Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sedacım dur bakalım daha bu 2. deneme.hemen öyle koyverme canım erken daha.
allahtan hayırlısı bak.nasılsa olacak diye düşün sakın stres yapma.

öyle canım beklemek istemiyorum ama hormonumu tekrarlıcam hala klomene ihtiyacım var mı onu görücem zaten bir hakkım daha kaldı onun için de.. Son klomende de çatlatma iğnesi de olmayı düşünüyorum dr soracağım onu da... Öyle böyle olacak elbet aşılama son çare tüp herneyse... Hayırlısı.. Sen nasılsınn nasıl gidiyor tatill ohh keyfine bak kızım yaaa bebek olunca bu rahatlığı bulamazsın...

gülercim dr.a sormadınmı niye bayılmışsın diye.
benim ödüm kopardı kız.evde de yalnızsın hep.
dr.una mutlaka hemen söyle bu durumu canım.

canım nasıl oluyor aslında hiçte bi bilgim yok biz eşimle aynı işyerindeyiz belki o yüzden hakkımı yemezler ama insanoğlu güvenilmez ne yapmam lazım

olcaycım kanunen hamile kadını izin süresi dolana kadar işten çıkarmak yasak
çıkartırsa tazminatı vermek zorunda ve ayrıcada mahkemeye başvurursan sana yüklü manevi tazminatta öder
sen eğer çıkıcaksan işten son zamanlarında konuş bence iyi insanlarsa eğer yardımcı olucaklardır. 32. haftanda gidip hastaneye işgörmezlik raporu yazdırıcaksın bu rapor doğum öncesi iznin için olucak. Doğumdan sonrada bi 8 hafta daha işgörmezlik raporu alıcaksın bunlar senin yasal hakkın işten çıksan bile aynı yılda 90 gün primin yattıysa doğum paranı alabiliyosun. o 4 ay işyerine yükün yok zaten ssk ödicek maaşını sonrada işyeriyle anlaşırsın seni kendileri işten çıkarmış gibi gösterirler ( tabi yaparlarsa bilemiyorum ) sende tazminat talep etmezsin. sonra da 6 ay boyunca işsizlik sigortasından faydalanıp maaş alabilirsin yani 4 ay ssk dan 6 ayda devletten alınca 10 ay çalışlmadan paranı alırsın rahat edersin canım. Tabi bunu da patronunla konuşman lazım onların olur demesi gerekli

Allah Çiğdem'e sabır, kuvvet versin çok zor gerçekten bir süre önce karnında kpırdayıp şimdi olmaması.. Allah kimseye yaşatmasın.. İnşallah toplar kendini gelir aramıza yine...

AMİN

valla çok iyi gidiyor.sabah kalkıp işe gitme derdinin olmaması ne güzelmiş yaaa.
nurten kız perşembe diyon sen salı yada çarşamba almamışmıydın raporunu niye perşembe çıkıyon.
feda etme günlerini bak benden demesi.ohhh be diyeceksin çıkınca.

aaa kız nurten işten çıkarsam bende 6 ay işsizlik parası alabilirim dimi.bunu hiç düşünmemeiştim.ödenen sigortana göre mi alıyosun.kaç para veriyolar acep.

kızlar yaaaa kocişten fırsat yok iki arada girdim internete.sizde sustunuz hadi bakem
çıkacam birazdan.sabah girecektim baktı laptop elimde napıyon bırak onu şimdi gel oturalım dedi.
bende diyemedim kızlar var konuşcam diye.şimdi de zor girdim heeee.

