komik olan sensin
düğün için kredi çeken sensin çünkü, bide bunu övünerek söylüyorsun.
üzgünüm ama karşı tarafı düşünmeden,durumlarına bakmadan,zora sokacaklarını bildikleri halde
evet yapıcaklar , gelin alıyorlar , mecburlar ben borç ödemem , onlar ödesin , erkek evlendiriyorlar diyen kişiye uygun başka bi cümle bulamadım kusura
bakmayın benim düşüncem bu
bu kadar dar fikirli birinede ben laf anlatmam zaten
Ayrıca ne gösterişi çocuğumun üzerinden birazda olsun yük almakmı Komik hemde çok:))
arkadaşım muhalefet olmak için söylüyorsun belli.konu sahibi durumları iyi demiş ailenin ayrıca .sana göre öle olabilir bana göre değil.ben özeldede çalıştım gayette iyi paralar kazandım yeni mezundum bide ona rağmen .özel söktördede devlettede iyi paralar kazanıyor insanlar .sen dertlenme bu konuda .rahatına düşkün olan devleti seçiyor sadece okadar .ki haklılarda kendilerince .özelde daha çok yorlursun mesela mesai saatinde bölee buralarda takılmazın bilmem anlatabildim mi ee tabikide ona görede kazanırsın .
Övünüyorum ben çocuğumu sadece doğurmuyorum ölene kadar yanındayım.Yapabildiğim kadar omzundaki yükü hafifletirim.Ortada toplu param yoksa kredi çekerim taksit taksit öderim.Benim yetiştirdiğim çocukda ayaklarını uzatım herşeyimi yap demez.Ben evini şimdiden garantiledim.Daha doğmadan.Doğduğundan itibarendende geleceğini garantilemek için çalışacam.Okulu düğünü farketmez herşeyinde gerekirse kredi çeker çocuğumun sıkıntısını indirebildiğim kadar aza indirgerim..
Bak sana sunu soyliyimm ailenle ilgili açtığın konuları biliyorum dedenin yardımıyla geçindiğiniz dönemleri ne cabuk unutmuşsun seni incitmek icin yazmiyimdiyorum ama insanlara üslubun hiç hoş değil yıllarca baban size yapacağına siz babanıza para göndermissiniz dert yandığın zamanları ne cabuk unuttun ey muhteşem insan zamanında yaşadıklarını unutma..herkesin yardıma ihtiyacı vardır senin baban sana bu yapmamış aksine senden almış bu icine oturmuş galiba
Konu sahibesi arkadaşımız evleneceği kişinin ailesinin durumunun iyi olduğunu söylüyor
Durumu iyi olupta yardım etmemeleri üzücü değil mi sizcede
Haa durumu yoktur ona bir şey diyemem
Ama olupta yapmayan kayıtsız kalan ailelere şaşırıyorum
Konu sahibesi arkadaşımız evleneceği kişinin ailesinin durumunun iyi olduğunu söylüyor
burada muhalefet olan sensin canım o yazına kaç kişi cevap yazmış bi bak bakalım
merak etme ben gayet işimin bilincindeyim
benim işim genelde telefonla yani rahatça hem telefonla konuşup,hem beraber çalıştığım insanları yönlendirip hemde buraya laf yetiştirebiliyorum
bi kaç işi bi arada yürütebiliyorum yani sen benim işime laf ediceğine ilk önce kendine bak o paraları kazandında ne olsu bi lafla evinde oturuyorsun o
yüzden bana bu şekilde yaklaşıcak en son kişi sensin
evet bi bakıma üzücü ama gelinlerini kendi çocuğu yerine koymuşlar saygıda sevgide kusur etmiyorlarmış ailesini de saygı gösteriyorlar ee daha ne olsun
yani benim için parasal olarak yanımda olmalarındansa manevi olarak sevip saysınlar daha iyi
para borç bi şekilde ödenir ya beni sevmeselerdi kocamla arama girselerdi aileme kötü davransalardı bunların hiç birini düzeltemezdim ömür boyu çekiecektim
o yüzden arkadaş o kadar şanslı ki hem kendi yetebilecek durumları var hemde saygı sevgi hoşgörü var
Sen o çocugun kendi evini kendisi alma zaferini elinden aldığının farkında mısın?
bi lafla evde oturmuyorum canım ne alaksı var .bu benim tercihim evet kazandım istesem yine kazanırım zoruna gitti galiba .burda üsrekli takılarak ne iş yapıyorsun merak ettim .ne yaparsan okadar alırsın paranı ayrıca .bütün gün nette o ne güzel iş öle ya .
evet bi bakıma üzücü ama gelinlerini kendi çocuğu yerine koymuşlar saygıda sevgide kusur etmiyorlarmış ailesini de saygı gösteriyorlar ee daha ne olsun
yani benim için parasal olarak yanımda olmalarındansa manevi olarak sevip saysınlar daha iyi
para borç bi şekilde ödenir ya beni sevmeselerdi kocamla arama girselerdi aileme kötü davransalardı bunların hiç birini düzeltemezdim ömür boyu çekiecektim
o yüzden arkadaş o kadar şanslı ki hem kendi yetebilecek durumları var hemde saygı sevgi hoşgörü var
İstiyorsa kendine alır canım..Ayrıca biraz saçma bir yorum olmuş illa muhalefet olmak için yorum yapılmazki.Çocuğuma bir gelecek hazırlıyorum evi hazır ben çocuğumun elinden zafer almışım vay be ne büyük yanlışlığa düşmüşüm.Hemen satayım evi hatta çocuğa harçlıkta vermiyeyim ışıklarda cam silsin harçlığını kazansın.Şimdiden zafere alışsın hay Allahım ya :)))
Saçma yorum öyle mi? Keşke biraz doğan cüceloğlu dinlemiş / okumuş olsaydınız da şu an beni saçmalamakla değil fikir intihalciliğiyle suçluyor olsaydınız.Boşuna dememişler Allah düşmanın bile akıllısını versin diye.
Bu saldırganlık niye :)))
Sizin gibi düşünmek zorundamıyım.Sizin gibi düşünmüyorsam akılsızım.Ben sizi tanımıyorum ne dostunuz ne düşmanınız olabilirim..
Bu saldırganlık niye :)))
Sizin gibi düşünmek zorundamıyım.Sizin gibi düşünmüyorsam akılsızım.Ben sizi tanımıyorum ne dostunuz ne düşmanınız olabilirim..
Saçma yorum öyle mi? Keşke biraz doğan cüceloğlu dinlemiş / okumuş olsaydınız da şu an beni saçmalamakla değil fikir intihalciliğiyle suçluyor olsaydınız.Boşuna dememişler Allah düşmanın bile akıllısını versin diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?