Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar akşam giremedim midem kötüydü çok yoruldum ama şükür pıt pıt atıyor kalbi dıktor dedi ooooo çok büyümüş çok iyi dedi progestana gerek duymuyorum dedi pek bi mutluyım ay benimde bebeğim olcak inanılması çok güç kızlar allah isteyen herkese en kısa zamanda versin bebeğini bu arada bede bebiş için birtek bebek yorganı var o da bizde çeyizde yapılır ondan başka iğne bile yok yandık biz ama hele bi cinsiyetini öğrenelim hayırlısıyla

gunaydın kızlarrrr hepınıze ayrı ayrı cvb yazamıcm sorryyy ama okudum hepsınıı

günaydın kızlar

öznurcum benim sgk yakın eve haftaya hafta içi bigün g,d,p sorup öğrencem herbişeyi detaylı sanada iyice anlatırım

olcaycım ay canım hadi tekrar tekrar gözün aydın
çok sevindim canım Rabbim canana nilüfere kadriyeye sedayada yaşatsın inşallah bu güzel duyguyu

seval daha bursadamısın kıs sen
gezmeci şirin

ben bu arada evdeyiiimmmmm
oh beeeeee
şimdi çayımı demledim oturp kahvaltı keyfi yapcem

kıslar birde ben dün emzirme ve süt eğitimine girdim hastanede
doktor o kadar güzel en ince ayrıntısına kadar anlattı ki
birde o hastanede doğum yapacak herkese mecbur yapmışlar eğitimi
ve doğumdan sonraki gece sabaha kadar doktro ve hemşire gözetiminde emziriyomuşsun
yanlış emzirme olmasın diye gösteriyolarmış

sedacım bence madem kına gecesi siyah giyeceksin bari düğünde yeşil giy ruhun renklensin dimi ama canım.. hep siyah hep siyah.. biraz renk kat olaya..

öznurcum evet yaa epeydir tabloyu göremeiyoduk bi el atta görelim kim ne durumda.. sonrada güncellemeleri ben takip edebilirim istersen..

kız nurten emzirme kursuna gittim dedin ama bize bişiy anlatmadın aşk olsun.. bize de azccık naptınız orda, bizde gitmiş kadar olalım enazından..
bu arada izmirdeymişsin oohh güzel izmirde gez dolaş bakalım.. yarın istanbul trafiğinde cebelleşicen..
senin efeciğede mşlh hem kilosuna hem hareketlerine.. bütün herkesi başına asker etmiş desene.. yaramaaaz

olcaycım gözünaydın canım.. cinsiyeti ilk belli olduğu gün kocişle bişiyler al.. hatıra kalır.. ilk eşyasıydı diye..
ha sahi sanada söyliim. bana ilk don al dediler.. bebek donansın diye.. bende ilk fırfırlı külot aldımkaydirigubbakcemile3

sevalcim ne güzel stres atıyosun.. bende evi bi düzene koysam bende 1haftalığına felan annemlere gitmek istiyorum.. doğum öncesi gezmek istiyorum teyzelerimi dayılarıma çaya gitmek istiyorum..
offf oda değişkliği var bizde heryer heryerde.. bi bitse hayırlısıylada kızçemin giysilerini yıkayıp yerleştirsem..

gece hiç uyuyamadım.. sabah kociş işe gittikten sonra bi rahat uyumuşum hiç sormayın..uyanalı yarım saat felan oldu.. daha kahvaltı yapmadım. gidip bişiyler yiyim..

akşama kocişin amcasında mevlit var kısmetse oraya gidicem.. yani kocişin dedikoducu sülalesinin hepsi orda olcak..

sahi unutmadan
cumanız muberek olsun kızlaropuyorumnanaktan

ben kaçar çok acıktım

sağol canım allahım en kısa zamanda onlarda yaşatsın inşallah

:ecrin_bebek: İZMİR :ecrin_bebek:

olcay bugün ordayım
gel kız bi gezelim senle vallahi hayatını yaşatırımmmmmmmmm

sağol gülerim canım ya pek bi heyecanlıyım sorma bebeğime bebk şekerleri yapacağım neler neler hayal kurmaya başladım cinsiyeti belli olsun ufak ufak bişeyler alırım ama çok değil ay o günleride görecekmiyim ama pıtır pıtır kalbi varya ömre bedelmiş kızlar yaa allahım isteyen herkese en kısa zamanda çifter çifter verrrrrrrrr

