- 5 Eylül 2014
- 625
- 369
- 123
- Konu Sahibi incirkusum
-
Noldu kız
Anladin bence sen onuNoldu kız
İş hattidir belkiTelefon eşimin ve benim 2 hattan haberim yoktu. Emin olmak yanlış adım atmamak için sordum.
Evet çift sim var telefonda.Telefon eşimin ve benim 2 hattan haberim yoktu. Emin olmak yanlış adım atmamak için sordum.
Polyannaİş hattidir belki
Ben olsam döküm cikarmistim simdiye mi diyim ne diyimPolyanna
Zaten sadece iş hattı vardı başka hattı yok bilinen.İş hattidir belki
Burnuma çok kötü kokular geliyor.Gizliden takipte kal.Kızlar ben eşimin arabasında hat buldum. Kartın üstünde telefon numarası da yazıyordu. Gizli numaradan aradım ama çalmıyor kapanıyor direkt. Engelli gibi de değil anlamadım.
Evdeyken kapali tutuyo olabilir, yarin baska bi arkadasin telinden arayin bakalim aciliyo mu, esiniz kullaniyo mu o hatti?Kızlar ben eşimin arabasında hat buldum. Kartın üstünde telefon numarası da yazıyordu. Gizli numaradan aradım ama çalmıyor kapanıyor direkt. Engelli gibi de değil anlamadım.
Turkcell app inden herseyini bulurdumBen olsam döküm cikarmistim simdiye mi diyim ne diyim
Yarın sabah 1-2 haftalık şehir dışına çıkıyor. Ama kesinlikle açmayacağım konuyu.Evet çift sim var telefonda.
Eşinize açmayın konuyu gizlice takip edin bence :)
Bir haltlar yiyorsa çaktırırsanız dikkat etmeye başlar.
Cikar mi boyle sik sik sehir disina?Yarın sabah 1-2 haftalık şehir dışına çıkıyor. Ama kesinlikle açmayacağım konuyu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?