cift embriyo transferi

benim tedavi gördüğüm merkezde açık açık eğer bu işlemi raporlu yaptırırsanız tek embriyo raporsuz yaptırırsanız ve ücreti nakit öderseniz çift embriyo koyulacak dedi.
eşim bu durumdan çok kıllandı ama ben yinede çift embriyo olsun istiyorum.

hangi merkezde mhangi sehirde tedavi görüyosun tatlım

merhaba benim bir kızım var inşallah yaza dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek...........ama ben tek embriyo istemiyorum bu yasa özel hastanelerde geçerlimi?yoksa hastanın seçiminemi bırakıyorlar

merhaba benim bir kızım var inşallah yaza dondurulmuş embriyolarım transfer edilecek...........ama ben tek embriyo istemiyorum bu yasa özel hastanelerde geçerlimi?yoksa hastanın seçiminemi bırakıyorlar

özel hastanelerdede gecerli ilk iki transferin tek embriyo üçüncü transfer cift embriyo oluyo

canım transferını yaptırdınmı sen hayırlısıyla bende basladım tekrar

arkadaslar ben ilk kez tüp bebek yaptırıcam transfer nasıl yapılıyor detaylarını merak edıyorum..bana yardımcı olurmusunuzzz...

canım cok kolay transfer normal muayene olur gıbı rahımın ıcını temızleyıp serum hortumu gıbı bır kataterın ıcınden bırakıverıyorlar rahıme embrıyoyu okadarrrrrr

ınsallah en kısa zamanda hamıs olursunnnn

Esim azospermi yani sperm ok mikrotese amlyti olacak eğer sperm çıkarsa çift embriyo koyacak doktor çünkü durumumuz cok zor istisnalar haricinde tek embriyo koyuyorlar çünkü iki embriyoda düşük riski daha artıyor..benim hiç bı sorunum olmadigi icin çift embriyo koyacaklar tabi sperm çıkarsa eğer bendede ufakta olsa bı sorun olsaydı tek embriyo koyacaklardi
Sonuçta sağlıklı dogmaları önemli olan tek olsun bsy olmas iki embriyo kayupta düşmesinden iyidir tek embriyo

ayyyy cnm ıns en kısa zamanda anne olursunnnnnnn

İns cnm ins:) hepimiz anne olalım bı kadının bu dünyada istiycegi en güzel duygu:)

canım allah yardıncınız olsun tekrar bızımde sperm hareketlerı dusuk asılama yaptıracaktık doktorum hıc ugrasmayın dırek tup bebek yapalım dedı basladık bakalım tedavıye

Delileeerrrrrr gibiiiiiiiiii seviyoruuuummmmmm baaakkkkkkkkk sana sooozzz omuuurrr boyu sureceeeekkkkkkkkk ne masaaal neee duuuusssss neede yalan yoookkkkk bizim biziiiimmmmm geleceeeekkkkkkkk

Bebegiiiimmmmmm annneeemmmmm hadi sende gellllll artik hayirlisiylaaaaa babanin gulusu olsun dudaklarindaaaaa onun Gibi yemyesıl annennnn Gibi kocamannnn bak hayataaaa. Seni cok sevicezzzzzz gel annemmmmmm gelllllllllllllllllllllll

Son düzenleme:
canım allah yardıncınız olsun tekrar bızımde sperm hareketlerı dusuk asılama yaptıracaktık doktorum hıc ugrasmayın dırek tup bebek yapalım dedı basladık bakalım tedavıye

Anne olmaya az kaldı ozman sperm ve yumurta varsa 1 tane olsalar yeter cnm bizde amlytta 1 tane sperm çıksa sevincem:)

Anne olmaya az kaldı ozman sperm ve yumurta varsa 1 tane olsalar yeter cnm bizde amlytta 1 tane sperm çıksa sevincem:)

canım benım uzulme hıc vardır hakkında hayırlısı rabbım ol der oluverır

bızede rabbım tattırır ınsallah annelık duygusunu

ben bı tup bebek denedım tutmadı

canım benım uzulme hıc vardır hakkında hayırlısı rabbım ol der oluverır

bızede rabbım tattırır ınsallah annelık duygusunu

ben bı tup bebek denedım tutmadı
Eninde sonunda tutacak benim gittiğim merkezde 11. Tup bebek denemesini yaptırıp tutanı duydum ..
11 deneme dile kolay ama bak Rabbim ondan umudunu kesmedikleriicin geçde olsa annelik duyusunu tattırmış hemde 3 uz olarak:)
Kimisinde ilkinde tutar kimisin de 2-3 de kısmet olsn yeterki:)
Bizde sperm çıksın ilk denemede tutmasada üzülmem en aZndN başka denemelere spermimizin olduğunu bilirim:)

Son düzenleme:

canım benımkıe bıraz kotu gectı benım kanım cok sulu coraspın verdı doktor tam hazırlandım transfere mıde kanaması gecırdım klınıkte 2 unıte kan verdıler o kanı vucudum cok zor kabul ettı kurdesen bıle doktum mıde kanamasından 20 gun sonra transferım oldu ama tutunamadı bebısım

kısmet degılmıs ne yapalım aralıkta yaptırmıstım anca kendımı topladım ve tekrar tredavıye basladık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…