- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #17.281
gülerim kusura bakma dün netim koptu bugün de çok yavaş hatlarda sorun var bizim nurten kız çok az kalmış ya doğuma
sağol olcayım iyiyim şükür daha iyi olucaz inşallah
güler evet bizim prof o çok iyi adam bütün herkes esas duruşta duruyo önünde aslında benim opr ordaki diğer dr yapıyormuş hep sağolsun kongre varmış ona geç gitti ama girdi amly. hemşire hayret recep hocam gircekmiş için rahat olsun dahada kimse iyi yapamaz dı bunu dedi oda sadece sorunlu gebeliğe bakıyo süper adammış emin ellerdesin için rahat olsunn
opr da önce amniyo aldılar 4 şırınga almışlar 0 okadar acıtmadı hatta hissetmedim aldık dediler de haberim oldu ama diğeri feciydi lokal anst yaptıklardı halde içimde o aletlerin hepsini hissettim şükür geçti 100 de 1 ihtimalde deselerdi hiç tereddüt etmeden yaptırırdım yoksa 1 haftaya kadar evladım gidecekti bile bile onu nasıl ölüme terk ederdim kesim kaybedicez dediler çünkü buda çok riskliydi hem ben hem eşim imza attık herşeyi kabul ediyoz diye düşünn şükür geçti damar tıkanmışş yavrum rahatladı şimdi 15 güm aşırı kritik sorun çıkmazsa 7 ayı tamamlıycaz inşallah profun demesi en fazla 34 haftaya kadar tutabilmek inşallah 30 ları görürüz sonrası daha iyi olacak bizim için
çiğdemcım buyuk gecmıs olsunnn ve dogum gunun kutlu olsun esın ve kızınla saglıklı nıce yıllara ınsss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?