Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ama zor bekliyorum endişe korku meak heyecan hepsi var bende ay ne karışıyor insan ya

kız öznur topiğimize 2. bi çoşkun dahamı geliyo yoksa şakkıdı
kızımı ekrandan uzak tutayım nlr nlmaz.. hem benim kızçem kudretin oğluyla sözlüaklinialirimsmile

gelince haberdar et bizi..
kalp atışlarını gördükten sonra daha bi bağlanıcan bebişine artık inanıcan göbüşünde yaşayan bi fıstık olduğuna :CüvCüv::ecrin_bebek:
bulantılarda normal canım sana tavsiyem olips şekerler varya onların meyveli olanlarından veya mentollü olanlarından bi tane at ağzına ozaman araba okadar çok etkilemiyo.. ama hemen kırıp yeme.. eve gidene dek ağzında dursun..

bugün biraz evi taraşladım.. çeyizimden bebiş için ne varsa çıkardım.. bi dünya şey çıktı.. tüllü tüllü çoraplar, kendi ördüğüm bebiş yelekleri.. bigün fotolarını çekip koyucam buraya daha kenar köşede bişiyler var. hepsini bi meydana çıkarayım..
oğlunun dönmesine sevindim. gözünaydın canım. artık nurtiş deyişinle ıkınmak kaldı. hayırlısıyla rabbim bi avazda kurtarır hepimizi inlş:Saruboceq:

yupiii bende artık şafak sayıcaaaaammm delikafadulden

60. hopppaaa... 70..hopaaa... 80..hopaaaa ... 90.. hopaaa yüzzzzzzzz sositososito
havada yüz.. sositososito
karada yüz... sositososito
denizde yüz... sositososito

kızlar dün yazmışmıyım ben size..
dr m bana erken doğum ihtimalimin olduğunu söyledi..
böbreklerimde kana olmuş. şuanda da iltihap var.. eğer geçmezse bebek normalden erken gelebilir dedi.
tabi bi dünya hap verdi..
hep kızıma tembihliyom. vaktinde gelsin diye.. bakalım ne kadar söz dinliycek..

daha değil randevum 6 buçukta

ama zor bekliyorum endişe korku meak heyecan hepsi var bende ay ne karışıyor insan ya

kuzum ben geldin sandımdı, kasma kendini..herşey yolunda gidecek Allahın izniyle, gülerinde dediği gibi pıt pıt larıda duyunca artık bi bütün olcanız, Allahım sağlıklı bir hamilelik nasip etsin kardeşime..opuyorumnanaktan

ay kuzum benim ne güzel yaa, bende hiç yok öle şeyler..maaşallahın var valla stok mu yaptıydın kız..hemen ekle görelim resimleri noooolur..çok merak ettim :hulya: ben çeyizde falan hiç bebekle alakalı bişi yapmadım ayol..sadece bi mağazada gördüğüm patiklere dayanamamıştım pembiş pembiş, aldıydım 2 tane..öyle duruyolar...herhalde bebişim kıs olcek

çok şeker bu avartar dimi acaba bisüre bunu yapsam.. hadi hemen avartar yapıp geliyoom :dance:

canancım aslında çorapları felan hep annem koydu çeyzime.. hatta ozamanlar tartışmıştık annemle.. bebiş giysilerinin çeyizde ne işi var diye.. ama bak şimdi hemen çıkarı verdim iyi oldu.. bende çoraplar bebişe 1 sene yeter valla. bi dünya irili ufaklı çorap çıktı çekmecelerden..

kendim örgü olaylarını sevdiğimden. evlendikten sonra hep bişiyler örüp kenara koymuştum.. gerçi örgüde fazla tecrübeli değilim acemice şeyler ama olsun sonuçta kendi emeğim..
aslında ben hep bi oğlum olsun istediğimden mavi yelek bile örmüştüm.
evde ne var ne yok hepsini bi bulayım çekicem fotolarını canm..

Kızlar nabersiniz. Bugün vaktim olmadı gelmeye geç kalktık zaten kahvaltı ettik, yemek yaptım az evi toparladım sinemaya gidecektik alışveriş merkrzine gittikte ama meğer o film kalkmış daha doğrusu kalkmamışta biizm gireceğimiz saatten itibaren kaldırmışlar eşimde kızdı yaa insan yazar nette bunu o saatten sonrayı silseydiniz dedi. Sonra ben makyaj malzemeleri aldım. Termos aldık yolculuk var ya haftaya Balıkesir'e düğüne gitcez cuma günü.. Pazartesi annem geliyor berabercek gidicez.. Perşembe'de kardeşim glecek patron tatildeymiş annemle gelemiyor. Düğünden sonra Yalova'ya geçicez.. Güzel bir de siyah dar mini etek aldım bluzum ve bolerom var takım siyah onunla kına gecesinde giyicem.. Düğünde de siyah elbisem var onu giyicem ama yeşil de var karar veremedim.. Bende haberler böyle..

