ödemmi olmazmıı.. ayaklarım şişiyo,, özelliklede yürüyünce vede sabah kalktığımda davul gibi oluyorlar.. üzerine basamıyorum.. sağ kalçamda ağrıyo.. bazen belime vuruyo ağrısı artı bide böbrek ağrım var..
yani 80lik nineler gibiyim her bir yanım ağrıyo...
demek içine oğluş doğuyo.. Allah sağlıklı ve hayırlı olanını nasip etsiinn..
:Saruboceq:
araştırmadım canım.. doğru düzgün net başına oturamıyorumki.. ağrıdan..
aslında şimdi hemen bi bakayım
4haftan kalmış.. 4 hafta sonra kesinleşir cinsiyeti.. hele erkekse hemen belli olur... ee nede olsa fazlalıkları varkaydirigubbakcemile3
kızlar saklıyorlar kendilerini.. bana 12 haftamda kemik gelişimine göre kız dedi.. hiç göstermedi.. dönerken bile hep bacakları kapalı şekilde dönüyodu..
taaaki 20.haftamda açtı kendini kızçem.. çok terbiyeli hep bacakları kapalı.. şimdi bile kapalı..bayanssulusmile
fasulyam hoşgeldin...
bende bu akşam taze fasulye pişirmeyi düşünüyodum.. gel seni düdüklüye atam belkim pişersin...zemuszemus
canım bana doktor günde 6 kezden fazla kusarsan geleceksin dedi kalanı nırmal dedi aslımda o kustuğun dönem sana serum falan verebilirlerdi dikkat et yinede tatlımgeçen ayda aynı ilaçtan kullanmıştım daha az ağrımıştı gerçi dozu düşüktü.. buaykinin dozu daha yüksek ondan olabilirmi acep.. inşlh iltihabı felan işte içerde ne varsa onu söküyodur..
gebeliğin ilk ayında vede geçen ay oldum böyle.. bide bu ay 3 oldu toplamda.. daha öncekinde aşırı kusmaktan dolayı böbrekler susuz kalmış. ondan olabilir demişti.. doğrudur çok çıkarıyodum. hatta 5.ayımda bile çıkarmaya devam ettim. gerçi ilk zamanki gibi çıkarma değildi..
evet yaa herbiyanım ağrıyo.. inan çöpü atıyorum yukarıya merdivenleri çok zor çıkıyorum..
benimkisi biraz zor geçen hamişlikten.. inşlh seninkisi kolay geçer..
bende istiyom fasulyeyi yemekkkkkkkkkkfasulyam hoşgeldin...
bende bu akşam taze fasulye pişirmeyi düşünüyodum.. gel seni düdüklüye atam belkim pişersin...zemuszemus
ah bizde yanıyoruz sorma canım yaaaaçok sıcaaaakkkkk
vallahi ne zormuş hamilelik yavvvvolcayım netten baktım.. böbrek kanamalarına
hamileliğin ilk 3ayında aşırı kusmalar böbrek kanamalarına ve iltihaplarına sebep olabiliyomuş..
eğer hamileliktenönce böbrek sorunu yaşamıyorsak önemli değilmiş..
buda hamişliğin yan etkisi sanırsamkaydirigubbakcemile3
iyiyim bitanem uslu bebek çok şükürolcaycım sen nasılsın hayatım
nasıl gidiyo hamişliiik
ben kaçtıııım
gelirim yineee
görüşürüz fıstıklarrrrrrr
bakın oğluşumda selam sölüyo teyzeleri
güm güm vuruyo annesine terbiyesiz edepsiz çocuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?