okuduğuma göre daha önce ameliyat geçirmiş demekki bu seferki hassas olduğu için çekiniyo.sen onu ikne edersin ve etmelisin bence canım allahtan hayırlısı bakalım.

canan ya sana bişi sorcam
bu kullanıcı adını nasıl değiştiriyoruz ya sen yapmıştın ya nereyle irtibata geçicez

kız nurten önceki gün ben moeratörlerden birine mesaj atıp bu konuyu sordum.bana kazene mesaj atmam gerektiğini söyledi bende attım.cevap gelince sanada haber verecektim.ama cevap falan geldiği olmamış canım.

iyi akşamla kıslar
ya ben öznuru merak ettim acaba neden gelmedi hiç bugün

ya ben size önceki gün burda yazdım ya.yarın izin almayı dşünüyorum diye.benmi bunadım sizmi yazıyı atladınız nan.
dün ben hastaneye gittim.şeker testi yaptırdık ama sonucu bugün alacaz.diğer kan tahlillerimi ve idrarımı da verdim gitmişken hepisini yaptıralım dedik.sonra kendi dr.uma da gidip muayene olmayı düşünüyodum.ctsi gidemeyecem çünkü.ama kadın dün muayenehaneye gelmeyecekmiş meğer.e bende önceden aramadığım için salaklık kendimde.bilsem bugün giderdim bu işleri halletmeye.

kızlar bu ne hıc bişicik konusmamısnz ya oznurda yoktu noldu bu kıza ya en azından hbaer vereydı bızee

aslında öğlen açtım evden.tam kkya girdim kocam geldi hadi çıkıyoruz dedi.kapatmak zorunda kaldım.akşamda 9:30 da eve geldik.yemek yedik yattım açamadım bidaha.
sizi merakta bıraktığım için çok özür dilerim arkadaşlar bidaha olmaz.

dün nelr yaptım anlatayım size.sabah hastaneye gittim önce kan aldılar sonra şekerli suyu içirdiler.
içine limon da sıktılar.çok güzeldi hiç tatlı değildiki.
sonra eşimde izin almıştı eminönüne gittik meşhur havuzlu hana gittik ama aldığımız sadece 1 adet tulum.
herşey var ama öyle çok kaliteli değilki.fiyatlar heryerdeki gibi zaten.çok büyük olduğu için yoruldum
ben zaten kafa karıştırıcı biyer bence gitmeye gerek yok.baktık gördük içimizde kalmaz en azından.
sonra ben kendime başka bir yerden gecelik-sabahlık,iç çamaşırı falan aldım eve çok geç döndük.öyle işte.

tabi şekerli sudan 1 saat sonra yine kan aldılar.yarım kalmış orası.sonucu bugün alacağız.

ahanda bakın size yazdığım yazıyı kopyaladım.demekki beni iplemişsiniz klava:

29-06-2010, 13:01
_ozi_
allahım sana şükürler

Medeni Durumunuz: Evli
Meslek: Mühendis
Yaşadığınız Yer: ıstanbul Giriş tarihi: Sep 2009

Mesaj Linki

--------------------------------------------------------------------------------

bende yarın dr.a gitmeyi düşünüyorum.
ctsi kontrolum aslında ama burda olmaycağım.
geç de gitmek istemiyorum oyüzden yarın gideyim diyorum.

kıs ösnur nerdesin sen dünden beriiiiii
anacım sen kesin gitcem dememişin ki
gitmeyi düşünüyorum dediğinden bizim kafamızda yer edinmemiştir ooooooo
iplememişiniz ha o lafa çok güldüm yaw kaydirigubbakcemile3

yok ya görüşmedik bugünde ses çıkmazsa eğer bi ararız
çünkü dün için bu genetik testiyle felen uğraşcaz diyodu onun için aramadım bidaha

hastanededir muhakkak evde olsa bi şekilde haber verirdi

öznur kıs geri sayım başlamış
e hadi hayırlısı bakalım

sen nezaman gidecen dr.a karar verdinmi nurten.ne yapmamız gerekiyo ben çok merak ediyorum.
işyerindekilere de bişey demedim ya daha,içim rahat etmiyo.

Merhaba kızlarrr.. Öznur valla merak ettik demekki görmemişiz ama muhakkak dr gitmiştir dedim içimden. ıyi şeker testini de atlatmışsın. Eşimle de akşam konuştuk aslında evet anesteziden değil ameliyattan sonra yan etkilerinden korkuyor bir hasar kalırsa diye.. Ama sanırım kararını verdi olacak sen üzülme diye olacağım yoksa olmazdım çokta kötü değil sonuçlar ama olmadıkça sen üzüleceksin o yüzden olacağım ne yalan söliyim dedi bende o zaman olma dedim yok dedi ama yine testlerin yapılacağı güne kadar düşünecek karar verecek büyük ihtimal olur heralde hem iznine de denk geliyor iyi olacak evde dinlenir öğrenciler varken olsa birkaç gün anca rapor alır sürekkş ayakta duruyor ben tam zamanı dedim. Sonrada rahatça tatilimize gideriz.ışte böyle çok araştırmış netten felan olumsuz şeyler de okumuş yaa dedim ne bakıyosun ona şimdi çoğu kişi yaptırıyor bende araştırdım dedim baya moral verdim ama kayınvalidemlere ameliyattan sonra sölicez zaten bir gün kalacak öbür gün çıkacak şimdi akılları kalır nasıl geçiyor felan diye kayınvalidemin tansiyon var. Olsun öyle oldu diyeceğiz ama hiç belli olmaz bu işler bir de bu ay kalıveriyormuşum yumurtlamam da oldu akıntım geldi yarın kendi doktoruma gitcem kontrole Allah büyük...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…