senin için çocuğuna herşeyi hazır vermek iyilikse..
armut piş ağzıma düş
Ne yani Doğan Cüceloğlu okumamak bir eksiklik mi
Onu okumayınca cahil mi kalmış oluyoruz hey ALLAH'ım ya
neden gerildin ki anlamadım ben .her aile yapar bunu yapmayanlar çok azdır .aileleler içinden gelerek yapıyor benim dayımlar amcamlar hep ev bile aldılar yani çocuklarına .sıkıntı çekmesinler diye .yani bırakın onlar düşünsün bunu .isyeten yapar istameyen yapmaz .zaten istemeyen zorlasanda yapmaz o yüzden rahat ol sen .senin için çocuğuna herşeyi hazır vermek iyilikse..
armut piş ağzıma düş
Sizin dediğmi onaylamanız için sanırım sizinle aynı cümleler kurmam gerekiyor ki bu umrumda değil.Siz çocuğunuzu sıkıntıya salın gitsin.Ben elimden geldiğince yardımcı olacam.Gerekirse pişirdiğim armutu blendırda çekip çiğnemekte zorlanmasın diye ağzına veririm.Benim çocuğum kıymetli.
Konu burada o değilki canım kayınvalidenin ara bozması oğlunu kıskanması geline kötü davranması vs.
Ben sadece evlenirken yardım edilmesi taraftarıyım evlendikten sonra bir iğnelerini bile istemem
Kimseye muhtaç değilim çok şükür Allah kimseyede muhtaç etmesin.
Ama yuva kurmak kolay değil.öyle sanıldığı gibi 3 5 kuruşla olacak bir şey hiç değil destek şart yani
Hayır canım, onu okumamak değil cehalet, cehalet aslında fikir babasının çok saygın bir psikolog olduğu bir düşünceyi kendi fikrine benzemediği için saçma bularak, sırf muhalefet için yazıldığını iddia etmek.Olayla beyan edilen fikir arasındaki anlam bağını kuramamak cehalet.
Hayır canım, onu okumamak değil cehalet, cehalet aslında fikir babasının çok saygın bir psikolog olduğu bir düşünceyi kendi fikrine benzemediği için saçma bularak, sırf muhalefet için yazıldığını iddia etmek.Olayla beyan edilen fikir arasındaki anlam bağını kuramamak cehalet.
Sen o çocugun kendi evini kendisi alma zaferini elinden aldığının farkında mısın?
hep öyle devam et, iyi yoldasın
doğan cüceloğlu kimki senin yanında değilmi, küçük einstein
neden gerildin ki anlamadım ben .her aile yapar bunu yapmayanlar çok azdır .aileleler içinden gelerek yapıyor benim dayımlar amcamlar hep ev bile aldılar yani çocuklarına .sıkıntı çekmesinler diye .yani bırakın onlar düşünsün bunu .isyeten yapar istameyen yapmaz .zaten istemeyen zorlasanda yapmaz o yüzden rahat ol sen .
Sizin dediğmi onaylamanız için sanırım sizinle aynı cümleler kurmam gerekiyor ki bu umrumda değil.Siz çocuğunuzu sıkıntıya salın gitsin.Ben elimden geldiğince yardımcı olacam.Gerekirse pişirdiğim armutu blendırda çekip çiğnemekte zorlanmasın diye ağzına veririm.Benim çocuğum kıymetli.
Neyse konu çok saçma sapan bi hal aldı gerkesiz bir muhabbete dönüştü
Bana küçük einstein diyen arkadaş hayatında hiç okumuş mu Doğan Cüceloğlunun Yahut Üstün Dökmenin kitabını
Televizyona çıktığı zaman kaç programını izlemiş
Neyse ben konu sahibesi arkadaşımıza mutluluklar diliyorum
Rabbim yuvalarına huzur mutluluk ihsan eylesin
ben yuvasız bir kuşum işte, parkta karton kutunun içinde yatıyorum bu yüzden böle konuşuyorum
benim dedemde anneme ev aldı, dayımada aldı, annemde hem bana hem abime aldı yurtdışında. dursun orda kenarda, tapusunu bile almak istemiyorum annem hayattayken. annem öldümü ki mal paylaşımı yapacaz?
almak başka, alın diye sıkıştırmak başka ya!
bak arkadaşım var bi yerde yaran belli bak ben sana birşey demedim ama bu genel birşey burda .sen belki bölesin ama senin gibi olmayanlar için böle alaycı konuşman senin sorunların olduğunu gösterir .yapma bence böle .bu benden sana tavsiye bak yaş olarakda büyük aihtimalle büyüksün benden hiç yakışmıyor bu yaşta bir kadına bu tarz söylemler .ayıp oluyor bence yapma gerçek hayattada böleysen zor senin işin.
Herkesinki kıymetli de , bazılarımız diğerlerine göre daha yüksek sosyal ve duygusal zekaya sahipYa sizin çocuğun anası ölürse birgün, yüzleşeceği dünyayı düşünün, kim ona armut pişirp blenderdan geçirip, ağzına verip, hatta zahmet olmasın diye onun yerine tuvalete gider ?
Geleceğin hakkında konu açılacak kaynanası.
Konu başlıkları:
Lütfen yardım! Eşim armutu bile bana pişirtiyor.
Bunalıyorum, Kaynanamın oğlu çok kıymetli, peki ben ağaç kovuğundan mı çıktım.
Ve boşanmanın eşiğindeyim, eşim rahata çok alışmış.
Kaynanam yaptığım yemeklere bile karışıyor.
Komiklik diz boyu:)) Gülüyorum çokkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?