• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cift embriyo transferi

ben geldimmm kızlar doktordan daha yeni geldim yumoşlarımın maşşallahı var en büyüğü 24 ml en küçüğü 15ml olmuş
yaklaşık 18-20 tane yumurtam varmış e2 değerimde 1413 çıktı iğnelere yarın devam çarşamba tekrar e2 kan tahlili ve muayene muhtemelen cumaya opu olurum :)
sevvalcim seninde hayırlısı olsun canım benim çok su içme hastaneye gidince içersin
jollyyyyyyyyyyyyyyy nolur iyi haberle gel tatlım senin kadar heyecanlandım inanır mısın

ben geldimmm kızlar doktordan daha yeni geldim yumoşlarımın maşşallahı var en büyüğü 24 ml en küçüğü 15ml olmuş
yaklaşık 18-20 tane yumurtam varmış e2 değerimde 1413 çıktı iğnelere yarın devam çarşamba tekrar e2 kan tahlili ve muayene muhtemelen cumaya opu olurum :)
sevvalcim seninde hayırlısı olsun canım benim çok su içme hastaneye gidince içersin
jollyyyyyyyyyyyyyyy nolur iyi haberle gel tatlım senin kadar heyecanlandım inanır mısın

ayyyy canım gecen sefr yolda bvasladım su ıcmeye mesanem patlayactı resmen sonra doktora soyledım bırazcık yap dedııı bıraz bosalttım mesaneyıde rahatladım

valla super senın yumoslar hadı bakalım hayırlısı sen tedavını hangı hastanede oluyordun

ayyyy canım gecen sefr yolda bvasladım su ıcmeye mesanem patlayactı resmen sonra doktora soyledım bırazcık yap dedııı bıraz bosalttım mesaneyıde rahatladım

valla super senın yumoslar hadı bakalım hayırlısı sen tedavını hangı hastanede oluyordun

Bugün hemsireler kendi arasında konuşuyordu millet diyormuş hastaneye gelmeden icelim suları diye hemşirede diyodu aman uyaralım içmesinler diye 2bardak iç yeter sonra onu boşaltma derdi var :)

Bugun 10. Gunüm bitti. Salı gunu sabah test icin kan vericem. Arada idrar felan dahil olmak uzere hicbisey yaptırmadım. İlk defa bu kadar kararlı gidiyorum. :)) Hadi bakalimbol bol Bebisin olur insallahhh:)

jollyyy nerdesin canım noldu sonucun merakla seni bekliyorum

valla arkadaslar ben bahcecıde ıkı tane tup bebek denedım tutmadı o yuzden sımdı istanbul tüp bebkte tekrar tedavıye baslamayı dusunuyorum

valla arkadaslar ben bahcecıde ıkı tane tup bebek denedım tutmadı o yuzden sımdı istanbul tüp bebkte tekrar tedavıye baslamayı dusunuyorum

ben umutta tüp yaptırmayı düşünüyordum...tutmamasının sebepleri araştırılmıyormu orda siz memnun kalmadınızmı doktorunuz ulun beymiydi yoksa süleyman beymi?

ben umutta tüp yaptırmayı düşünüyordum...tutmamasının sebepleri araştırılmıyormu orda siz memnun kalmadınızmı doktorunuz ulun beymiydi yoksa süleyman beymi?

yok canım benım doktorum burcak hanımdı hıc memnun kalmadım

istanbul tup bebkle gorustum daha gıtmeden genetık bır suru test ıstedıler oraya gıtmeden testlerı yaptırmanızı ıstıyorlar bahcecıde oyle degılkı testler ucrete daıl degıl gecırıyorlar test paralarını hiç bi sebep olmadan arastırmadan basladılar tedavıye bide bana dalga gecer gibi madem rahımın alıcılıgını arastıralım dedı doktorum telefonda ben oraya guvenmedım ve baska bı doktora gıttım rahım alıcılıgı ne ya nasıl arastırılıyormus o ılk defa duydum dedı saka gibi resmen emeklerime yazık

