iş yerinde arkadaşım ve eşi gidiyorlar. kız senin gibi, adamın tipini, işini, konuşma tarzını, ailesini hiç bir şeyini beğenmiyor... sorunun temeli de bu komple beğenmediği bir insanla evli, vaktinde bir anlık gaflet, adamın durumu iyi, evlilik isteği evlenmiş... bu terapiden sonra bunları söylemeye başladı, kendini keşfetti kadın ama evlilikten daha da uzaklaştı. görevler veriyormuş galiba doktor, eşinle şunu yap şunu yaz liste yap bi şeyler, eşinle yapmaktan hoşlandığın ne var diye sormuş, bunlar bakışmış kalmışlar... benim gözlemim bir sorun da kız çok güzel, fit, süslü... eşi biraz vasat.. ortak zevkler de olmayınca, işler böyle bozuluyor
bana diyor senin evliliğine çok özeniyorum, evliliğimi kurtarmak istiyorum ama ben bir gün eşime o tarz davransam benimki küser gider, onun eşi daha ılımlı aslında... diyorum öğle arası mesaj at, ne yemek yapalım yaz, markette buluşalım yaz, bugün hangi gömleği giydin, yarına ütülememi istediğin var mı eve erken geçeceğim yaz, öf bu ne be diyor geçiyor, ben evlilik amelesi gibi iletişimi sıkı tutayım, haftasonuna film bul, mangal kömürü al, muffin yap pikniğe götür, %50 zamanımı evliliğe emek vererek geçiriyorum, terapist sihirli değnek değdirmiyor ki bu tarz iletişimi öğretiyor ama niyeti olmayanda asla işe yaramıyor