Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
fasulyaaaaamm
çoook sıcaaakkk....

vede karnım çok acıktı kocişinde gelmesine 1saat var...

günaydııınn
güler kıs ben görmedim seni
ben çıkmışım sen yazmışsın

neden kimse gelmiyo artık kıslar yaaaaa
doğursak kimse duymıcak yaaaaaaaa

Nabersiiz kızlar. Benim annem geldi dün o yüzden gelemedim çokta gelemicem cuma günü düğüne gitcez memlekete de çamaşır yıkıcam yarında ütü yapcam annemmle vakit geçiriyoırum zaten birkaç gün kalacak o burdayken pc başında oturmak istemiyorum. Ayy kızlar siz hamilesiniz hadi zorlanıyorsunuz ağda felan bu sıcakta normalken bile yapılmıyor zorlanıyorum yaa eveli günü yaptım bende ağda anam mahvoldum ağda daha bir eriyor sıcakta anam ağladı ama ağdayı daha kolay yapıyorum epilasyon çok acıtıyor orayı ben bacaklarıma epilasyon yapıyorum ancak.. Allah kolaylık versin kızlar yaaa... Hadi kaçtım benn... Dikkat edin kendinize...

Tatile Yalova'ya geçelim wınn alcaz zaten orada bol bol girerim kızlar.. Havalar çok sıcak bayılıyorum yatılmıyor edilmiyor mahvolduk yaaa yarında ütü yapcam mecbur vantilatörü alır karşıma yaparım artık...

bende geldiiiimmm
ama çıkıcam yine...

bugün çok böbreklerim ağrıyo.. resmen dökülüyo dökülüyo... evde hiç bi iş yapmadım. inanın süpürmedim bile..
azönce sağlık ocağına gittim geldim 2. tetenoz aşımı oldum.. çook sıcak öldüm yaaa.. dolmuşla gidecektim.. tam ben çıktım dolmuş geçti.. şimdi onu 15-20dk bekliyceme yürürüm edim ama öldüm bittim..
böbreklerim çok fena belim kopuyo.. ayaklarımda şişti biraz yatıp yukarı kaldırsam iyi olucak..

karnım acıktı yeni aşı oldum yemek yesem bi sakıncası varmı acep yoksam bi yarım saat beklesemmi..

karnıma sürmek için ilaç yazdırmıştım onu alırken eczanede bakındım biraz bebişe alınması gerekenlere..
kulaktan ateş ölçer, emzik, biberon felan hep almak lazım..

kız öznur,, nurteeeen.. siz neler aldınız bende ona göre alayım.. bi eczane listesi yapsam iyi olacak..

aa bide bişiy diycem.. sağlık ocağında bi beişte gördüm de aklıma geldi.. bebeklerin omuzlarına takılıyo hani nazar değmesin diye.. siz ne takmayı düşünüyonuz..

ben kızmetse küçük gümüş cevşen+nazar boncuğu takmayı düşünüyorum..,

gördüğüm bebişte boncuk, muska, ve yonca altını vardı..

kelebeeem de uçmuş galibaaaa

ozaman ben uçayım.. hoppa atladım bile süpürgeme

gülercim geçmiş olsun canım.karnını doyur
aşıyla ne ilgisi varki.yat uzan sonra.burasıda çok sıcak mahvoldum ben.sularda akesik boru patlamış offf

gülercim ben emzik vermeyi düşünmüyorum.kardeşim bana bikaçtane verdi ama durur onlar.
ateşölçer normal digital var zaten o olur herhalde.biberon daha sonrası için lazım ama yine de bi
tane alırım herhalde.belki göğsümde problem olur ne olur ne olmaz.
bi tane pişik kremim var.onun dışında eczaneden burun için bişiler alınacak sanırım.

emzik mecburen alıcam.. çünkü dr nezaman gitsek usg de bebiş hep parmağını emiyo..
parmak emmesini istemiyorum.. ellerine eldiven takıcam ama eldivenin üzerinden de emdimi emiyomuş.. vercem yalancı emzik mecburen, memeden ayırmak kolayda parmağına alışırsa elinden ayıramam,, kocaman kız olana dek emer ozaman..

biberen da almak lazım.. eczacı cam olanlarından önerdi.. beni emmesini tercih ederim gerçi ama biberonla ne vericezki... 3aydan sonra ıhlamur felan mı..

ayy kızlar süpersinz ya.bayılırak okuyyorum yazdıkalrınızı. ne guzle heyecanalr bunlar ya..dua edın rabbım banada nasip etsın.topıkten biben kaldım yahuu

Güler sana bir sır vereyim mi ben o yalancı emzikleri çok sevmişim küçükken ve 4 yaşında felan hala bırakmamışım hep ağzımdaymış ne yaptırlarsa bıraktıramamışlar.. Sonra işte ben bu ilaç arabaları geçer ya sokaktan onlardan çok korkardım bir de ozaman daha gürültülüydü ve geçti mi heryer bembeyaz ilaç olurdu hemen eve kaçarmışım.. Babaannem ilaç arabası aldı emziği demiş bşr daha da istememişim. Ama gerçekten parmağını emmesindense emzik almak çok daha iyi benim halamın kızı hep parmağını emerek uyurdu ve baya yaşını aldığı halde belki 10 yaşından da büyük zamanlara kadar parmağını emerdi uyurken alışkanlık olmuş çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…