Çift maaş nasılsa deyip ezilenler :((

valla ben o memur maaşını almak için kaç saat ders çalışıyorum haberiniz var mı özelde ki maaşlardan ve çalışma şartlarından haberiniz yok galiba
bizim ikimizin maaşı 2800 etmiyor Allah a şükür kira da ödüyoruz gül gibi de geçiniyoruz gezip tozuyoruz da
o zaman maaşları çok iyi değilse 2800 e kira da oturmayacak 1000 e oturacak kalanlarla da geçinmeyi bilecek
lüx yerde oturmak istiyor diye yemekli düğün yapıp bi salon takımına 7 - 8 milyar verecek diye ailelere yük olmayacak
ha zengin olurlar yardım ederler tamam ama kendi kıt kanaat geçinen bi aile neyine güvenerek yardım edecek

bankadan kredi çekip çocuğunu okutsan, meslek sahibi etsen, kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğretsen, kısaca balık vermek yerine balık tutmayı öğretsen daha makbule geçer bence

Son düzenleme:
bankadan kredi çekip çocuğunu okutsan, meslek sahibi edinsen, kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğretsen, kısaca balık vermek yerine balık tutmayı öğretsen daha makbule geçer bence

Çocuğumu okutmıyacammı yazdım bir yerde. :)))

Bir iki mesajıma bakarsanız..Daha hamileliği planlarken ben çocuğum için planlarımı yazdım.Üşenmeyin okuyun.Ezbere yorum yapmayın.:))

incileri dökülür nişantaşında oturmasa
ayrıca kirayıda kaynana ödesin!

Çocuğumu okutmıyacammı yazdım bir yerde. :)))

Bir iki mesajıma bakarsanız..Daha hamileliği planlarken ben çocuğum için planlarımı yazdım.Üşenmeyin okuyun.Ezbere yorum yapmayın.:))

bakmama gerek yok ki
sırf düğün için kredi çekenden başka birşey beklemem zaten...
hani yararlı birşey olursa amenna, ama düğün için kredi. çok mantıksız

parası olan düğün yapsın, maddi durumu olmayan yapmasın kardeşim, bu gösteriş kime? hemde kredi parasıyla..

Demek ki durumları elvermiyor o yüzden yardım etmiyorlar.

Sen kayınpederin evine ne kadar para girdiğini biliyorsun peki ne kadar çıktığını biliyor musun; ne kadar borçları olduğundan haberin var mı.

bankadan kredi çekip çocuğunu okutsan, meslek sahibi edinsen, kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğretsen, kısaca balık vermek yerine balık tutmayı öğretsen daha makbule geçer bence

Olur mu hiiiç? Bu ülkede annelik babalık zihniyeti nedir? Çocuğuna 7 yaşında iphone almak, 18inde liseden mezuniyet hediyesi araba almak, sonra da el gördümlük bir düğünle "anlı şanlı" evlendirmek. Millete söz düşürmemek.

Çocuguma şu hobiyi kazandırayım, şöyle ahlak sahibi edeyim, böyle meslek edindireyim, para harcama kültürünü öğreteyim, iyi insan seçmeyi ve kıymetini bilmeyi öğreteyim yok. Şu ülkenin entellektüellite düzeyinin arttığı günleri ben göremem de umarım 4. junior torunlarım görür.

Erkek ailesini yolunacak kaz olarak görmek mi çok çirkin bir tabir olmuş
Bu kadarınada pes diyorum yani

O kadar abartmamak lazım.2800 lira kiraya verecek insan zaten kendine ev alabilir :)
Mevzu tüm masraflarıda aileye yıkmak değil.Aile yardım etsin yeter.Lüks isteniyorsa kişi kendisi yapacak.Aileyide bu kadar kasmamak lazım.Abartmamak lazım

bu kadar dar fikirli birinede ben laf anlatmam zaten

Ayrıca ne gösterişi çocuğumun üzerinden birazda olsun yük almakmı Komik hemde çok:))

arkadaşım muhalefet olmak için söylüyorsun belli.konu sahibi durumları iyi demiş ailenin ayrıca .sana göre öle olabilir bana göre değil.ben özeldede çalıştım gayette iyi paralar kazandım yeni mezundum bide ona rağmen .özel söktördede devlettede iyi paralar kazanıyor insanlar .sen dertlenme bu konuda .rahatına düşkün olan devleti seçiyor sadece okadar .ki haklılarda kendilerince .özelde daha çok yorlursun mesela mesai saatinde bölee buralarda takılmazın bilmem anlatabildim mi ee tabikide ona görede kazanırsın .

inşallahhhh

bu kadar dar fikirli birinede ben laf anlatmam zaten

Ayrıca ne gösterişi çocuğumun üzerinden birazda olsun yük almakmı Komik hemde çok:))

komik olan sensin
düğün için kredi çeken sensin çünkü, bide bunu övünerek söylüyorsun.

Erkek ailesini yolunacak kaz olarak görmek mi çok çirkin bir tabir olmuş
Bu kadarınada pes diyorum yani

üzgünüm ama karşı tarafı düşünmeden,durumlarına bakmadan,zora sokacaklarını bildikleri halde

evet yapıcaklar , gelin alıyorlar , mecburlar ben borç ödemem , onlar ödesin , erkek evlendiriyorlar diyen kişiye uygun başka bi cümle bulamadım kusura

bakmayın benim düşüncem bu

sen doğru olanı söyledin

komik olan sensin

Övünüyorum ben çocuğumu sadece doğurmuyorum ölene kadar yanındayım.Yapabildiğim kadar omzundaki yükü hafifletirim.Ortada toplu param yoksa kredi çekerim taksit taksit öderim.Benim yetiştirdiğim çocukda ayaklarını uzatım herşeyimi yap demez.Ben evini şimdiden garantiledim.Daha doğmadan.Doğduğundan itibarendende geleceğini garantilemek için çalışacam.Okulu düğünü farketmez herşeyinde gerekirse kredi çeker çocuğumun sıkıntısını indirebildiğim kadar aza indirgerim..

komik olan sensin

Övünüyorum ben çocuğumu sadece doğurmuyorum ölene kadar yanındayım.Yapabildiğim kadar omzundaki yükü hafifletirim.Ortada toplu param yoksa kredi çekerim taksit taksit öderim.Benim yetiştirdiğim çocukda ayaklarını uzatım herşeyimi yap demez.Ben evini şimdiden garantiledim.Daha doğmadan.Doğduğundan itibarendende geleceğini garantilemek için çalışacam.Okulu düğünü farketmez herşeyinde gerekirse kredi çeker çocuğumun sıkıntısını indirebildiğim kadar aza indirgerim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…