Çift Çizgi Topiği'nin Geyik Versiyonu

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
anam öznur şu bacak arası ağrıları öldürüyo beni
sende de varmı yaaaaa
oturmak kalkmak yatakta dönmek işkence oldu

ağrılarım yok canım.sadece dik oturmak zorlaştı artık.uzanmak istiyorum hep.
karnımda bayağı aşağıda sanki.off benim yine başım ağrıdı.

bende çıkıyorum öznur
balkonlarımı felan yıkıyım odayı toparliim de kurabiye istedi canım
kurabiye yapıcam

görüşürüz canımmm
kıs sıcakta ne yürüyüşü
akşam eşinle serin serin çıksanıza biz akşamları çıkıyoruz kocişle

annemdeyim kız ben.eşim yok.hem günde bikaç kez çıkıyorum.sadece akşam değilki.dr.3-4 kez yarım saate kadar çık dedi.

ben çok yürüyemiyorum artık ya az yüriim kasıklarıma sancı giriyo
ayaklarım ağrıyo çatı kemiklerim batıyo sanki

ayy kızlar süpersinz ya.bayılırak okuyyorum yazdıkalrınızı. ne guzle heyecanalr bunlar ya..dua edın rabbım banada nasip etsın.topıkten biben kaldım yahuu
etmemmi hiç..inan her duamda varsın.. Rabbim taz zamanda senide:CüvCüv: böyle etsin inşlhh. amiiinnn:Saruboceq:

kız sen ilaç arabasındanmı korkuyodun..allah seni ne etmeye..kaydirigubbakcemile3

kızz ne denizi lmaz: mikrop kapçan allah korusun..
bari su temizmiydi. dr na sordunmu denize girebilirmiyim diye.. bikinini hemen değiştirseydin, ıslak ıslak oturmasaydın bari...
ayyy keşke girmeseydiiinnn..

bugün yine çok böbreklerim ağrıyo.. acaba ilaç etkisinimi gösteriyo.. dozuda yükselttimişti dr um.. geçen ayda ağrımıştı ama hiç bukadar ağırmamıştı.. hayatımda ilk defa böbrek ağrısı çekiyorum... inşlh böbreklerim yine kanamıyodur inşlh iyileşirim çünkü böbrek sorunum geçmezse erken doğum ihitimalim varmış.. buda çok korkutuyo beni..
kızçeme hep diyom kasımı bekle diye, görcez bakalım nekadar söz dinliycek..

yakaladım seni gülerim su temiz olmaz mı yazlıktaydım site dışında kimse girmiyo cam gibi su ama çivi gibi sordum havuz yasak denize istediğin kadar gir dedi zaten 1 saat bile kalmamışımdır denizde ama güzel oluyo ya

canım benim kıyamam böbrek ağrısı çok kötü annemden ve görümcemden biliyom allah yarım etsin kuşum dikkat et üşütme neden kanar böbrek yaaaaaaaa

bu arada bukadar ağrı çekmem normalmi diye dr aradım ama ulaşamadım kendisine..
yine hastaneden ayrılmış galiba.. ben yeni hamişkende ayrılıp 2ay sonra şimdi temmeli ayrılmış.. başka bi ilde çalışacakmış..

4ay önce eşiyle ayrılmıştı. galiba eşinden kaçıyo kendince.. yada kendinden kaçıyo..

yani ben yine dr değiştiricem.. çok ta alışmıştım kendisine yıllarca hep ona gittim.. şimdi yeni bir dra alışmak.. offf
ben kendi drma çok güveniyodum..

kelebeğim gün içinde geliyom ama denk gelemiyoz işler yoğun olunca yazamadan çıkıyom bu arada uykum çok geliyo yaaaaaaaaaaa işte masada kalıyor kafam ne yapacağım bilmiyorum sahi bana oğlum olacak gibi geliyo nedense

olsun hayatım üzülme hepsi doktor mutlaka doğuracan içinde kalacak değil ya bi şekilde doğurtacaklar eskiden evde doğuruyomuş millet panik olma sakın ağrı için bence git bi doktor bulup kuşum ödem varmı vücudunda

su temizse tamam ozaman..

beöbrek konusunu bilmiyorum valla.. hayatımda ilk defa yaşıyorum.. hamişlikten bu yana 3. böbrek kanamam bu.. ne yatsam fayda, ne kalksam, yerinden çıkıcaklar mubarekler...
acaba ilaç işemi yarıyo ki...
ilaca başlayalı 1 hafta oldu dahada 1 haftalık ilacım var... tam ortasındayım yani..

sıcak tutumakmı.. evde inanırmısın sutyence dolaşıyorum çok sıcakkk.. tişört kapının yanında.. kapı çalınca giyi veriyom hemenzemuszemus

canım ayaktan alır derler böbrek yinede ayağını sıcak tut sen sen bide burayı görsen klimalar olmasa öldük o kadar yani gece klima çarpar boynum tutuk açmazsan uyku yok ay çok zor 10 gün daha böyleymiş yandık kızlar bide benim vücut zaten sıcak köpürüyorum netten araştırdın mı böbrek kanamasını

ödemmi olmazmıı.. ayaklarım şişiyo,, özelliklede yürüyünce vede sabah kalktığımda davul gibi oluyorlar.. üzerine basamıyorum.. sağ kalçamda ağrıyo.. bazen belime vuruyo ağrısı artı bide böbrek ağrım var..
yani 80lik nineler gibiyim her bir yanım ağrıyo...

demek içine oğluş doğuyo.. Allah sağlıklı ve hayırlı olanını nasip etsiinn..
:Saruboceq:

araştırmadım canım.. doğru düzgün net başına oturamıyorumki.. ağrıdan..
aslında şimdi hemen bi bakayım

4haftan kalmış.. 4 hafta sonra kesinleşir cinsiyeti.. hele erkekse hemen belli olur... ee nede olsa fazlalıkları varkaydirigubbakcemile3

kızlar saklıyorlar kendilerini.. bana 12 haftamda kemik gelişimine göre kız dedi.. hiç göstermedi.. dönerken bile hep bacakları kapalı şekilde dönüyodu..
taaaki 20.haftamda açtı kendini kızçem.. çok terbiyeli hep bacakları kapalı.. şimdi bile kapalı..bayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…