güler mesaj attı kandilinizi kutluyor yoldaymışlar küçülme varmış kötü bi durum yokmuş herşey yolundaymış yuppiiiiiiiii
Gülerciğimden hayırlı haber gelmiş çok şükür... Mübarek günde Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar... Çiğdemciğim sadece iyi günlerde olacak değiliz yaa kötü günlerimizde de destek olacağız elbette.. Destek olmak için değil ne hissediyorsam onları söylüyorum bitanem... Bu gece hepinize teker teker dua edeceğim..
sağol sedacım şimdi teyzemi aradım kandil için onlarda hep dua ediyolarmış Allah razı olsun herkesten hepinizden bu kız zaten gelirse dualar sayesinde gelecek inşallah
hepinizin kandilini tekrar kutluyorum kızlar Rabbim hakkımızda hep hayırlar versin bebeişlerimize sağlıklı ömürler versin seda,nilüfer,canan,kadriye kullarına ve steyen herkesede hayırı sağlıklı evlatlar göndersin tez saate aminn
kızlar ben çıkıyom hepinize iyi akşamlar
maşallah oku oku bıtmıek bılmedı arkdslarım yenı gıttıler bende bı gırııym dedım cıgdemımmmm bu aksam bol bol dua edıcem senın ve ecrın ıcın guler ıcınnnn hepımız ıcın kolay dogumlar ıcın nılufer ıcın canan ıcın sedaiçinnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?