Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çidoşum hoşgeldin nasılsın.. kızçemiz nasıl

yazdıklarınızı okudum iyiki varsınız ya çok duygulandırdınız beni eksik olmayınn hep dua ettim hastanede ameliyatta Rabbim herkesin evladını bağışlasın diye sağlıkla kucağınıza alın diye
ben dün öğlenden sonra hastaneden çıktım kayınvalidemdeyim yatıyorum sağolsun bebek gibi bakıyor bana dün hemde doğumgünümdü gelen giden çok karışıktı yazamadım size inşallah ecrinim meleğim bana doğumgünü hediyesi olacak sizler nasılsınız

iyiyim gülerim sen nasılsın randevu almışsın çok sevindim doktorların hepsi yalan kızlar prof en iyisi eğer kafanızı meşgul eden bişery varsa 3 dr a gitmektense 1 profa gidin sorunu çözünn soyadı neydi güler senin profun unuttum canım yaa

tekrar çok geçmiş olsun çidoşum allah ecrinimizi sana ve babasına bağışlamış.. inan iyi olmanıza çok sevindim.. test sonuçlarınız çıktımı inşlh testlerde de herşey yolundadır

buarada doğum günün kutlu olsun canım..sağlıcakla kızınla ve eşinde daha nice yıllara inlh bu zor günlerde geçecek..
sana şimdi en güzel hediye ecrinin halan göbüşünde sağlıklı bişekilede kıpırdanıyor olması

prof recep has. çapada çalışıyomuş ama biz önce özele gidicez.. dr um önce özeline gidin dedi
özelde muayne 300 müş aminiyo yaptılarmı sana nekadar tuttu belki bendede isterler ona göre yanımıza para alalım

netten bende adresine bakıyodum.. hiç bilmiyoz oraları ama öğrencez

gülerim canım yaa sağol valla öyle oprs dan sonra 1-2 saat ecrin pek sessizdi azcık taaa aşağıda kıpırdadı sonra çıktı yukarlara maşallah ne tekme ne heraket hala öyle yavrum benim yükünden kurtulduu ya nasıl rahatladı inanın hissettim
diğeri küçüktüya hep bakıyorduk minnacıktı cuma bir gittik ecrin kadar olmuş kocaman şok olduk sonra pzrtsi bir giitik dr dedi ecrinin 2 katı olmuşş ecrin 557 gr düşün 1 kg diğeri dr dedi böyle gitmez müdahale etmezsek haftasonunu göremez bu çocuk şükür kurtuldu bebeşim ya
genetik testleri 2.5 hafta sonra çıkıcak ama prıf dedi bu bebeğin kaderi 1 hafta sonra net belli olur diğer doktorda hocam herşey belli zaten yolunda genetiği bekliycez bende iyi dedi inşallah dr dediği olurr

sağol olcayım iyiyim şükür daha iyi olucaz inşallah

güler evet bizim prof o çok iyi adam bütün herkes esas duruşta duruyo önünde aslında benim opr ordaki diğer dr yapıyormuş hep sağolsun kongre varmış ona geç gitti ama girdi amly. hemşire hayret recep hocam gircekmiş için rahat olsun dahada kimse iyi yapamaz dı bunu dedi oda sadece sorunlu gebeliğe bakıyo süper adammış emin ellerdesin için rahat olsunn

çiğdemcım buyuk gecmıs olsunnn ve dogum gunun kutlu olsun esın ve kızınla saglıklı nıce yıllara ınsss

şimdi diğerinin ecrine bi sakıncası kalmadı dimi..
1 kilo nasıl olmuş diğeri hayret.. şimdi nlcak ona doğumla mı gidecek..

inşlh ecrinin genetik testleride iyi çıkar... fısh testi yapcaklarmı sana acep.. fish testindede genetiği ayrıntılı olarak inceleniyormuş hatta ilerde karşılaşması muhtemel hastalıklar bile öğreniliyomuş..
gerçi dr lar ve prof zaten sana gerekeni yapar...

senin profun adına canım.. senin profla benim prof aynı kişi mi acep.. nasıl biri diye sorucaktım..

