• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cift embriyo transferi

sevvalcim liste var zaten senide kaydetsinler oraya 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği Başlıklı yazıda benimde geçensefer 16-17 civarıydı bakalım cuma günü kontrolüm var bu seferkinde kaç adet yumurtam çıkacak puregon ilacı 450ml kullanıyorum ben şu an sen ne kullanıyosun

sevvalcim liste var zaten senide kaydetsinler oraya 2012 Tüp Bebek Günlüğümüz Tedavidekiler Liste Topiği Başlıklı yazıda benimde geçensefer 16-17 civarıydı bakalım cuma günü kontrolüm var bu seferkinde kaç adet yumurtam çıkacak puregon ilacı 450ml kullanıyorum ben şu an sen ne kullanıyosun

canim ben uc ilac birden kullandim yani hergun kendime gobeekten uc igne yaptim sen gel arada buraya burda sohbet ederiz ben cok giremiyorum

jolly kusura bakma özel mesaj gönderemiyomuşum henüz :) bende aret beyin hastasıyım tüpbebek deniyoruz bu 3. denemem benim ilk ikisi başka yerdeydi. göbekten iğnelerim başladı bugün üçüncü günüm umarım ikimizinkide tutar. takip edelim birbirimizi :)

Hadi bakalimm hayirli olsun şimdiden.:) İns. Tutar beslerimiz benim bugun transfer sonrasi 6.Gunüm daha hiç bir belirtim yok ama:)

Bende pco olduğu icin 112'5 la başladım en fazla 150 doza çıktık. 2012 tup bebek günlüğümüzün hızına yetişemiyoruz ki cnmm bı giriyorum 50 sayfa ilerlemiş:)

yaa bişey diycem puregon 450 dozla başladık birinci denememde iptal edildi tedavim yumurtalıklarım iyi cevap vermediği için ikincide çok yüksekti şimdi aret beyde direk yüksek dozla başladı bugün 3. iğnemi vurdum ama kasıklarım gerçekten ağrımaya başladı endişe etmelimiyim

yaa bişey diycem puregon 450 dozla başladık birinci denememde iptal edildi tedavim yumurtalıklarım iyi cevap vermediği için ikincide çok yüksekti şimdi aret beyde direk yüksek dozla başladı bugün 3. iğnemi vurdum ama kasıklarım gerçekten ağrımaya başladı endişe etmelimiyim

Tedavi iptal edildiği icin direk yüksekle başlanmıştır cnm düşükler başlayıp sonradan yükseldiği zaman bazen yumurtalar sönebiliyor.Zaten 3-4 günde bir kontrole gideceksin merak etme bol bol yumosum olmuştur ins. Ondandir kasık ağrıları :16:

Tedavi iptal edildiği icin direk yüksekle başlanmıştır cnm düşükler başlayıp sonradan yükseldiği zaman bazen yumurtalar sönebiliyor.Zaten 3-4 günde bir kontrole gideceksin merak etme bol bol yumosum olmuştur ins. Ondandir kasık ağrıları :16:

canım merak etme yumurtan coksa ondan hepsını buyutmek ıcın yuksek dozda baslıyorlar benım 350 ıle basladı aama gunde uc ıgne bırden vuruldum ben hep valla ıgnelerın ısmını hatırlamıyorum daha aralıkta vuruldum

ya kızlar çok saolun 3. olsa bile kafamda sorular bitmiyo sanki sordukça rahatlıyorum :D jolly hamileyim haberlerini dört gözle bekliyorum

ooo canım senın transferın pazartesı muhtemelen benımkıde carsamba olucak bakalım hakkımızda hayırlısı olsun bende hep dua edıyorum canım allahım ısteyen herkeslere nasıp et dıye senın bu sefer cıftmı konulacak tekmı

hıc stres yapma gayet rahat gıt dua ede ede gır canım transfere

ben vanda yaşadığım için daha doktorla yüzyüze görüşmedik......transfer günü karar verilecek...........inşallah tek bırakmaz daha önceki dondurulmuşlarda 3 tane bırakmışlardı ama tutmadı.........inşallah hakkımızda hayırlısı olur..... galiba transfere kadar yazamayacağım çünkü kayınbabam hasta oda yarın ankaradan gelecek artık boş vaktim kalmaz buraya bakmaya inşallah transferden sonra tekrar haberleşiriz .........

ben vanda yaşadığım için daha doktorla yüzyüze görüşmedik......transfer günü karar verilecek...........inşallah tek bırakmaz daha önceki dondurulmuşlarda 3 tane bırakmışlardı ama tutmadı.........inşallah hakkımızda hayırlısı olur..... galiba transfere kadar yazamayacağım çünkü kayınbabam hasta oda yarın ankaradan gelecek artık boş vaktim kalmaz buraya bakmaya inşallah transferden sonra tekrar haberleşiriz .........

tamam cnnm guzel haberlerını beklıyorum allah yar ve yardımcın olsun

ya kızlar çok saolun 3. olsa bile kafamda sorular bitmiyo sanki sordukça rahatlıyorum :D jolly hamileyim haberlerini dört gözle bekliyorum

Ayy ins. Cnm yaa bugun 10. Gunüm dün geceden beri baya kasik ağrıları başladı ama ara ara degil neredeyse sürekli ağrı var. Dune kadar en ufak agrim sizim yoktu. Kotu yada iyiye yormak istemiyorum. Hayirlisi olsun ins. Güzel haber vermek Cokk isterimm:16:

Ayy ins. Cnm yaa bugun 10. Gunüm dün geceden beri baya kasik ağrıları başladı ama ara ara degil neredeyse sürekli ağrı var. Dune kadar en ufak agrim sizim yoktu. Kotu yada iyiye yormak istemiyorum. Hayirlisi olsun ins. Güzel haber vermek Cokk isterimm:16:

canım hayırlısı olsun yerlesırken arada oyle agrı yaparmıs arkadasımda ıoyle oldu

canım hayırlısı olsun yerlesırken arada oyle agrı yaparmıs arkadasımda ıoyle oldu

Ayy cnmm oyle olsa keskeee:16:Resmen mengeneyle iki yandan geriyorlar sanki..Bakalimarkadasimadar şanlı olucakmiyim yoksa kırmızılar mı teşrif edicek. Hayirlisi artık:)

teste kaç gün kaldı şimdi jolly benimde haftaiçi opum olucak sanırım

Bugun 10. Gunüm bitti. Salı gunu sabah test icin kan vericem. Arada idrar felan dahil olmak uzere hicbisey yaptırmadım. İlk defa bu kadar kararlı gidiyorum. :)) Hadi bakalimbol bol Bebisin olur insallahhh:)

ooo sen salı gunu ogrenceksın ben carsamba gunu transfer olcam nasıpse hepımızın hakkında hayırlısı olsun canlarım

Ayy cnmm oyle olsa keskeee:16:Resmen mengeneyle iki yandan geriyorlar sanki..Bakalimarkadasimadar şanlı olucakmiyim yoksa kırmızılar mı teşrif edicek. Hayirlisi artık:)

bıseycık olmaz tatlım hakkımzda hayırlısı sen ıcını ferah tut

bende 2012 martta tüp bebek yaptırdım yaşım 28 olmasına rağmen iki embriyo koydular.ama bir tanesi tuttu biraz hastane ile ilgili sanırım başarıyı artırmak için yapıyorlar

Back
X