- 1 Nisan 2019
- 691
- 273
- 103
- Konu Sahibi barbiebabe
-
Kuzum transfer sürecinde ağır hormon ilaçları kullanılıyor mu eğer öyleyse bu kadar zorlama vücudunu bak. Sonuçta ağrı kesicinin bile yan etkileri var.Hazırlık sürecine başladık artık. Yine tutmazsa (ki o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum) o zaman yaptırırım.
Estrofem ve Progestan kullanıyorum. Benim doktorum az ilaç kullandırmaktan yana. Transfer günüyle birlikte 2 tane iğne eğleniyor . Onlar da kan sulandırıcı. Tabiki bunlar da ruh durumumu etkiliyor ama bazen okuyorum 8-9 ilaç kullanan varKuzum transfer sürecinde ağır hormon ilaçları kullanılıyor mu eğer öyleyse bu kadar zorlama vücudunu bak. Sonuçta ağrı kesicinin bile yan etkileri var.
En iyisi az ilaç kullanmak. Dikkat etmek lazım bu ilaçlar çok masum değilEstrofem ve Progestan kullanıyorum. Benim doktorum az ilaç kullandırmaktan yana. Transfer günüyle birlikte 2 tane iğne eğleniyor . Onlar da kan sulandırıcı. Tabiki bunlar da ruh durumumu etkiliyor ama bazen okuyorum 8-9 ilaç kullanan var
3 ayda 6 kilo aldımEn iyisi az ilaç kullanmak. Dikkat etmek lazım bu ilaçlar çok masum değil
Ama o biraz da ödemdir gider onlar kiloyu takma kafana sen bir vücudun rahatlasın. Bağışıklıkla ilgili bir sorunun mu var acaba ya neden tutmuyor anlamıyorum3 ayda 6 kilo aldım
Onun testini de yaptırdım. Normal çıktı. Embriyoların genetiğinde bozukluk olabilir. Umarım yoktur.Ama o biraz da ödemdir gider onlar kiloyu takma kafana sen bir vücudun rahatlasın. Bağışıklıkla ilgili bir sorunun mu var acaba ya neden tutmuyor anlamıyorum
Pgt ye gönderdin mi? Madem öyle kalanlar pgt yaptırabilirsin aslındaOnun testini de yaptırdım. Normal çıktı. Embriyoların genetiğinde bozukluk olabilir. Umarım yoktur.
Pgt ye de güvenmiyorum. Arkadaşım 5 embriyosunu da gönderdi. 4 ü kaliteli biri kötü geldi. Kaliteli olanlar tutmadı kötü kalite dedikleri tuttu. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Çok böyle örnek var. O yüzden pgt ye vereceğim parayı transfere vermek daha mantıklı geliyor şimdilik.Pgt ye gönderdin mi? Madem öyle kalanlar pgt yaptırabilirsin aslında
Bu nasıl iş anlamıyorum. Demek ki gerçekten tutacak olan bir şekilde tutuyor biz boşuna kendimizi kasıyoruz ve yoruyoruz.Pgt ye de güvenmiyorum. Arkadaşım 5 embriyosunu da gönderdi. 4 ü kaliteli biri kötü geldi. Kaliteli olanlar tutmadı kötü kalite dedikleri tuttu. Sağlıklı bir şekilde doğdu. Çok böyle örnek var. O yüzden pgt ye vereceğim parayı transfere vermek daha mantıklı geliyor şimdilik.
Aynen öyle. O yüzden kalan embriyolarımı değerlendirmek istedim. Umarım bu sefer olurBu nasıl iş anlamıyorum. Demek ki gerçekten tutacak olan bir şekilde tutuyor biz boşuna kendimizi kasıyoruz ve yoruyoruz.
Herseyin hayırlısı, en hayırlı zamanda gelecektir bebeğin canım. Üzüldüm gerçekten çok üzüldüm ama Rabbim ol derse olacak nasipse olacak işte elden birsey gelmiyor.Negatif geldi canım..
Tekrar transfer için hazırlıklara başladın mı canım benim? İnşallah bu defa bize şükürler olsun bu defa dualarım kabul oldu diye mutlu haberi verirsin. Rabbime dua ediyorum senin için canım İnşallah güzel haberleri alacaksın bu defa...Hazırlık sürecine başladık artık. Yine tutmazsa (ki o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum) o zaman yaptırırım.
İnşallah tez vakitte sizden güzel haber alırız doktorunuza birde prednol sorun isterseniz belki onunda faydası olabilirAynen öyle. O yüzden kalan embriyolarımı değerlendirmek istedim. Umarım bu sefer olur
Merhaba. Bende çift transfer oldum. Hep bir tane tutar en kötü diyordum. Üçüncü denememizdi. Şimdi üçüzlere hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ihtimalide göz ardı etmeyin olmaz demeyinAllah size bağışlasın, sağlıkla büyüsün inşallah. ikiz gebelikte erken doğum riski falan var beni korkutuyor biraz. 2. Transferi de tek koydurup olmazsa üçüncüde mi çift koydursak diyorum, bir yandan da tekrar bir transfer hazırlık sürecini psikolojim kaldırmaz diye korkuyorum. Çok yoruldum bunaldım çünkü. Hala kafam karışık. Çalışıyorum, öğretmenim. 2 bebeğim olursa yetişebilir miyim onlara ondan da emin olamıyorum.
İnşallah canım benimTekrar transfer için hazırlıklara başladın mı canım benim? İnşallah bu defa bize şükürler olsun bu defa dualarım kabul oldu diye mutlu haberi verirsin. Rabbime dua ediyorum senin için canım İnşallah güzel haberleri alacaksın bu defa...
Amin inşallahİnşallah tez vakitte sizden güzel haber alırız doktorunuza birde prednol sorun isterseniz belki onunda faydası olabilir
Aaaa nasıl oldu peki? Bir tanesi ikiye bölündü o halde?Merhaba. Bende çift transfer oldum. Hep bir tane tutar en kötü diyordum. Üçüncü denememizdi. Şimdi üçüzlere hamileyim ve ne yapacağımı bilmiyorum. Bu ihtimalide göz ardı etmeyin olmaz demeyin
İnşallah hersey yolunda gider ve Rabbim yüzünü güldürsün bu defa inşallah.İnşallah canım benimevet başladım. 13 kasımda transfer olacak her şey yolunda giderse inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?