- 5 Şubat 2018
- 161
- 395
- 33
- 36
- Konu Sahibi Altagracia_
-
Malasef bazı kuaförler bu uygulamayı yapıyorBugün yani bayramın 3. günü her zaman gittiğim kuaföre gittim. Kaş,manikür ve pedikür yaptırmaya kaşlarımı aldı maniküre başladı ki bayramda çift tarife çalışıyoruz dedi. Toplam fiyat 95 normalde 190 tuttuğunu söyledi. Ben de çok fazla olduğunu bu şekilde yaptırmayacağımı söyleyince senin de eşin çalışıyor bayramda çift mesai almıyor mu diye sordu. Ben de eşimin çift mesai aldığını ama ürünleri müşteriye aynı fiyatla sattıklarını, patronun ona çift mesai vermesi gerektiğini ama müşteriye yansıtmaması gerektiğini söyledim. Bana çift mesai vermiyor ki dedi. Neyse sonunda 120 ye anlaştık ama kendimi kötü hissettim bir daha gelmeyeceğimi söyledim
Hem çalışana mesai ücreti ödeme hem gelen müşteriden çift tarife ücreti al.
Böyle bir şey normal mi? Çalışan kız İstanbul’da çoğu kuaförün bu sistemde çalıştığını ve müşterilerin de olumlu baktıklarını söyledi.
Doğru ama bu 2 sene once bende bayramda fön cektirdim 20 lirayla 40 lira verdim ama sende hata madem öğrendin sadece ne yaptirdiysan onu yaptir pedikuru 2 gun sonra da yaptirisin yaniBugün yani bayramın 3. günü her zaman gittiğim kuaföre gittim. Kaş,manikür ve pedikür yaptırmaya kaşlarımı aldı maniküre başladı ki bayramda çift tarife çalışıyoruz dedi. Toplam fiyat 95 normalde 190 tuttuğunu söyledi. Ben de çok fazla olduğunu bu şekilde yaptırmayacağımı söyleyince senin de eşin çalışıyor bayramda çift mesai almıyor mu diye sordu. Ben de eşimin çift mesai aldığını ama ürünleri müşteriye aynı fiyatla sattıklarını, patronun ona çift mesai vermesi gerektiğini ama müşteriye yansıtmaması gerektiğini söyledim. Bana çift mesai vermiyor ki dedi. Neyse sonunda 120 ye anlaştık ama kendimi kötü hissettim bir daha gelmeyeceğimi söyledim
Böyle bir şey normal mi? Çalışan kız İstanbul’da çoğu kuaförün bu sistemde çalıştığını ve müşterilerin de olumlu baktıklarını söyledi.
Saçmalamış onkız.Müşterıden deil işverenden alması gerekıo o parayı.Bugün yani bayramın 3. günü her zaman gittiğim kuaföre gittim. Kaş,manikür ve pedikür yaptırmaya kaşlarımı aldı maniküre başladı ki bayramda çift tarife çalışıyoruz dedi. Toplam fiyat 95 normalde 190 tuttuğunu söyledi. Ben de çok fazla olduğunu bu şekilde yaptırmayacağımı söyleyince senin de eşin çalışıyor bayramda çift mesai almıyor mu diye sordu. Ben de eşimin çift mesai aldığını ama ürünleri müşteriye aynı fiyatla sattıklarını, patronun ona çift mesai vermesi gerektiğini ama müşteriye yansıtmaması gerektiğini söyledim. Bana çift mesai vermiyor ki dedi. Neyse sonunda 120 ye anlaştık ama kendimi kötü hissettim bir daha gelmeyeceğimi söyledim
Taksicilerin yağmurda çift tarife açmaları gibi bir şey aslondaBen de gitmicem de kaşlarını aldırdı biri ödeme yaparken bayram dolayısıyla çift tarife ama 1,5 katını alıyoruz dedi. Müşteri hiç ses çıkarmadı ödedi gitti
Çalışan kıza müşteriler saçma bulmuyor mu tek tepki veren ben miyim diye sordum bayramda kuaför açıyorsunuz hakkınız diyorlarmış :)
O zaman 15 liraya aldığımız dürüme de 30 ödeyelim. Bunlar da yakındır dur bakalım
Evet benim eşimde kuaför çift tarife alıyorlatBugün yani bayramın 3. günü her zaman gittiğim kuaföre gittim. Kaş,manikür ve pedikür yaptırmaya kaşlarımı aldı maniküre başladı ki bayramda çift tarife çalışıyoruz dedi. Toplam fiyat 95 normalde 190 tuttuğunu söyledi. Ben de çok fazla olduğunu bu şekilde yaptırmayacağımı söyleyince senin de eşin çalışıyor bayramda çift mesai almıyor mu diye sordu. Ben de eşimin çift mesai aldığını ama ürünleri müşteriye aynı fiyatla sattıklarını, patronun ona çift mesai vermesi gerektiğini ama müşteriye yansıtmaması gerektiğini söyledim. Bana çift mesai vermiyor ki dedi. Neyse sonunda 120 ye anlaştık ama kendimi kötü hissettim bir daha gelmeyeceğimi söyledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?