şekerim ben pztsi rapor alacam ya ozaman onu işyerine göndereyim başka bişey yapmayayım dimi.sen haftaiçi öğrenecekmişsin zaten.

bu arada sen işe gidecektin hani evdeyim demişsin.

olcaycım gözünaydın canımcım.şimdi sana zaman çabuk geçmeyecek ilk 3 ay falan
ama sonra öyle hızlı geçiyorki.
ben şu listeye bi bakayım nasıl yapabilirim.

ilk önce emzirmenin anneye faydalarını anlattı
kanama çabuk bitiyomuş
rahim çok çabuk toparlanıyomuş
ve meme iltihabı olmuyomuş
bebektede ilk 6 ay sadece anne sütü dedi
hele ilk 2 ay 2 saate bir mutlaka emzirin ama eğer arasında da aranırsa muhakkak 2 saat dolmadı deyipte emzirmemezlik yapmayın uykudaysa bile gece hafif burnunu sıkarak hafif yanaklarına bastırarak yada ayak altını kaşıyarak uyandırıp emzirin dedi
sonraaaaaaa
sakın emzirirken sadece memenin ucunu vermeyin kahverengi bölgenin hepsini verin sadece ucunu verirseniz hep yara olur hemde doyurucu olmaz dedi. ağzını tam açmadıysa ağzının kenarlarına ya meme ucuyla yada parmak ucuyla hafif dokunun o ağzını açar memeyi tamaman sokun ağzına kavramasını sağlayın dedi. tam memeyi kavraması gerekiyomuş ki hava almasın ağzının kenarlarından sonra hava dolup gaz sancısı çekermiş. Emzirdikten bi 10 dk kadar sonrada kucağına alıp sırtını sıvazlayın yada poposuna pıt pıt vurun ki gazı çıksın dedi hemen sonrasında yan yatırın dedi. çünkü düz yatarınca kusarsa eğer boğulma tehlikesi olurmuş yan yatırın ki kusup kusmadığını görün dedi. Şimdilik aklıma gelenler bunlar gülerim . aklıma geldikce ben anlatırım daha

amiiiinnnnnn inşallah
kıs gelsdim sizin ordayım sen hanisiinn

şekerim ben pztsi rapor alacam ya ozaman onu işyerine göndereyim başka bişey yapmayayım dimi.sen haftaiçi öğrenecekmişsin zaten.

bu arada sen işe gidecektin hani evdeyim demişsin.

kıs 2 gündür 4-5 kere aradılar telefondan doğru anlattım
gelim desem hemen alcaklar evden ama ben gelim demedim kayınvaldeme misafir gelcek akşama görümcem de hastaneye gitti rahatsız bende onlara gidip akşama yemekler yapıcam bugün gitmedim ondan yarın 2 saat kadar uğraıcam maaşları yapıcam artık

ya kızlar listeyi yükleyemiyorum.resim olarak kaydetmem gerekiyor ama benim dosyam exelde
oyüzden yapamadım bu bilgisayarda yaa.nasıl yapcez.

kız nurten cevap vermemişsin.ben şimdi pztsi raporumu alıp işyerine fakslasam yetiyomu yani.

he birde bişey daha var kıslar
bazı kadınlar emzirirken meme ucunu işaret parmağıyla orta parmağının arasına alıp emzirir dedi kesinlikle bu yanlış dedi. emzirirken baş parmak üstte diğer 4 parmak memenin altında olucak ve emzirirken baş parmakla göğüs sıvazlayın dedi. Birde her emzirmede önce ellerinizi iyice yıkayın dedi. sonraaaa..
ve memelerinizi sabunla yıkamayın sadece ılık suyla ızlatılmış bezle silin dedi. Lansinoh göğüs kremi yazdı eczaneden alıp şimdiden haftada 2-3 kere sürün ki göğüsleriniz yara olmasın dedi.

ya kızlar listeyi yükleyemiyorum.resim olarak kaydetmem gerekiyor ama benim dosyam exelde
oyüzden yapamadım bu bilgisayarda yaa.nasıl yapcez.

ben hiç bilmiyom öznur ya
güler biliyo o söler sana

kız nurten cevap vermemişsin.ben şimdi pztsi raporumu alıp işyerine fakslasam yetiyomu yani.

yeret öznurcum
ben götürmedim bile yarın götürcem raporu işyerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…