Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydın kızlarrr abo ben sımdı htrladım oznurun dedıgını bıraz gec olmus ama dıme :roflol:
gerı sayımında baslamıs hadı hayırlısı darısı bana az kaldı bnmdeee

kız seval okudun herhal havuzlu hanı gördüm ben cicim.
çok tükkan var kafamız karıştı hiçbişi de almadık heee.

dediğin gibi canım allah büyük.bi bakıyomuşuz sen hamilesin
ne sürpriz olur heee.

Yanii olur mu olur Allah için zorluk yok. Zaten bu ay olmazsa bir daha ki aya ara vereceğiz hem çok düştük üzerine stres olduk hem de ancak eşim biraz toparlar kendini zaten annemde gelecek bana izninde o yüzden çalışma da olmaz. Annem ve kardeşim gelecek beraber birkaç gün geçireceğiz sonra düğün var bizim arabayla hep birlikte Balıkesir'e düğüne gideceğiz ordan da bir Yalova'ya yazlığa geçicez biraz kafamızda dağılır...

Öznur kız havuzlu hanı çok methediyorlardı herkes oraya gidiyoruz herşeyini alıp çıkıyoruz diyorlardı ama dediğine göre kaliteli değilmiş ee tabi bir sürü dükkan insanın kafası da karışır hangisini alıcam diye.. Ama bebek şekerleri, kapı süsü çok uygunmuş orada ve güzelmiş hem hazır satıyorlar hem de malzeme veriyorlar uyguna geliyormuş yani.. Bakmadın mı hiç şeker felan...

evet kapı süsü ve şeker için gidilebilir.
sadece onlar uygundu zaten.25 liraya bi kapı süsü beğendik mesela.
birde kampanya vardı.100 tlye 50 adet şeker,7 mt.tül,kapı süsü bide bişey daha unuttum.
kart evde kaldı.öyle bişi işteee.

ben öyle şeylere en son bakmayı düşünüyorum zaten.şeker falan düşündüğüm yok şimdiden.

evet cnm okudum cok buyuk bı yer ya ınsanın kafası karısıo tabı öle bı yerde ıyıkı gıtmemısız ozmn seker bende sımdı almayı dusnmuorumda kapı susunu alcım bulursam

sizi boyle gorunce , hevesleniyorum valla.
insallah herseyin en guzelini,sirinini alirsiniz.

boshayallersmile merhabalar
kimler var bakalım... kız öznur test sonuçlarını nezaman arayıp sorcan.. inşlh temiz çıkar

olcay cım gelmiş hoşgelmiiişş olumunekankayizsmile

sen nezaman gidecen dr.a karar verdinmi nurten.ne yapmamız gerekiyo ben çok merak ediyorum.
işyerindekilere de bişey demedim ya daha,içim rahat etmiyo.

haftaya çarşamba yada perşembe gidicem canım ben
o zaman ne istiyolar nasıl oluyo anlatırım sanada herşeyi

kıs neden olmasın ki
ben öyle ümidimi yitirdiğim anda hamile kaldımki anlatamam
bizde tam tüp bebek tedavisine başlıcaktık o ay kafaya koymuştuk
eşimle gidip tahlilleri felan vercektik
zaten olmuyo amamn diyede boş vermiştik yani taş çatlasa bir ayda 2-3 sefer olmuştur öyle yumurtlama zamanını felen hiç hesaplamamıştım. Allahım çok büyük ol deyince olduruyo o ay hamile kaldımben yani seninde olur mu olur Alllah bilir

biri benimi çağırdı duydum geleyim dedim kızlar nasılsınız ne alemdesinizzzzzzz çok özledim siziiiiiiiiiiiii

gülerim kusura bakma dün netim koptu bugün de çok yavaş hatlarda sorun var bizim nurten kız çok az kalmış ya doğuma

Evet Öznur senin dediğin kampanyalı yeri biliyorum bir kişi daha demişti orayı ben aldım diye bende öm ile telini adresini istemiştim göndermişti çok uygun ama kapı sürü, şeker, tül hepsi içinde normalde almaya kalksan sadece şeker 100 tl yi buluyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…