aaaaaaa canan ne demek olmam lazım
olmaman lazım aksine
hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim
ay ne güzel olur yaaaa iştende ayrılmışken rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah
he yaa kıs napiim 37 ye kadar çalışmayı gözüm kesmedi sıcakta valla
3 haftayı aktarabildim bende doğum sonrasına
amin canım inşallah Rabbim sanada bu günleri yaşatsın 2 canlı ol yüklü ol inşallah sende :)
( bu nası duaydı bende anlamadım :roflol: )
ama hiç bir hamilelik çok kolay diil ama inşallah Rabbim sanada yaşatır bu duyguları
aman en büyük duam Allahım hiçbirinize hamileliğinde çatı kemiği ağrısı yaşatmasın inşallah feci bişey ne oturabilişyom ne yatabiliyom ne kalkabiliyom popom bile acıyo üfffff
eee spor gibisi yok vallahi bende 3 ay olsun hamilelik platesine gtmeyi düşünüyorum burda var mı bilmiyorum ama hayırlısı bakalım
ay canom gelirsin arkamdan veririm bayrağı sana vallahi bu sıpalr süprizi seviyo zaten
kıs canan sen şimdi kilo vermeye çalışıyon yaaaaa
inşallah 9 ay sonra böle olursun emmmiiiiiiiii :CüvCüv: :roflol:
Kızlar merhaba.. Ben tst yaptım hemi de predictörle yaptım ama maalesef tek çizgi çıktı.. Hatta idarara tutuyorsun baya öyle kalıyor teki biliroypr bi 10 saniye öle tutup sonya yerşne takıyorsun ucu ve bekliyorsun ben o an iki çizgi oluştu gibi gördüm sevindim ama yerine taktım değilmiş.. Reglimin de 34. günü yarın normal süresi dolacak zaten p. tesi dr giderim eğer olmazsam ama olucam gibi sanki çünkü koyu akıntı gelmeye başladı... Hayırlısı artık napalım daha 2. denememiz ama dün çok kötüydüm çok ağladım bir an hiç çocuğum olmayacakmış gibi geldi sivilcem felan da çıkınca regli olcam ben dedim. Eşim zor sakinleştirdi ama şimdi iyiyim..
ben geldim kızlar.sadece son sayfayı okudum.olcaya ne olmuş anlamadım okuyacam birazdan.canımcım geçmiş olsun diyim şimdiden.
canancım senden de inş.güzel haber alırız kuşum.
kız nurten kaynanayı küstürme al gönlünü napcan.
ama içinde kötülük yoksa tabiiii.eğer varsa boşveeer.
nıre gıdıon bacımm yaa ben gelmıstımmm
karafeslegenımm gelmıss hosgeldın bacımmm
selam guzeller nasılsınz
bende dıdım nurten bana lafı soktu gıttı :roflol:
canancım o şehirlerin plaka kodları kadar günümüz kaldı anlamında
mesela benim 43 günüğm kalmış kütehyanın plaka kodu
şafak sayıyoz yani bakalım hangi ilde doğurcez diye
hadi ama bizim şafaklar bitmeden sizde saymaya başlayın da devredelim artı sizede şu illeri
bn bılmm soktun bişiler :roflol:
ay çok alemsiniz yaaaaa zemuszemus e hadi gari, o zaman bizde sayalım :)
kadriye hoşgeldin canım, nasılsın? Bayadır görüşemiyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?