- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #19.401
sedacım dur bakalım daha bu 2. deneme.hemen öyle koyverme canım erken daha.
allahtan hayırlısı bak.nasılsa olacak diye düşün sakın stres yapma.
canım nasıl oluyor aslında hiçte bi bilgim yok biz eşimle aynı işyerindeyiz belki o yüzden hakkımı yemezler ama insanoğlu güvenilmez ne yapmam lazım
Allah Çiğdem'e sabır, kuvvet versin çok zor gerçekten bir süre önce karnında kpırdayıp şimdi olmaması.. Allah kimseye yaşatmasın.. İnşallah toplar kendini gelir aramıza yine...
öyle canım beklemek istemiyorum ama hormonumu tekrarlıcam hala klomene ihtiyacım var mı onu görücem zaten bir hakkım daha kaldı onun için de.. Son klomende de çatlatma iğnesi de olmayı düşünüyorum dr soracağım onu da... Öyle böyle olacak elbet aşılama son çare tüp herneyse... Hayırlısı.. Sen nasılsınn nasıl gidiyor tatill ohh keyfine bak kızım yaaa bebek olunca bu rahatlığı bulamazsın...
valla çok iyi gidiyor.sabah kalkıp işe gitme derdinin olmaması ne güzelmiş yaaa.
nurten kız perşembe diyon sen salı yada çarşamba almamışmıydın raporunu niye perşembe çıkıyon.
feda etme günlerini bak benden demesi.ohhh be diyeceksin çıkınca.
aaa kız nurten işten çıkarsam bende 6 ay işsizlik parası alabilirim dimi.bunu hiç düşünmemeiştim.ödenen sigortana göre mi alıyosun.kaç para veriyolar acep.
canım sana bi kaç tavsiyem olacak alternatif şeyleri dene bence klomen kullanmaktanda onlarda dış gebeliğe sebep oluyor mesela bal çörekotu tarçın veya incir kürü araştır bence canım yaöyle canım beklemek istemiyorum ama hormonumu tekrarlıcam hala klomene ihtiyacım var mı onu görücem zaten bir hakkım daha kaldı onun için de.. Son klomende de çatlatma iğnesi de olmayı düşünüyorum dr soracağım onu da... Öyle böyle olacak elbet aşılama son çare tüp herneyse... Hayırlısı.. Sen nasılsınn nasıl gidiyor tatill ohh keyfine bak kızım yaaa bebek olunca bu rahatlığı bulamazsın...
olcaycım kanunen hamile kadını izin süresi dolana kadar işten çıkarmak yasak
çıkartırsa tazminatı vermek zorunda ve ayrıcada mahkemeye başvurursan sana yüklü manevi tazminatta öder
sen eğer çıkıcaksan işten son zamanlarında konuş bence iyi insanlarsa eğer yardımcı olucaklardır. 32. haftanda gidip hastaneye işgörmezlik raporu yazdırıcaksın bu rapor doğum öncesi iznin için olucak. Doğumdan sonrada bi 8 hafta daha işgörmezlik raporu alıcaksın bunlar senin yasal hakkın işten çıksan bile aynı yılda 90 gün primin yattıysa doğum paranı alabiliyosun. o 4 ay işyerine yükün yok zaten ssk ödicek maaşını sonrada işyeriyle anlaşırsın seni kendileri işten çıkarmış gibi gösterirler ( tabi yaparlarsa bilemiyorum ) sende tazminat talep etmezsin. sonra da 6 ay boyunca işsizlik sigortasından faydalanıp maaş alabilirsin yani 4 ay ssk dan 6 ayda devletten alınca 10 ay çalışlmadan paranı alırsın rahat edersin canım. Tabi bunu da patronunla konuşman lazım onların olur demesi gerekli
nurtennnnnnnnnn süpersin vallaha sen ben doğurmadan önce başlayacan değil mi işe o zaman beni sen yönlendirirsin kuşum eşim burda mühendis patrondan sonra o geliyo o yüzden sanmıyom bizi kıracaklarını bu konuda bakalım nasıl olacak hayırlısı
anladım nurtiş tamam ozaman.benim patronda demişki ssk dan parasını her ay alabiliyosa alsın üstünü biz tamamlayalım.
izin sonu toplumu veriyolar yoksa her ay alabiliyonmu şimdiden.nasıl oluyo bu işler nurten.bide parayı almaya her ay sskya mı gitmem gerekli çok uzak bana.eğer öyleyse ben ancak toplu alabilirim ama patrona ne diyecem vermiyolarmıymış diyecem.doğrusu ne bana bi açıklasana kuşum yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?