sevvalcim nasılsın uzun zamandır görüşemedik bende çamlıca medicanada yaptırdım birincisi hiç sebep yokken tedavi aşamasında iptal edildi ikincisinde tekrar doğru dürüst araştırmadan başlandı tutmadı istanbul tüpbebeğe bi gittim rahim filmleri vs. bir ton test istendi bende rahim filmine gerek yok sonuçta eşimde sorun deyince doktorum aret bey olurmu öyle şey polip miyom varsa rahminde bu bebeklerin tutunmasına bir engeldir dedi yani bu size bi örnek hoş benimkide tutmayabilir pazartesi testim var ama kafam rahat herşey araştırıldı

benim dr.um aret bey 2 kere aşılama yapıldı olumsuz şimdi tüp bebeğe başlıycaz nasipse cuma günü 1 de randevum var sizin sonuçlarınızı bilmek isterim lütfen paylaşın burada bende çikolata kisti var sizin sorununuz nedir özel olmazsa

canım benm esım varıkoselden amelıyat oldu ılerı hareketlı spermlerın sayısı dusuk o yuzden tup bebege basladık ama doktorumun ılgısızlıgınden olmadı bende artık aret beye gıtmeyı dusunuyorum klınıgımı degıstrıyorum yanı

Slm sevvalcigimm
Ben de ist tup bebekte tedavi oluyorum doktorum ozan bey...Ama merkezdeki hasta cogunlugu Aret bey in ve cok seker super bir adammis insan olarak ve doktor olarak...hastalriyla col sohbet ettim merkezdeyken..m ve soyledigin gibi ben kanama pigtiLasmaya kadar tum testlerim yapilmadan opu ya almadilar beni... Ve transferim rahmim kalinlasmadigi iicn 3 kz iptal oldu.. Dondurulan embriyolarimdan 2 tanesi konulacak insaallah. Bu ay rahim kalinlasirsa.. Bunun icin hiperbaric oksigen tedavisi aliyorum .. Haftada 4 gun insaallah faydasini gorururm .. Ayin 25 inde. Kontrolum var insaallah transfer gunum belli olacak.

Cnm yaa bebiklerin tutunmuş sana nasıl sevindim anlatamammm:16: ins. 2 'de darısı basıma olurrr:) Genetik testlerimi tamamlayıp Ağustos sonu gibi kısmete başlıyorum yine bende;)

Cnm yaa bebiklerin tutunmuş sana nasıl sevindim anlatamammm:16: ins. 2 'de darısı basıma olurrr:) Genetik testlerimi tamamlayıp Ağustos sonu gibi kısmete başlıyorum yine bende;)

canım genetık testı yaptırdınmı doktor bızden de ıstedı galıba 3 hafta fılan suruyormus testın cıkması ne ıcın yapılıo bıde bu test

Slm sevvalcigimm
Ben de ist tup bebekte tedavi oluyorum doktorum ozan bey...Ama merkezdeki hasta cogunlugu Aret bey in ve cok seker super bir adammis insan olarak ve doktor olarak...hastalriyla col sohbet ettim merkezdeyken..m ve soyledigin gibi ben kanama pigtiLasmaya kadar tum testlerim yapilmadan opu ya almadilar beni... Ve transferim rahmim kalinlasmadigi iicn 3 kz iptal oldu.. Dondurulan embriyolarimdan 2 tanesi konulacak insaallah. Bu ay rahim kalinlasirsa.. Bunun icin hiperbaric oksigen tedavisi aliyorum .. Haftada 4 gun insaallah faydasini gorururm .. Ayin 25 inde. Kontrolum var insaallah transfer gunum belli olacak.

ayyy canım ne guzel ıns tez zamnda gelr bebıslerın hadı bakalım hayırlısı ben bahcecıde yaptırdım ama basıma gelmeyen kalmadı ne genetık testı ıstedıler ne bısey rahım fılmı hormon testı hopppp transfer tutunamadı tabı bebıslerım ıkı kez hüsranla sonuclandı bakalım bende bayramdan sonra aret beye gıtmeyı dusunuyorum

canım genetık testı yaptırdınmı doktor bızden de ıstedı galıba 3 hafta fılan suruyormus testın cıkması ne ıcın yapılıo bıde bu test

