Çift terapisi alanlar..

Evet aslan burçları gereksiz yere sürekli on adım gidip sonrada karşılık için zorlamasa herşey daha güzel olacakta yapamıyor sanırım bu burçlar. Emek emek nereye kadar bırak ve rahatla bitti bu kadar. Zaten bunu yapsa karşıdaki gelecek.
Gereksizlikle alakasi yok. Konu sahibinin mesela esinin kumarda yedigi paralari baskasi duysa bosanir. Nomu affetmis ve buyuk bir fedakarlik, karsiliginda ise belki ilgi alaka bekliyor. Yani verilenlerle istenenler kiyaslanamayacak kadar komik. Benim hayatim da hep bu sekilde gitti o yuzden anliyorum nomuyu.

Gereksizlikle alakasi yok. Konu sahibinin mesela esinin kumarda yedigi paralari baskasi duysa bosanir. Nomu affetmis ve buyuk bir fedakarlik, karsiliginda ise belki ilgi alaka bekliyor. Yani verilenlerle istenenler kiyaslanamayacak kadar komik. Benim hayatim da hep bu sekilde gitti o yuzden anliyorum nomuyu.
O burçtan çok çektimde biraz ondan dertlendim galiba :)
O meseleyi biliyorum evet ama sevdiği için vazgeçmedi o konuda takdir ederim kendisini sanırım ben affedemezdim. Konuya bu yüzden yorum yapmakta çekindim belki üzerim diye ama eşinin hala kayıtsız kalması kötü. Onca şeyden sonra neden birşey yapmıyor anlamak güç. Film izlemek istiyor adam gün veriyor falan. Burç işin esprisiydi ama gerçekten sabrediyor kızcağız biliyorum verdiklerinin yarısını alsa kar oda yok. Eşine karşı çözümsüzüm seviyor o bellide kendine enerjik karısına tembel davranıyor.

O burçtan çok çektimde biraz ondan dertlendim galiba :)
O meseleyi biliyorum evet ama sevdiği için vazgeçmedi o konuda takdir ederim kendisini sanırım ben affedemezdim. Konuya bu yüzden yorum yapmakta çekindim belki üzerim diye ama eşinin hala kayıtsız kalması kötü. Onca şeyden sonra neden birşey yapmıyor anlamak güç. Film izlemek istiyor adam gün veriyor falan. Burç işin esprisiydi ama gerçekten sabrediyor kızcağız biliyorum verdiklerinin yarısını alsa kar oda yok. Eşine karşı çözümsüzüm seviyor o bellide kendine enerjik karısına tembel davranıyor.
Erkegini ben de biliyorum bayagi olayli ayrildik ben de cektim :D
Ama kadinlari boyle iste ben de kwsin affederdim yani sabrin son damlasina kadar manasiz bir sabir oluyor ama bitti dedigin anda da donusu olmuyor. Nomu henuz sabrini bitirmemis neyse ki.

Erkegini ben de biliyorum bayagi olayli ayrildik ben de cektim :KK70:
Ama kadinlari boyle iste ben de kwsin affederdim yani sabrin son damlasina kadar manasiz bir sabir oluyor ama bitti dedigin anda da donusu olmuyor. Nomu henuz sabrini bitirmemis neyse ki.
Çok iyi sabrediyor vallahi özellikle en sonki şu izin konusundaki kavgaları. Adama mal oğlusu demişti :) kızı en son raddeye getirebilmeyi başarıyor. Umarım çift terapisi işe yarar. Bence yaz tatilinde ayrı kalacakları dönem ikisi ayrı ayrı önden gitmeli sonra beraber devam etmeliler. Yine olmuyorsa o adam değişmez galiba. Belki bebek diyeceğimde bebekte yuva düzelsin diye yapılır mı bilemiyorum sizde değiştirdi mi birşeyleri?

Eski konularınızı da hatırlayan biri olarak diyorum ki,siz bence eşinizin değişeceğine,düzeleceğine dair umut beslemiyorsunuz.
Eşinizde fazla çaba göstermiyor,haliyle kısırdöngü içerisinde ilerliyorsunuz.
Zor zamanlar geçirdiniz ,asla kolay diyemem ama bence artık ne yapmak istediğinize bir karar vermelisiniz. Eşiniz bu yani,ötesi yok ya kabulleneceksiniz yada güvenli limanınızdan çıkıp ayrılmayı düşüneceksiniz.
Terapi işe yarar mı bilemem ama genel görüşümü,okuduğumdan anladığımı yazdım.
Hakkınızda hayırlısı olsun

Çok iyi sabrediyor vallahi özellikle en sonki şu izin konusundaki kavgaları. Adama mal oğlusu demişti :) kızı en son raddeye getirebilmeyi başarıyor. Umarım çift terapisi işe yarar. Bence yaz tatilinde ayrı kalacakları dönem ikisi ayrı ayrı önden gitmeli sonra beraber devam etmeliler. Yine olmuyorsa o adam değişmez galiba. Belki bebek diyeceğimde bebekte yuva düzelsin diye yapılır mı bilemiyorum sizde değiştirdi mi birşeyleri?
Ona dogunca bakacagiz ama simdilik olumlu. Daha cok sakiniyor ve daha dikkatli daha yardimci ama bu gecici bir sey elbette.
Nomu da bebek istiyordu sanirim zaten...yani tabi sadece kocayla da bitmiyor is yeri, arkadaslar derken hepsi birikiyor bence. 3 faktorden biri cok iyi olacak ki biraz katlanabilesin.

Sizin konularınızdan biliyorum. Aslında mantıklı bir hanımsınız. Fakat iç dünyanız da huzursuzsunuz. Eşiniz de size uygun değil. Çok büyük bir hayalkırıklığınız var. Haksızlığa uğramış hissediyorsunuz. Haketmediğinizi. Bir nevi haklisiniz. Kalbinizi eşiniz çok kırmış. Düzeltmek istiyorsunuz. Ama eşinize eskisi kadar samimi değilsiniz. Eşiniz de suçlu hissediyor kendini. Rüzgar kırdığı daldan özür dilese de; fal kırılmıştır bir kere
Terapi sizin kalbinizi iyileştirir mı bilemiyorum. İnşaAllah hakkınızda hayırlısı olsun.

Back
X