Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bişiy daha sorcam. göbüş büyüdükçe ben aşağısını göremez oldum.. epilasyon aleti kullanıyodum..
siz nasıl yapıyonuz temilik olayını.. bana bi akıl verin bakemm.. sakın ayna felan demeyin beceremedim aynayla ben:kedi:

kıs bende 5-6 hastane çıkışı anladım ondan dedim öyle
ben bi battaniyeli tam set aldım birde battaniyesiz aldım ikisinide hastane çantama koydum ben 4 tane iç dış zıbın takımı aldım 4 tanede alttan çıtçıtlı badi aldım. Ablam göbeği düşene kadar bağcıklı zıbın daha rahat pansumanda felan dedi hem göbeğini sıkmıyo dedi bende ondan aldım 4 tane

ben anneme gelmeden önce bebişime 2 takım hastane çıkışı kendime 1 takım pijama ayarladım
ama uzun kollu,olmaz sanırsam yaaaa.sıcak olur eylülde de.
gecelik ve pijama işini tam çözemedim sanırım.bebek bezim var.emzikler kardeşimden hazır
ama vermicem zaten.bebişimin havlusu var.pişik kremi,ağız bezi hazırladım.
kendime ped koydum,diş fırçası,macunu, sabun havlu bukadar şimdilik.eksikler tamamlanacak.
ha bide göğüs pedi var.

nurtenn vall öle hee yarında anama gıdıommmmmmmmmm :roflol:
guler demıs ya bnm ıcın gezmedın dıe bu gezme onun için
bende annemi çoook özledimmmm
madem benim için gittin benim içinde bi sarıl bariiiii olumunekankayizsmile

öyle kişiler daha bi kıymetli olur zaten..
aslında öyle yapmak lazım bizimkilere de belkim kıymetimiz bilinir..
ama bizde işte o kapasite yok.. ondan böyle oluyo..

onlar kırılmasın diye kendimiz kırılıyoz, sinir oluyoz. o oluyokötükedihüso

ohooooooo kıs ben hemen hemen 4 aydır felen göremiyom ki orayı :roflol:
benim baştan kocaman büyüdü ya ondan
ben ayna kullanıyorum bi tabure aldım kendime napiim :roflol:
ağdayla alıyom ben kalan ufaklarıda epilatörle temizlşyorum çünkü epilatör bende çok batık yapıyo

ben de epilasyon aleti kullanıyom.çocuğun başı şişiyodur.
aynayla yaptım güler valla.biraz görüyom ama tam göremiyom,
göremediğimi de aynayla destekledim ama orası biraz deformasyona uğramış
hamilelikte çektikte uzuyooo kaydirigubbakcemile3

başım ağrıdı azıcık uzanmam lazım kusura bakmayın kızlar yaa çok
özledim sohbetiş aslında ama dayanamıyorum artık
kaç saattir internetteydim.öpüyorum yanaklarınızdan.

ben daha hiç bağcıklı zıbın almadım.. 2 tane felan alırım diyodum.. sen kullan bi hele.. eğer çok kullanılıyosa bende 4 alırım.. zaten onlar çok ucuz..
bide alt üst pijama takımı hani gecelik gibi olanlar varya desenli felan.. onlar çok kullanılıyomuş.. onların üstüne tulum giydir diyorlar bana..

ozicim bende 1takım uzun kollu gecelik aldım ama çantaya koymakta kararsızım.. acaba ince uzun kollu pijama mı koysam doğum sonrası ateş basarsa patlarım ben.. gerçi ekim sonuna geliyo benimki. ama hastane çok sıcak oluyo..

lohusa yatağı için ne düşünüyonuz... ben bugün pike setlerinede baktım.. yorgancılara yaptırmak istiyorum ama çok pahalı.. 200-300 arası diyorlar.. tabi herşey onlardan

ay benimde deforme olmuş uzuyo kıss :roflol: :roflol:
ama normal onlar etler gevşiyomuşki doğumda açılma kolay olsun
baya bi yumuşadı benim etlerim farkediliyo
anşallah açılmalarımız tam olur da fazla aşşada dikişlerimizolmaz ve kolay geçer

başım ağrıdı azıcık uzanmam lazım kusura bakmayın kızlar yaa çok
özledim sohbetiş aslında ama dayanamıyorum artık
kaç saattir internetteydim.öpüyorum yanaklarınızdan.

