etmemmi hiç..inan her duamda varsın.. Rabbim taz zamanda senide:CüvCüv: böyle etsin inşlhh. amiiinnn:Saruboceq:ayy kızlar süpersinz ya.bayılırak okuyyorum yazdıkalrınızı. ne guzle heyecanalr bunlar ya..dua edın rabbım banada nasip etsın.topıkten biben kaldım yahuu
kız sen ilaç arabasındanmı korkuyodun..allah seni ne etmeye..kaydirigubbakcemile3Güler sana bir sır vereyim mi ben o yalancı emzikleri çok sevmişim küçükken ve 4 yaşında felan hala bırakmamışım hep ağzımdaymış ne yaptırlarsa bıraktıramamışlar.. Sonra işte ben bu ilaç arabaları geçer ya sokaktan onlardan çok korkardım bir de ozaman daha gürültülüydü ve geçti mi heryer bembeyaz ilaç olurdu hemen eve kaçarmışım.. Babaannem ilaç arabası aldı emziği demiş bşr daha da istememişim. Ama gerçekten parmağını emmesindense emzik almak çok daha iyi benim halamın kızı hep parmağını emerek uyurdu ve baya yaşını aldığı halde belki 10 yaşından da büyük zamanlara kadar parmağını emerdi uyurken alışkanlık olmuş çünkü.
kızz ne denizifıstıklarım napıyonuz hafta sonu denizdeydim yüzdük bebişle ama korkuyorum yinede bişey olcak diye sağlık ocağına kaydımı yaptırdım ebe herşeyi bir bir anlattı arada midem bulanıyo ama çok aşırı değil akşamlar sadece şimdilik çok şükür iiyiyiz
güler kuşum parmak emmesindense emzik daha iyi canım
öpüyorum sizi kızlar geliyom kimse olmuyo karşılaşamıyoz mu ya
bugün yine çok böbreklerim ağrıyo.. acaba ilaç etkisinimi gösteriyo.. dozuda yükselttimişti dr um.. geçen ayda ağrımıştı ama hiç bukadar ağırmamıştı.. hayatımda ilk defa böbrek ağrısı çekiyorum... inşlh böbreklerim yine kanamıyodurinşlh iyileşirim çünkü böbrek sorunum geçmezse erken doğum ihitimalim varmış.. buda çok korkutuyo beni..
kızçeme hep diyom kasımı bekle diye, görcez bakalım nekadar söz dinliycek..
bu arada bukadar ağrı çekmem normalmi diye dr aradım ama ulaşamadım kendisine..
yine hastaneden ayrılmış galiba.. ben yeni hamişkende ayrılıp 2ay sonra şimdi temmeli ayrılmış.. başka bi ilde çalışacakmış..
4ay önce eşiyle ayrılmıştı. galiba eşinden kaçıyo kendince.. yada kendinden kaçıyo..
yani ben yine dr değiştiricem.. çok ta alışmıştım kendisine yıllarca hep ona gittim.. şimdi yeni bir dra alışmak.. offf
ben kendi drma çok güveniyodum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?