Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben kendı kendıme konusuorumm nıe konusmuonuz ben yokken sakıordunuz banamııı gıcıklıgınız bende susuom ozmn

aaaaaaa canan ne demek olmam lazım
olmaman lazım aksine
hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz canım benim
ay ne güzel olur yaaaa iştende ayrılmışken rahat bi hamilelik geçirirsin inşallah

haklısın kuzum yaa olmamam lazım tebiiii, kessinlikleee hemde

amin cnm olsun bu duayada razıyım, kıyamam ya çokmu zor oluyor

evet olcim ya, o kadar huzurlu oluyorum ki spordan çıkarken, bende şimdiden eşime diyom falla, eger hamile klırsam platese devam ecem diye olur diyor...

kıs canan sen şimdi kilo vermeye çalışıyon yaaaaa
inşallah 9 ay sonra böle olursun emmmiiiiiiiii :CüvCüv: :roflol:

ohhh, ,inşallah becim...

ah güzelim ya ne olur yıpratma kendini, daha çok erken..hayırlısıyla olacak inşallah..bak benim bu ay 37. ayım...sürekli dua et, gün içinde sürekli istemekten vazgeçme...Allahım dualarımızı geri çevirmez..

inşallah canım, Allah razı olsun...

nıre gıdıon bacımm yaa ben gelmıstımmm

hoşgeldin fıstık

olcim kız ben soğan kürünün son 4 gününü yapmadım klava: midem almadı. ama sonrada çok pişman oldum... eğer kırmızıların yolunu kesemezsem bu ayda, incir kürü yapim diyom, nasıl oluyordu o biliyomusun sen? yada bal çörek otu mu yapsam :uhm:

geldim bacılar
elektrikler kesildi birden koptum kusura bakmayın

canancım o şehirlerin plaka kodları kadar günümüz kaldı anlamında
mesela benim 43 günüğm kalmış kütehyanın plaka kodu
şafak sayıyoz yani bakalım hangi ilde doğurcez diye
hadi ama bizim şafaklar bitmeden sizde saymaya başlayın da devredelim artı sizede şu illeri

bende dıdım nurten bana lafı soktu gıttı :roflol:

yok kıss
valla bi şi sokmadım ben :roflol: :roflol:

elektrik kesildi zaten sinir oluyorum
koskoca fabrika milyarlık dev makinalar dolu ama bi büyük jenaratör alıp koymuyolar
elektrik kesilince programlar felen hep gidiyo tekrar cnc lere program atılıyo hayret bişi yaaa

ay çok alemsiniz yaaaaa zemuszemus e hadi gari, o zaman bizde sayalım :)

gülümsehayata hoşgeldin canım, nasılsın? bayadır görüşemiyoruz?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…