tamam canım hadi sen git yat

bende bi tane kaprili kısa kollu pijama aldım
bi takımda hastaneden eve gelirkende kullanılabilecek tarzda kısa kollu bi takım aldım ikisinide koydum çantama

şu ayna olayını hiiiç beceremediiiimmm.. offff
kociş diyo kuaföre git.. ama utanırımki öyle herkese açamam beennn..:kedi: bayan olmak ne zooor işşş

nurtişim bana epilatör batık yapıyo ama napiiim ondan başka çarem yok. normal ağdayı hiç beceremiyom..

öznurcum benimkininde sanki şekli değişmiş. bi acayip olmuş. çirkinleşmiş yani.. sanki önceden çok güzeldi dekaydirigubbakcemile3

lohusa yatağını hiç düşünmedim ki hatta ilk senden duymuştum ben onu bilmiyorumkismile
olmazsa benim annem çeyizime sırf dantalden örtü yaptırmıştı yorgancıya modası geçti diye hiç kullanmadım ama çok ta güzel onu sererim olmazsa
hem annemde gelcek yanıma onun el emeği göz nuru hoşuna gidicektir

bende de var ondan ama ben öyle saten yorgan felan istemiyorumkiiii
gerçi annemle kaynanatör ısrar ederse saten yorgana sardırılmış dantel çarşaf takımımı sericem..

ay alemsin güler haaa :roflol: :roflol:
güzellerdi tabe kıs kocişler dört dönüyodu onun için etrafımızda :roflol: :roflol:
ben hayatta büyük konuşmuyim ama ağdacıya gitmem ya
hadi doktorlara sağlık için açıyoruz onun günahı yok ama dinimizde bayanın bile oralarını görmesi günah

hem günah hem utanırım ben yaaa..

inşlh doğuma temiz girmek nasip olur:Saruboceq:
normal kntrlde bile bazen hani jel sürüp havlu koyuyorlarya tedirgin oluyom.. acaba temizliğim nasıl diye..
hele sen beni aşılama ve tüpe giderken görcektin.. on kere kocişe gösteriyom bak kalan varsa al.. ben orda millete açıcam rezil olurum valla diye.. kaydirigubbakcemile3

ama inan o koltuğa oturup açıyosun ya önce temizliğim geliyo aklıma.. gerçi neler neler gidiyo oraya her kadın kadın değil her kadın temiz değil diyodu annem bana

allahın gücüne gitmesin ama ben çıplakken insan vucudunu beğenmiyorum..
bi sutyen külot bile insanı daha sexi gösteriyo bence..

ay evet yaaaaa
benim hastanede sekreterlik yapan bi arkadşım var
hemşirelerle hasta bakıcılar anlatıyomuş da
ay bazı kadınlar öyle bir geliyomuş ki simsiyah örüp boncuk takılcak şekildeymiş ya hiçmi utanmıyolarki hayret bişi
ben şimdi her an doğum olcak gibi her banyoya girişimde epilatörle ufak tefek çıkanları temizliyorum ki her an temiz oliim diye

allahın gücüne gitmesin ama ben çıplakken insan vucudunu beğenmiyorum..
bi sutyen külot bile insanı daha sexi gösteriyo bence..

kesinlikle evet ya

bime gittim. gitmişken ıslak mendilde aldım. hani yeşil paketli olanlarından zaten tek çeşit mendil var..
arkadaşlar hep ondan kullanıyomuş. pişik felan yapmaz alkolsuz diyolar..
zaten allah nasip ederse ilk zamanlarda ılık su ve pamukla temizlemeyi düşünüyorum.. hatta arkadaşlar ılık su ile poposunu yıkarsan hem daha temiz olur hemde suya çabuk alışırlar diyorlar..

bu arada ben hayatımda hiç bebek bezi değiştirmedim.

bende bilgi çok ama pratik yok.. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…