- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi EU3
-
- #19.821
ayy kızlar süpersinz ya.bayılırak okuyyorum yazdıkalrınızı. ne guzle heyecanalr bunlar ya..dua edın rabbım banada nasip etsın.topıkten biben kaldım yahuu
karnıma sürmek için ilaç yazdırmıştım onu alırken eczanede bakındım biraz bebişe alınması gerekenlere..
kulaktan ateş ölçer, emzik, biberon felan hep almak lazım..
kız öznur,, nurteeeen.. siz neler aldınız bende ona göre alayım.. bi eczane listesi yapsam iyi olacak..
aa bide bişiy diycem.. sağlık ocağında bi beişte gördüm de aklıma geldi.. bebeklerin omuzlarına takılıyo hani nazar değmesin diye.. siz ne takmayı düşünüyonuz..
ben kızmetse küçük gümüş cevşen+nazar boncuğu takmayı düşünüyorum..,
gördüğüm bebişte boncuk, muska, ve yonca altını vardı..
kız nurten gitmedinmi sgk ya anlatmamışsın
emzik mecburen alıcam.. çünkü dr nezaman gitsek usg de bebiş hep parmağını emiyo..
parmak emmesini istemiyorum.. ellerine eldiven takıcam ama eldivenin üzerinden de emdimi emiyomuş.. vercem yalancı emzik mecburen, memeden ayırmak kolayda parmağına alışırsa elinden ayıramam,, kocaman kız olana dek emer ozaman..
biberen da almak lazım.. eczacı cam olanlarından önerdi.. beni emmesini tercih ederim gerçi ama biberonla ne vericezki... 3aydan sonra ıhlamur felan mı..
ayy kızlar süpersinz ya.bayılırak okuyyorum yazdıkalrınızı. ne guzle heyecanalr bunlar ya..dua edın rabbım banada nasip etsın.topıkten biben kaldım yahuu
fıstıklarım napıyonuz hafta sonu denizdeydim yüzdük bebişle ama korkuyorum yinede bişey olcak diye sağlık ocağına kaydımı yaptırdım ebe herşeyi bir bir anlattı arada midem bulanıyo ama çok aşırı değil akşamlar sadece şimdilik çok şükür iiyiyiz
güler kuşum parmak emmesindense emzik daha iyi canım
öpüyorum sizi kızlar geliyom kimse olmuyo karşılaşamıyoz mu ya
fasulyaaaa yakaladım seni
annem bugün fasulye pişirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?