- 25 Eylül 2008
- 5.564
- 128
- 363
- 46
- Konu Sahibi EU3
-
- #19.781
nurtişim geçmişe baktımda..
5-6 tane hastane çıkışı değil ben yanlış yazmışım..
5-6 tane 3-6ay çıtçıtlı badi alsam yetermi demek istedim..
1tane hastane çıkışı aldım acaba 2.sini alsammı kullanılırmı..
bide kaçtane emzik aldınız.. ben bitane silikon damaklı aldım(eczaneci tavsiye etti) daha 1tane alsammı.. bide çantaya en küçük biberonlardan alıcazmı..
bende annemi çoook özledimmmmnurtenn vall öle hee yarında anama gıdıommmmmmmmmm :roflol:
guler demıs ya bnm ıcın gezmedın dıe bu gezme onun için
yaa evlenirken bu konuları çok düşünmemiştim açıkçası çok fazla anlaşmazlıımız olsaydı bir de eşim benim yanımda olmasaydı nasıl sürerdi bilmiyorum tabii ki annesi ben görüşmesin demem dediği herşeyi de şöyle dedi diye anlatmam ama bir kavga anında söylüyorum o da hemen arıcam dicem işte bir iki hafta gitmicem diyor ben ikna ediyorum valla biizmkilerin bizi el üstünde tutmaları lazım neleri var eşimin arkadaşı evlendi kız 38 yaşında çoculla yaşıt kız yemek yapmayı bilmiyor çaba da sarfetmiyor annen nasılsa pazara gidiyor bize de alsın getirsin diyormuş, kızın annesi aman birkaç çeşit bilsin yeter annelerde yersin demiş çocuğa. Evlendiklerinden beri 4-5 milyar kredi kartı borcu ödüyormuş çok harcıyor kız bir de istedşği birşey alınmayınca surat yapıyor. Geçen kurbanda çocuk zona olddu gözleri şişti kapandı çok kötüydü gidemediler kızın memlekete o da şehir dışından gelin geldi. Geçen gün diyor ki bize ee ben gitmedim bayramda dedim ama eşin zona oldu ama kurban kesmeye gidebildi diyor sanki aynı şeymiş gibi biriktirmiş içinde herhalde ki kaynanası nasıl şeker biri kız ameliyat oldu safrasından kaynanası baktı evinde ilk evlendiler hep kaynanasında kaldılar yediler içtiler çocuk herşeyini yaptı. Pazara gider onlara da alır öyle yanii.. Eltisiyle atışmışlar zaten ondan sonra bu olayları da eşimin arkadaşından öğrendik.. Ben gidicem boşanıcam diye herkesin içinde bağırmış akrabalarının düğününde çocuk yerin dibine girmiş. Sonrada başlamış eltinle anlaşmıyorum ağabeyinle görüşme, annenle görüşme demeye... Yanii neleri var bizimkiler değerimizi bilseler nerdeeee...
bişiy daha sorcam. göbüş büyüdükçe ben aşağısını göremez oldum.. epilasyon aleti kullanıyodum..
siz nasıl yapıyonuz temilik olayını.. bana bi akıl verin bakemm.. sakın ayna felan demeyin beceremedim aynayla ben:kedi:
bişiy daha sorcam. göbüş büyüdükçe ben aşağısını göremez oldum.. epilasyon aleti kullanıyodum..
siz nasıl yapıyonuz temilik olayını.. bana bi akıl verin bakemm.. sakın ayna felan demeyin beceremedim aynayla ben:kedi:
ben de epilasyon aleti kullanıyom.çocuğun başı şişiyodur.
aynayla yaptım güler valla.biraz görüyom ama tam göremiyom,
göremediğimi de aynayla destekledim ama orası biraz deformasyona uğramış
hamilelikte çektikte uzuyooo kaydirigubbakcemile3
başım ağrıdı azıcık uzanmam lazım kusura bakmayın kızlar yaa çok
özledim sohbetiş aslında ama dayanamıyorum artık
kaç saattir internetteydim.öpüyorum yanaklarınızdan.
ben daha hiç bağcıklı zıbın almadım.. 2 tane felan alırım diyodum.. sen kullan bi hele.. eğer çok kullanılıyosa bende 4 alırım.. zaten onlar çok ucuz..
bide alt üst pijama takımı hani gecelik gibi olanlar varya desenli felan.. onlar çok kullanılıyomuş.. onların üstüne tulum giydir diyorlar bana..
ozicim bende 1takım uzun kollu gecelik aldım ama çantaya koymakta kararsızım.. acaba ince uzun kollu pijama mı koysam doğum sonrası ateş basarsa patlarım ben.. gerçi ekim sonuna geliyo benimki. ama hastane çok sıcak oluyo..
lohusa yatağı için ne düşünüyonuz... ben bugün pike setlerinede baktım.. yorgancılara yaptırmak istiyorum ama çok pahalı.. 200-300 arası diyorlar.. tabi herşey onlardan
şu ayna olayını hiiiç beceremediiiimmm.. offff
kociş diyo kuaföre git.. ama utanırımki öyle herkese açamam beennn..:kedi: bayan olmak ne zooor işşş
nurtişim bana epilatör batık yapıyo ama napiiim ondan başka çarem yok. normal ağdayı hiç beceremiyom..
öznurcum benimkininde sanki şekli değişmiş. bi acayip olmuş. çirkinleşmiş yani.. sanki önceden çok güzeldi dekaydirigubbakcemile3
hem günah hem utanırım ben yaaa..
inşlh doğuma temiz girmek nasip olur:Saruboceq:
normal kntrlde bile bazen hani jel sürüp havlu koyuyorlarya tedirgin oluyom.. acaba temizliğim nasıl diye..
hele sen beni aşılama ve tüpe giderken görcektin.. on kere kocişe gösteriyom bak kalan varsa al.. ben orda millete açıcam rezil olurum valla diye.. kaydirigubbakcemile3
ama inan o koltuğa oturup açıyosun ya önce temizliğim geliyo aklıma.. gerçi neler neler gidiyo oraya her kadın kadın değil her kadın temiz değil diyodu annem bana
allahın gücüne gitmesin ama ben çıplakken insan vucudunu beğenmiyorum..
bi sutyen külot bile insanı daha sexi gösteriyo bence..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?