Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
öznur ya benim o kadar beklemem riskli mesela normal birinin 1000 de 1 ihtimalse benim 100de 1 ihtimal dış gebelik için ondan benim elimi çabuk tutmam lazım
yoksa haftaya gözğksğn sorun değilde olmazsa vajinadan baktıracağım içim rahatlasın aradık arkadaşımın doktorunu durumu anlattık cuma gel dedi ben cumöartesi gitmeyi düşünüyorum ay kafam karışıyo ya

haftaya git bencede
ben 7. haftanın içinde hem keseyi hem kalp atışını görmüştüm
sende ikisine bir gitmiş olursun

aaaaaaa
o zaman git sen olcay ya doğru diyosun
1 hafat sonrada kalp atışına gidersin

güler mesaj attı kandilinizi kutluyor yoldaymışlar küçülme varmış kötü bi durum yokmuş herşey yolundaymış yuppiiiiiiiii

olcaycım dr. gel dediyse tabikide git.
biz dr. değiliz sonuçta ama zor görüyolar ya daha ilk haftada.
benim dr.um boşuna bakarız demişti geri yollamıştı çünkü.

benim durum kritik olunca bende ondan acele ediyorum yoksa şuan hiç bi sorun yok kanamam falan hiç bişey yok Allaha şükür ki

Gülerciğimden hayırlı haber gelmiş çok şükür... Mübarek günde Allah herkesin bebeğine sağlık sıhhat versin sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin kızlar... Çiğdemciğim sadece iyi günlerde olacak değiliz yaa kötü günlerimizde de destek olacağız elbette.. Destek olmak için değil ne hissediyorsam onları söylüyorum bitanem... Bu gece hepinize teker teker dua edeceğim..

güler mesaj attı kandilinizi kutluyor yoldaymışlar küçülme varmış kötü bi durum yokmuş herşey yolundaymış yuppiiiiiiiii

AYYY şükürler olsun çok sevindimm mubarek gün inşallah benim bebişiminde böyle güsel haberlerini alırız kızlar ne olur akşam aklınıza gelirse dua edin ecrinime

sağol sedacım şimdi teyzemi aradım kandil için onlarda hep dua ediyolarmış Allah razı olsun herkesten hepinizden bu kız zaten gelirse dualar sayesinde gelecek inşallah
hepinizin kandilini tekrar kutluyorum kızlar Rabbim hakkımızda hep hayırlar versin bebeişlerimize sağlıklı ömürler versin seda,nilüfer,canan,kadriye kullarına ve steyen herkesede hayırı sağlıklı evlatlar göndersin tez saate aminn
kızlar ben çıkıyom hepinize iyi akşamlar

maşallah oku oku bıtmıek bılmedı arkdslarım yenı gıttıler bende bı gırııym dedım cıgdemımmmm bu aksam bol bol dua edıcem senın ve ecrın ıcın guler ıcınnnn hepımız ıcın kolay dogumlar ıcın nılufer ıcın canan ıcın sedaiçinnnnnn

Sana da hayırlı kandiller bitanem..Şu koca Dünya bile dua üzerine duruyor hayatım senin bebişine de şifa olacak İnşallah...

Sağol Sevalciğim Allah razı olsun... Sana da Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle...

iyi akşamlar kızlar hayırlı kandiller rabbim bu mübarek gecede tüm dualarımızı kabul etsin inşallahhh

çüiğdemcim canım üzülme dularımızla hep yanındayız allahım yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…