sağol canım allahım en kısa zamanda onlarda yaşatsın inşallahgünaydın kızlar
öznurcum benim sgk yakın eve haftaya hafta içi bigün g,d,p sorup öğrencem herbişeyi detaylı sanada iyice anlatırım
olcaycım ay canım hadi tekrar tekrar gözün aydın
çok sevindim canım Rabbim canana nilüfere kadriyeye sedayada yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu
seval daha bursadamısın kıs sen
gezmeci şirin
gel kız bi gezelim senle vallahi hayatını yaşatırımmmmmmmmm:ecrin_bebek: İZMİR :ecrin_bebek:
olcay bugün ordayım
sedacım bence madem kına gecesi siyah giyeceksin bari düğünde yeşil giy ruhun renklensin dimi ama canım.. hep siyah hep siyah.. biraz renk kat olaya..
öznurcum evet yaa epeydir tabloyu göremeiyoduk bi el atta görelim kim ne durumda.. sonrada güncellemeleri ben takip edebilirim istersen..
kız nurten emzirme kursuna gittim dedin ama bize bişiy anlatmadın aşk olsun.. bize de azccık naptınız orda, bizde gitmiş kadar olalım enazından..
bu arada izmirdeymişsin oohh güzel izmirde gez dolaş bakalım.. yarın istanbul trafiğinde cebelleşicen..
senin efeciğede mşlh hem kilosuna hem hareketlerine..bütün herkesi başına asker etmiş desene.. yaramaaaz
olcaycım gözünaydın canım.. cinsiyeti ilk belli olduğu gün kocişle bişiyler al.. hatıra kalır.. ilk eşyasıydı diye..
ha sahi sanada söyliim. bana ilk don al dediler.. bebek donansın diye.. bende ilk fırfırlı külot aldımkaydirigubbakcemile3
sevalcim ne güzel stres atıyosun.. bende evi bi düzene koysam bende 1haftalığına felan annemlere gitmek istiyorum.. doğum öncesi gezmek istiyorum teyzelerimi dayılarıma çaya gitmek istiyorum..
offf oda değişkliği var bizde heryer heryerde.. bi bitse hayırlısıylada kızçemin giysilerini yıkayıp yerleştirsem..
sahi unutmadan
cumanız muberek olsun kızlaropuyorumnanaktan
ben kaçar çok acıktım
günaydın kızlar
öznurcum benim sgk yakın eve haftaya hafta içi bigün g,d,p sorup öğrencem herbişeyi detaylı sanada iyice anlatırım
olcaycım ay canım hadi tekrar tekrar gözün aydın
çok sevindim canım Rabbim canana nilüfere kadriyeye sedayada yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu
seval daha bursadamısın kıs sen
gezmeci şirin
kız nurten emzirme kursuna gittim dedin ama bize bişiy anlatmadın aşk olsun.. bize de azccık naptınız orda, bizde gitmiş kadar olalım enazından..
bu arada izmirdeymişsin oohh güzel izmirde gez dolaş bakalım.. yarın istanbul trafiğinde cebelleşicen..
senin efeciğede mşlh hem kilosuna hem hareketlerine..bütün herkesi başına asker etmiş desene.. yaramaaaz
.
sağol canım allahım en kısa zamanda onlarda yaşatsın inşallah
gel kız bi gezelim senle vallahi hayatını yaşatırımmmmmmmmm
sağol gülerim canım ya pek bi heyecanlıyım sorma bebeğime bebk şekerleri yapacağım neler neler hayal kurmaya başladım cinsiyeti belli olsun ufak ufak bişeyler alırım ama çok değil ay o günleride görecekmiyim ama pıtır pıtır kalbi varya ömre bedelmiş kızlar yaa allahım isteyen herkese en kısa zamanda çifter çifter verrrrrrrrr
şekerim ben pztsi rapor alacam ya ozaman onu işyerine göndereyim başka bişey yapmayayım dimi.sen haftaiçi öğrenecekmişsin zaten.
bu arada sen işe gidecektin hani evdeyim demişsin.
ya kızlar listeyi yükleyemiyorum.resim olarak kaydetmem gerekiyor ama benim dosyam exelde
oyüzden yapamadım bu bilgisayarda yaa.nasıl yapcez.
kız nurten cevap vermemişsin.ben şimdi pztsi raporumu alıp işyerine fakslasam yetiyomu yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?