Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bana acilen tuzlu kurabiye tarifi lazım denenmiş olsun hadi bakalım ilk kim gönderecek

ben hiç tuzlulara ilgim olmadığından bilmiyorum ki kudretcim tatlı istesen tonla var ama tuzlu bilmeriiim maleseeff

kızlar aşağıda görüyom sizi, söleyin bakim napıyonuz?

hoşgeldin canıııımmm
nasılsın bakim

bizde napalım işten ayrılmama şefak 6 gün sayıyorum artık sabah işe gelmek eziyet halini almaya başladı son ayıma girdim iyce ağır geliyo

canım benim hoşbulduk, ben iyiyim çok şükür sen nasılsın.

ay ne güzel, tatile çıkıyon yani...kız valla bende sabah kocayı işe yolluyom sonra cup yatağa, sıcakta sürekli bi uyku modu..tabi siz 2 canlı ve yükünüz olunca daha zor..Allah kolaylık versin nurtişim..

kızlar bugün yarın regl olmam lazım, bende olcimin arkasından güzel haberi vereyim inşallah size...dimi kız olcay

aaaaaaa canan ne demek olmam lazım
olmaman lazım aksine
hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim
ay ne güzel olur yaaaa iştende ayrılmışken rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah

he yaa kıs napiim 37 ye kadar çalışmayı gözüm kesmedi sıcakta valla
3 haftayı aktarabildim bende doğum sonrasına
amin canım inşallah Rabbim sanada bu günleri yaşatsın 2 canlı ol yüklü ol inşallah sende :)
( bu nası duaydı bende anlamadım :roflol: )
ama hiç bir hamilelik çok kolay diil ama inşallah Rabbim sanada yaşatır bu duyguları
aman en büyük duam Allahım hiçbirinize hamileliğinde çatı kemiği ağrısı yaşatmasın inşallah feci bişey ne oturabilişyom ne yatabiliyom ne kalkabiliyom popom bile acıyo üfffff

evet kuşum ya, kilo vermek bi yana, öyle güzel sıkılaşıyorum ki..herkes çok zayıflamışın diyor, acayip inceldim yaniii kaydirigubbakcemile5

eee spor gibisi yok vallahi bende 3 ay olsun hamilelik platesine gtmeyi düşünüyorum burda var mı bilmiyorum ama hayırlısı bakalım
ay canom gelirsin arkamdan veririm bayrağı sana vallahi bu sıpalr süprizi seviyo zaten

kıs canan sen şimdi kilo vermeye çalışıyon yaaaaa
inşallah 9 ay sonra böle olursun emmmiiiiiiiii :CüvCüv: :roflol:

inşallah 1 hafta sonra burda bayrak teslim törenleri olur seda ile canan a ay ne güzel olur yaaaa
olcaycım son aylarda çok fazla spor da ii diil diyolar yaaaaaa
bacak arasındaki kaslar sıkılaşıyomuş sonra doğumda açılma olmuyomuş diye duydum ben
ne derece doğru araştırmadım ama bilmiyorum

bilmiyorum ki canım bende ama sporu herkes öneriyor kolay doğum için bilmiyorum bakacağız artık

Ay çok sıkıcı ve bunaltıcı bi gün bugün yaaaa
sıcak bi yandan işler bi yandan offfff
sen nasııl yapıcaksın işi olcay devam edicekmisin yoksa çıkıcakmısın işten

Ay çok sıkıcı ve bunaltıcı bi gün bugün yaaaa
sıcak bi yandan işler bi yandan offfff
sen nasııl yapıcaksın işi olcay devam edicekmisin yoksa çıkıcakmısın işten

canım ben bi aksilik olmazsa doğum iznine kadar çalışacağım ondan sonrada bırakacağım malum biz farklı bi memleketteyiz ve herkese emanet edemem böcüğümü büyük ihtimal çalışşmayacağım bakalım kısmet herşeyde hayırlısı diyoruz

öyle canım hayırlısı olsun
işyerinle konuşta beri haklarından faydalan öyle çık kıs

Kızlar merhaba.. Ben tst yaptım hemi de predictörle yaptım ama maalesef tek çizgi çıktı.. Hatta idarara tutuyorsun baya öyle kalıyor teki biliroypr bi 10 saniye öle tutup sonya yerşne takıyorsun ucu ve bekliyorsun ben o an iki çizgi oluştu gibi gördüm sevindim ama yerine taktım değilmiş.. Reglimin de 34. günü yarın normal süresi dolacak zaten p. tesi dr giderim eğer olmazsam ama olucam gibi sanki çünkü koyu akıntı gelmeye başladı... Hayırlısı artık napalım daha 2. denememiz ama dün çok kötüydüm çok ağladım bir an hiç çocuğum olmayacakmış gibi geldi sivilcem felan da çıkınca regli olcam ben dedim. Eşim zor sakinleştirdi ama şimdi iyiyim..