Cnm bende Aret beye gidiyorum. Oncesinde 3 aşılama yaptırmıştım olmadı. Banada asilamalari Alman hastanesinde resmen hicbirseye bakmadan yaptilar. Tup icin istanbul tup bebeğe başladım. Tüm hormon ve rahîm filmi tahlilleri yaptılar. Birde histeroskopi yaptı Aret bey..Ancak tup bebis kimyasal gebelikle sonuçlandı. inan dr benden daha cok üzüldü :) O yüzden 2.yi cok riske atmak istemiyor. Genetik testi esten ve senden alınan kanla genlerinizde Bebisin sağlıklı olmasını engelleyen bir kromozom bozukluğu varmı ona bakılıyor, Eger varsa tedavi sekli degisiyormus ciunku. Tummerkezker bu testi 3 dusukten once yapmiyormus. İllaki kotu bisey olmasi lazim sanki. Bende bayramdan sonra 2. İcin stratejiden kısmete. Bu arada temmuzdada genetik icin kanı vermem gerekiyor dibin gibi çıkması cok uzun sürüyormuş. İns. Hepimizin yuzu güler bu süreçte :16:

benim dr.um aret bey 2 kere aşılama yapıldı olumsuz şimdi tüp bebeğe başlıycaz nasipse cuma günü 1 de randevum var sizin sonuçlarınızı bilmek isterim lütfen paylaşın burada bende çikolata kisti var sizin sorununuz nedir özel olmazsa

canım benım esımde sperm seklınde bozukluklar var o yuzden tup bebege basladık ıkı tane yaptırdık tutmadı sımdı klınık degıstırıp ıstanbul tup bebekte devam edecegım bayramdan sonra
bende aret beye gıtmeyı dusunuyorum

Cnm bende Aret beye gidiyorum. Oncesinde 3 aşılama yaptırmıştım olmadı. Banada asilamalari Alman hastanesinde resmen hicbirseye bakmadan yaptilar. Tup icin istanbul tup bebeğe başladım. Tüm hormon ve rahîm filmi tahlilleri yaptılar. Birde histeroskopi yaptı Aret bey..Ancak tup bebis kimyasal gebelikle sonuçlandı. inan dr benden daha cok üzüldü :) O yüzden 2.yi cok riske atmak istemiyor. Genetik testi esten ve senden alınan kanla genlerinizde Bebisin sağlıklı olmasını engelleyen bir kromozom bozukluğu varmı ona bakılıyor, Eger varsa tedavi sekli degisiyormus ciunku. Tummerkezker bu testi 3 dusukten once yapmiyormus. İllaki kotu bisey olmasi lazim sanki. Bende bayramdan sonra 2. İcin stratejiden kısmete. Bu arada temmuzdada genetik icin kanı vermem gerekiyor dibin gibi çıkması cok uzun sürüyormuş. İns. Hepimizin yuzu güler bu süreçte :16:

canım bızde 1 hafta sonra genetık ıcın kan verıcez bızden okadar cok tahlıl ıstedıler kı sasırdım kaldım dedıgın gıbı bunları bana yapmamıslardı kotu bısey olması gerekıyor demkkı ılla doktorumdan ve klınıgımden hıc memnun kalmadım kımseye tavsıye etmıyorum bahcecı fulya tup bebek merkezını

canım bızde 1 hafta sonra genetık ıcın kan verıcez bızden okadar cok tahlıl ıstedıler kı sasırdım kaldım dedıgın gıbı bunları bana yapmamıslardı kotu bısey olması gerekıyor demkkı ılla doktorumdan ve klınıgımden hıc memnun kalmadım kımseye tavsıye etmıyorum bahcecı fulya tup bebek merkezını

Haklisin canim bastan yapilsaydi tedavin buna gore baslardi... Ben de bir suru testi yaptirdim ama ne cektim hatta 2 tanesinin sonucu icin cok bekledik kanama pihtilasma zamani ve rubella icin...opu 'ya girecem test sonucu nun faksini bekledik neyse esim haLetti de aldilar millet uc bes testle ustuste tup deniyor yahu.... Benim sorunum rahimde kalinlasma olmamasi ...beraber hiperbaric oksien aldigim bir arkadas var aret bey in hastasi sorununu ogrenenen kadar 3 negatif tup denemesi yapmis sorunu aret bey e baslayinca transfer oncesi kesfetmisler... Rahim 8 mm deN pat diye 6 mm e dusuyormus megerse transfer gunu bu yuzden tutunamiyormus bebisler...neler varneler yasiyoruz *Allahim sen yardim et bize:16::16::16:

Back
X