canım benim cuma bitiyo 35. haftam aslında herhengi bi gün gidebilirm bende perşembe gidicem. Bu ay biraz maddi yönden sıkışığız ssk da hemen ay bitinca parayı vermiyo bende ay bölünmesin 28 i ne kadar çalışiim de işyerimden tam maaş alım diye perşembe gidicem. 1 haftalık param kesilir öbür türlü hemen hemen bende onu göze alamadım 2 gün daha dayanırım napiim Daha öncede anlatmıştım ya sana avukatla başımız dertte arabayıda satışa çıkardık hemen satamazsak eğer baya sıkıntı çekeriz ondan pere lazım pere pereeeeee :roflol: :roflol:

anladım nurtiş tamam ozaman.benim patronda demişki ssk dan parasını her ay alabiliyosa alsın üstünü biz tamamlayalım.
izin sonu toplumu veriyolar yoksa her ay alabiliyonmu şimdiden.nasıl oluyo bu işler nurten.bide parayı almaya her ay sskya mı gitmem gerekli çok uzak bana.eğer öyleyse ben ancak toplu alabilirim ama patrona ne diyecem vermiyolarmıymış diyecem.doğrusu ne bana bi açıklasana kuşum yaa.

aaa kız nurten işten çıkarsam bende 6 ay işsizlik parası alabilirim dimi.bunu hiç düşünmemeiştim.ödenen sigortana göre mi alıyosun.kaç para veriyolar acep.

işyeri kendi çıkarırsa alabilirsin öznur
ama kendi isteğinle ayrılırsan alamazsın
senin brüt maaşından hesaplanıyo çok öyle ahım şahım bi para olmuyo ama hiç yoktan iyidir. oturduğun yerden gelicek nasılsa

canım sana bi kaç tavsiyem olacak alternatif şeyleri dene bence klomen kullanmaktanda onlarda dış gebeliğe sebep oluyor mesela bal çörekotu tarçın veya incir kürü araştır bence canım ya

bende dün ssk yı arayıp sordum öznur ya
ay sonu hemen alabilirmiyim diye
2 parça halinde alırsın dedi adam
doğum öncesi raporunu dooğumdan hemen sonra verirsen ssk ya o zaman bi veriyolarmış. Diğerini de doğum sonrası raporun bitince veriyolarmış. yani 2 parça halinde ama sen hepsini doğumdan sonrada alabilirsin eğer ihtiyacın yoksa paraya. ama dikkat et doğumdan hemen sonra alacağpın paranın içinde 70 lira süt parasıda olcak onu işyerine yedirme o senin hakkın emzirme ödeneği 70 i al içinden gerisini ver işyerine
1 aylık bez parası sonuçta diil mi

iyi oldu söylediğin nurtencim.bana yazılı kağıt vermeyeceklermiki 70 lirası süt parası diye.
patron sonra niye bu para eksik demez dimi.bunun bi makbuzu falan vardır çünkü aldığım paraya bakar bunlar.
neyse madem her ay alınmıyo patron bana ödeyecek ben sonra ona aldığımı verecem.

olcaycım öznurum eğer işyerleri kendileri çıktı gösterirlerse başvurun işsizlik maaşına bence
o paraları ssk bizden her ay çatır öatır kesiyo valla hakkınız alın tabi. Olcay bak senin ne güzel eşin devreye girerlerse alırsın işten çıkış beyannemesini. Öznurcum sende patronuna çocuğa bakıcak kimse bulamadım bu devirde yabancıyada güven olmuyo. ben işten çıkmak isiyorum tazminat istemiyorum beni siz işten çıkarıldı gösterebilirmisiniz maddi açıdan sıkıntıdayım felen dersin olmaz mı

verilmiyo herlade öznur yaa
zaten tam maaş gibi alamıcaz onu kesintili alıcaz yani atıyorum senin brüt maaşın ssk ya yatan 1500 tl ise onun 3/2 sini veriyo ssk
yani oda normal net maaşının biraz düşüğüne denk geliyo

ahanda seval geldi öznur
şimdi fırça yicez
genemi sskkk genemi işşşşşş dicek bize

olur belki nurtencim bilmiyorumki ozman gelince konuşurum artık.
ben arayı bozmiyimde iyi davranayım sonrası için.,ben çıkıyorum kızlar sonra görüşürük.

valla okurkennn ne yazsamm dıe dusunuorudum nurtennnn :roflol:
nassın kusumm kelebekımmm efe nasılll
sedacım aynı seyler bızde yasadık gulum cok zor ii bılırımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…