ben geldim kızlar.sadece son sayfayı okudum.olcaya ne olmuş anlamadım okuyacam birazdan.canımcım geçmiş olsun diyim şimdiden.
canancım senden de inş.güzel haber alırız kuşum.
kız nurten kaynanayı küstürme al gönlünü napcan.
ama içinde kötülük yoksa tabiiii.eğer varsa boşveeer.

öyle canım hayırlısı olsun
işyerinle konuşta beri haklarından faydalan öyle çık kıs

canım nasıl oluyor aslında hiçte bi bilgim yok biz eşimle aynı işyerindeyiz belki o yüzden hakkımı yemezler ama insanoğlu güvenilmez ne yapmam lazım

Allah Çiğdem'e sabır, kuvvet versin çok zor gerçekten bir süre önce karnında kpırdayıp şimdi olmaması.. Allah kimseye yaşatmasın.. İnşallah toplar kendini gelir aramıza yine...

sedacım dur bakalım daha bu 2. deneme.hemen öyle koyverme canım erken daha.
allahtan hayırlısı bak.nasılsa olacak diye düşün sakın stres yapma.

ah be canım o yaşadıklarını o kadar iyi biliyorum ki bi an ben yaşıyorum sandım kıyamam sana bir de allah ol demeden olmuyor ama sen yinede yapılacakları yap sonra dua et olacaktır ben hiç umursamadığım zamanda hamile kaldım sporla kafayı yemiştim her akşam kendine meşgul olacak şeyler bul sen rahat olunca zaten geliyo kendiliğinden üzülme tatlım stress yapma boşuna 2 deneme ne ki oooooooooo uzman olmuştum birsürü şey denedim yıpratma kendini gelecek meleğin

hoşgeldin çiçeğim benim akşam bi kaç damla pembe akıntım geldi de ondan diyolar canım

hayırlısı olsun sedacım ya
streste geciktiriyo adeti
rahat olmaya çalış kolay diil biliyorum ama yapıcak başka bişi yok malesef

kıs ben ona bişi demedim ki ama o yersiz alınganlık yaptı napiim
ben ona sakın hastaneye gelmeyimn istemiyom demedim sadece biz gideriz hemencik sizi bekleyemeyiz siz peşimise gelirsiniz dedim
bunda ne gibi bi art niyetim olabilir ki ama
onların huyunu biliyorum çünkü 2 saat hazırlanıp çıkamazlar ben o zamana hastanede olurum

öyle tabii Allah ne zaman ol derse o zaman olacak en son kan testi yaptırdığımda 3 ay önce fsh yüksek çıktı yumurtam büyümüyordu ama o homon testini yaptırdığımda reglimin 3. günü sanıyordum meğer ara kanamaymış şimdi Ağustos'ta çalışma olmayacak çünkü annemler gelecek düğüne gideceğiz memlekete felan.. Eylül'de tekrarlamak istiyorum hormonu klomen kullanıyordum 2 aydır bir hakkımdaha kaldı sanırım çünkü 3 e kadar kullanılıyormuş sanırım Ağustos'ta kullanmıcam bakalım kendiliğinden yumurtlama olacak mı.. Eylül'de de kullanmam belki bakarım ilaçsız oluyor mu olmuyor mu yoksa zaten birkaç ay sonra aşılamaya felan geçebilirim. Ancak son klomen kullanacaksam da çatlatma iğnesi de vurdurucam.. Bakalım dr ile görüşeyimde... Belki bir daha ki ayı beklemem bu reglimi olunca gider yaptırırım hormonu... Sende dikkat et kendine yorma sakın kafanı takma olabilir hamilelikte o kadar.. Allah kucağına almayı nasip etsin İnşallah...

ben daha almadım kuşum.annemde tatil yapıyos şimdik.haftaya belkim alabilirim.ikeadakilerden almayı düşünüyoruz.onlar küçük ama 2.bebek için de çok ara vermeyeceğime göre :) o kullanır dedik.allahım verirse 2.ciyi tabiii.

olcaycım ihmal etme dr.a git gülüm yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…