opr da önce amniyo aldılar 4 şırınga almışlar 0 okadar acıtmadı hatta hissetmedim aldık dediler de haberim oldu ama diğeri feciydi lokal anst yaptıklardı halde içimde o aletlerin hepsini hissettim şükür geçti 100 de 1 ihtimalde deselerdi hiç tereddüt etmeden yaptırırdım yoksa 1 haftaya kadar evladım gidecekti bile bile onu nasıl ölüme terk ederdim kesim kaybedicez dediler çünkü buda çok riskliydi hem ben hem eşim imza attık herşeyi kabul ediyoz diye düşünn şükür geçti damar tıkanmışş yavrum rahatladı şimdi 15 güm aşırı kritik sorun çıkmazsa 7 ayı tamamlıycaz inşallah profun demesi en fazla 34 haftaya kadar tutabilmek inşallah 30 ları görürüz sonrası daha iyi olacak bizim için

içim rahatladı inan çok sağol...

bak adam kongreye bile senin için geç gitmiş demekki senle detaylı ilgilenmiş.. seninde için rahat olsun canım.. geçecek bitek herşey..

helebi doğsun kızçelerin poposunu ısırıcaz.. bizi böyle endişelendirdiler..
her ağlayışım için bikere ısırcam kollarını bacaklarını.. :ecrin_bebek:
ziller üzüyolar biziaklinialirimsmile

ıns sonuclarda temız cıkarrr cıgdemcım ınan hep dualarımzdaydınn rabbım sukur kabul ettı ecrını sıze bgısladı

evet evet gülerim recep has benim proff biraz höt höt konuşuyo adam neyse onu söylüyo bunu yaparız ama buda olabilir diyor çok ümit verip sonra yıkılmayasın diye canımm
diğeri duracak ama işte sorun orada o daha büyük olduğundan rahim onu bebek öldü sanabilirmiş ve bir an önce ondan kurtulmak istermiş sancıları başlatırmış fakat ecrin yaşıyoo ama küçük işte adamların korktuğu bu 28 haftadada değiliz dışarda yaşam imkanı yok şuan ecrinin beklemedeyiz inşallah öyle birşey olmaz bide oprda rahime plesantaya keselere girildi hepsi delindi zedelendi işte enfeksiyon yada sıvı sızması olabilirmişş off yani herşey olabilir onlarda bişey diyemiyo ne bilsinler ne olabilir beklemedeyiz işte

çok sevindim çidoşum.. yat hiç kalkma.. kaynanan yapsın herşeyi.. sen dinlenmene bak..
inşlh canım görüceksin 30 ları.. bak prof 34 e kadar ihtimal vermiş.. vardır bi bildiğide öyle demiştir.. için rahat olsun canım.. 28 den sonra doğan bebişler yaşıyo sende biliyon.. inşlh 34üde görürsünde ecrinimiz sağlıcakla dünyaya gelir..
annesinin kollarına.. bol bol içine çekersin kokusunu..inşlh:Saruboceq:

çiğdemcım buyuk gecmıs olsunnn ve dogum gunun kutlu olsun esın ve kızınla saglıklı nıce yıllara ınsss

sağol sevalimm aminn canımm ya inşallahh herşey iyi gider asıl şimdi başlıyoruzz Allah yardımcımız olsunn

herşey yoluna girecek ben inanıyorum.. ecrinle konuş sık sık ki daha sıkı tutunsun sana.. o artık seni daha iyi duyuyo..

inşlh plesandadaki deliklerde bi an evvel kapanır.. evet öyle kötü bi ihtimal var ama az.. genelde aminiyodan sonra sorun yaşamayan daha fazla.. allaha emenatiz sonuçta allahtan başkası bilemez..
ama inan dulalar ediyorum sana.. Rabbim seni ve ecrini korusun.. ikinizde iyi olacaksınız..
bi görsen ecrin nasıl zilli bi kız olacak.. bıcır bıcır..
helede renk renk giydirdinmi... her gören bidaha bakacak. mşlh diyecek..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…