Gülerciğin hayatım valla dün ütü yaparkene bayılcam sandım küçük vantilatör var önüme koydum bana mısın demedi çarşaf, nevresimler, kıyaetler bi dünya vardı bittim valla.. Ama sen getir ütülerini seve seve yaparım canımmm.. Duaların içinde çok teşekkürler bitanem. Bebeğine iyi bak dinlen bol bol yorma kendini.. Bebişe de söyle öyle hemen çıkıvermesin dursun durduğu yerde hem ne varmış dışarıda kıymetini bilsin orada olmanın ohh ne güzel yan gel yat ekmek elden su gölden dimi ama vakitlice gelsin..

Öznurcuğum hadi gözün aydın bak dönmüş bebeğin demiştik sana daha var zamanın döner diye..Çok pimpirikli olma kızım yaa bak kafasının büyük olması sorun değilmiş... Keyfini çıkar hamileliğinin..

Olcay daha yazmamışsın yaa geşmişsindir artık ne yaptın duydun mu kalp atışını yaz hele... Allah sağlık versin hayırlısıyla al kucağına İnşallah...

sedacım sağol canım evet dönmüş benim oğlan :)

kız olcay sen ne ettin yarın mı yazacan haberleri.

güler sana da pes dedim kız.çeyizinde bebek eşyası olan bi başkası var mıdır acep.güle güle kullan canım.eline hazır geldi işte şimdi güzel olmuştur.nurtiş de bugün evden de olsa yazmamış.yarın işe gitcek zavallım.kız nurten naptın de hele bi bana.pztsi bende işgöremez raporu almam gerekli.offf ya o raporu muhasebeye vermem yeterlimi.bu sıcakta istanbul keşmekeşinde hele hiç öyle sgk ya falan gidemem ben.hem hamilenin gitmesi saçmalık herhalde gitmem gerekmiyodur.

hastaneden direk kayınvaldeme gittim
eşimde oraya geldi direk daha yeni geldik eve

hastane bugün tam bi komediydi yaw
benim oğluş hastanedeyi birbirine kattı doğmadan
kadın doğum polikliniğinde muayeneye girdim doktor nst ultrason ve kan istedi
kanı hallettim ultrason sıram gelince onada girdim tosun paşam 2750 gr olmuş maşallah deyin teyzeleri. Sonra nst sıram geldi doktor 15 dk uğraştı kalp atışını yakalayamadı ama çok komikti nst cihazının ucunu nereye koysa doktor bizimki orayı tekmeleyip itiyo kaydirigubbakcemile3 doktor şaştı kaldı dur leeen diyo durmuyo bizimki. Doktor bi türlü ölçemedi sonra git doktorun asöle illaki olcak nst derse bidaha deneyelim dedi. Sonra ben de doktora gittim anlattım doktorda nası ölçülmüyomuş ya gel ban ölçiim dedi . Gittik nst odasına doktor nst ile uğraştı oda bulamadı aklinialirimsmile . Sonra daha hassas el aletiyle baktı onunlada yakalayamadı. sonra usg de baktı yeniden acayip hareketi hiç durmuyoki ya dedi
beni servisteki nst ye gönderdi
serviste doğumhanedeki nst ye girdim ordaki doktor da tam kalp atışını yakalıyo bebek dönüyo hop gidiyo kalbi :). dayanamadı kadın yuh artık yani ne enteresan bi çocuk yav dedi ama nihayetinde ölçtük sonunda
biraz sancım çıktı ama doktor normal bu haftanda doğuma hazırlanıyosun dedi
offffffff amma konuştum yaw

öznurcum işgörmezliği yazdırdımbende bi nüshasını hastanedeki ssk irtibat bürosu aldı ssk ya onlar göndericekmiş bende bi nüsha işyerime bi nüshada ssk ya verip paramı alcakmıım ama taaa rapor tarihi sona erince öle dediler

çok feci yoruldum bugün
ben yatmaya gidiyom hadi ii uykular hepinisi öptüüümmmmmmm
öznurcum senin bebiş ne kadan olmuş b enim de kafası 2 hafta ileri çıktı doktor bu 24. haftadan sonra ultrasonda tam sonuçlar çıkmaz artı eksi 2 haftayı normal kabul ediyoruz dedi. yani hiç problem diil azcik koca kafalı olur bebek dedi gülerek

öznur yaz benim bebeişiiii
34-4 te 2753 gr geldi tosbaaaammmm

kız nurten geleceğini bilmiyodumki dizi izliyodumuyuklamışım.
ya benim o tabloyu yaptığım program işyerimdeydi ya yarın bakıyım burda nsıl yapabiklirim.
maşallah oğluşuna.benimkide 2100-2300 arasıymış.kafa kocaman tabi aynen.
ben şimdi sgk ya gitmeycem dimi öyle anladım.bi de paramızı izin bitince mi veriyolarmış.
ben işyerine öyle diyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…