- 3 Ekim 2010
- 11.501
- 3.820
- 448
Biz nişanlıyız ama bir kaç kez bana da eltim aynı şeyi söylemişti. Siz rahat edersiniz, siz iki kişi çalışacaksınız, evinize çift maaş girecek sürekli dert yanar o yok, bu yok diye de üstelik, e çalış o zaman kardeşim, yok çalışmayı da sevmez, çocuğumu kimseye emanet edemem der, ben büyütmeliyim der, ee o zaman ağlama, o ağlayınca büyük eltim( haftada 1 gün izinle çalışıyo, asgari ücrete) gidip eksiklerini alıyor (belki ileri de bizden de bekleyecekler)
Onlar herkesten yardım alarak evlendiler, hatta nişanlım bile çalışmaya başladığında her ay ondan belli bir miktar para beklediler. 5 sene oldu, hala aynılar, ev aldılar yalnız, sattılar kar ettiler, bir gün görüştük yine ağlıyorlar, paramız yok paramız yok diye, biz de evlilik hazırlığındayız ya onların istediği gibi bizde onlardan isteriz diye muhtemelen..
Onlar herkesten yardım alarak evlendiler, hatta nişanlım bile çalışmaya başladığında her ay ondan belli bir miktar para beklediler. 5 sene oldu, hala aynılar, ev aldılar yalnız, sattılar kar ettiler, bir gün görüştük yine ağlıyorlar, paramız yok paramız yok diye, biz de evlilik hazırlığındayız ya onların istediği gibi bizde onlardan isteriz diye muhtemelen..