Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam tüp bebek merkezleri hepsi artık tek embriyomu trasfer ediyo çift yada daha fazla embriyo transfer yaptıranlar varmı nerede yaptırdınız kıbrıs tüp bebek merkezleri hakkaında bilgisi olan varmı
ben oyalanmak ıcın el ısı yapıyordum ıyı stres attırıyor
aman canım stres yapma bebısını dusun bıseycık olmaz
rabbım ol der oluverır ınsallah
Bende haftaya salı öğrenicem sonucumuu ama kesin dayanamazz pazar günü yaptırırım ben :) 2 transfer yapıldı banada. 26 yaşındayım aslında ama kalanları 5 gün bekletmeyi göze almayı denedik. Onların dondurulmayacağını göze alarak 2 tane iyi kalitede transfer ettiler. Nitekim 5 gün bekleyen minnakların kalitesi bozuldu. Embiryolog bunladı donrumak vijdanımı rahatsız eder. Boşuna transfer etmiş olurz dedi. Donmuş bebiklerim yok artık. İnşş.göbüşümdekiler sıkıca tutunurlar banaa![]()
canım nerede yaptırdın tup bebegı ılk denemedemı ıkı tane koydular
bence tutunmustur bbebısın ıcıme oyle dogdu
allah kucagına almayıda nasıp etsın
Ayy cnmmm inş.öyledirrr böyle denildiği zaman çokk umutlanıyorumm3 Tane aşılama yaptırdım. Sonuçlar negatif :) Bu ilk tüp bebek denemem. İstanbul tüp bebekte Aret beye gidiyorum bende. Hepimiz burdan güzel haberler veririz inşallahhh
Sen şu an ne aşamadasın ?
aret beye cok yakın bır arkadasım gıttı ve ılk denemesınde tuttu cok tıtız bır doktor
canım ben ılk denememı aralıkta yaptırdım tutmadı mıde kanaması gecırdım transferın olacagı gun vucudum gucsuz dustu galıba bu ay yıne basladık cuma kontrolum var
sonrakı haftada transfer
Dr'dan bende cok memnunum cnm ya zaten ins.gerek kalmaz ama olmazsa yine ona devam edicem. Of cok gecmis olsun zamani gelmemiş demekki saglık olsun yeterli atlatmissin. Simdi dondurulmuslarla mı deniyceksiniz? Varmiydi donmuş Bebisin? İns. Bu kez gelir bebisinn![]()
canım bende bu ıkıncı denemem ılkını yaptırmak ıcın klınıge hıttık mıde kanaması gecırdım orda sonrakı aya kaldı transferım embrıyoları dondurdular sonrakı ay denedık ama tutmadı muhtemelen kan aldım o yuzden dıye dusunuyoruz cunku aldıgım kanı bunyem cok zor kabul ettı kurdesen bıle doktum yanı o derece
bız bahcecı umut tup bebek merkezınde ıstanbulda denıyoruz tavsıye ederım cok guzel bır yer turkıyedede en cok basarı oranı yuksek olan yermıs
allahım bızı bebıslerımıze kavustur ınsallah
bende basladım bu ay bakalım 25ınde kontrolum var muhtemelen 30 transfer olacak dua et canım benım ıcın benım dualarım tum bebek ısteyenlere
bant yapıstırıyorum suan ostrojen bantı sanada verdılermı
ben çok geç yazıyorum galiba.........benim dualarım hep sizinle bu yolda mücadele eden kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.............söylemeyi unutmuşum galiba benim tüp bebek tedavisiyle bir kızım var 2 yaşında o zamandan kalan dondurulmuşlarımla bu denemem......................bu gün arayıp pazartesi için transfer dediler.......inşallah emeklerimiz boş çıkmaz
ben çok geç yazıyorum galiba.........benim dualarım hep sizinle bu yolda mücadele eden kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim.............söylemeyi unutmuşum galiba benim tüp bebek tedavisiyle bir kızım var 2 yaşında o zamandan kalan dondurulmuşlarımla bu denemem......................bu gün arayıp pazartesi için transfer dediler.......inşallah emeklerimiz boş çıkmaz
aaa canım ne guzel senın ıkısıde arka arkaya olucak nasıpse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
kız ılk denemede tuttu galıba cok sanslısn hep dua et allah sana evlat sevgısını tattırmıs
aaa canım ne guzel senın ıkısıde arka arkaya olucak nasıpse bakalım hakkımızda hayırlısı olsun
kız ılk denemede tuttu galıba cok sanslısn hep dua et allah sana evlat sevgısını tattırmıs
dualarım hep sizinle her namazda mutlaka dua ediyorum canım.........ilk denemede tuttu hemde ikizdi malesef kaybettim 2.deneme negatif kızım 3. denememde oldu........inşallah sende bu duyguyu yaşarsın canım bu arada pazartesi transfer var çok heyecanlı ve stresliyim çünkü halen ankarada uygun konaklama yeri bulamadım
dualarım hep sizinle her namazda mutlaka dua ediyorum canım.........ilk denemede tuttu hemde ikizdi malesef kaybettim 2.deneme negatif kızım 3. denememde oldu........inşallah sende bu duyguyu yaşarsın canım bu arada pazartesi transfer var çok heyecanlı ve stresliyim çünkü halen ankarada uygun konaklama yeri bulamadım
ooo canım senın transferın pazartesı muhtemelen benımkıde carsamba olucak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bende hep dua edıyorum canım allahım ısteyen herkeslere nasıp et dıye senın bu sefer cıftmı konulacak tekmı
hıc stres yapma gayet rahat gıt dua ede ede gır canım transfere
Dr'dan bende cok memnunum cnm ya zaten ins.gerek kalmaz ama olmazsa yine ona devam edicem. Of cok gecmis olsun zamani gelmemiş demekki saglık olsun yeterli atlatmissin. Simdi dondurulmuslarla mı deniyceksiniz? Varmiydi donmuş Bebisin? İns. Bu kez gelir bebisinn![]()
jolly kusura bakma özel mesaj gönderemiyomuşum henüz :) bende aret beyin hastasıyım tüpbebek deniyoruz bu 3. denemem benim ilk ikisi başka yerdeydi. göbekten iğnelerim başladı bugün üçüncü günüm umarım ikimizinkide tutar. takip edelim birbirimizi :)
evet bizde aret beye tavsiye üzerine gidiyoruz tanıdığımızın ikizleri oldu abisi gitti abisininde ikizleri olducuma günü kontrolüm var haftaya herhalde opu olurum
önümüzdeki haftada transferim olur diye umuyorum bi aksilik çıkmazsa :) hepimizinki tutsun inş. :)![]()