Çift terapisi alanlar..

Aman ne mutlu olcam?
Doğru olup da kim nerede mutlu olmuş? :)

Bugün iş ortamından birilerine sinir oldum.
İki gün önce başka bir dingile..

Doğru olup da hiç bir yerde mutlu olamadım.
Olmayı da beklemiyorum artık :)

Suç beni bu kadar doğru yetiştiren anamda canım benim :KK70:
Doğrucu Davut nomu:KK45:
:KK33::KK33:
İşyerinde noldu ki? Anlat rahatla:KK9:

Hiç bir şeyini beğenmediğim adamın büyük hatalarını affetmem imkansız olurdu.

Pek çok erkekte olmayan çok güzel huyları da vardır eşimin.
Bunları görüyorum, bilincindeyim.

Yine de teraziye koyduğumda ben daha doğruyum işte. :)

Güzel bir evliliğinizin olmasına sevindim ne mutlu..
Elbette evlilik emek istiyor.
Bir de emeklerden anlayan biri lazım karşına ama..

Arkadaşınız da mutluluğu bulur umarım..
sizin burçlar neydi acaba

Doğrucu Davut nomu:KK45:
:KK33::KK33:
İşyerinde noldu ki? Anlat rahatla:KK9:

İşin ilginç yanı eskiden anlatarak rahatlardım.
Artık anlatmak pek rahatlatmıyor.
Çünkü yine aynı sorunun ortasında çözümsüzce kalmak sinir bozucu.

İnsanlar aynı, şartlar aynı.
Kaçsan kaçamıyorsun.
Yarın yine o kişileri görmek zorundasın mesela..

Sıfır insanla muhattap olunan iş istiyorum.
Bulsunlar acil!:)

Hiç bir şeyini beğenmediğim adamın büyük hatalarını affetmem imkansız olurdu.

Pek çok erkekte olmayan çok güzel huyları da vardır eşimin.
Bunları görüyorum, bilincindeyim.

Yine de teraziye koyduğumda ben daha doğruyum işte. :)

Güzel bir evliliğinizin olmasına sevindim ne mutlu..
Elbette evlilik emek istiyor.
Bir de emeklerden anlayan biri lazım karşına ama..

Arkadaşınız da mutluluğu bulur umarım..

Canım ben olanları tam okumamışım, ev parasını iddaa oynayıp yemesi falan, ben sandım ki "öf beğenmiyorum, adam çirkin, az kazanıyor" gibi şeylerden geriliyorsunuz... benim eşim böyle bir şey yapsa Demir zinciri kırarım, ben evin geçimi için saçımı süpürge edeyim, lüks harcamalardan kaçınayım, her gün ne yemek yapsak dersine düşeyim, sen kumar oyna! arkadaşıma gelince asla yoluna koyamaz çünkü emek vermeye niyeti yok, senin durumunla alakası yokmuş yani. Terapiyi bugün sordum bırakmışlar, maddi yönden yıpratıyor dedi. Bütçeniz kısıtlı ise iyice araştırın derim.

Ben de terspi almak isitprım ama beğendiğim gitmek istediğim terapist 500 tl imiş seans, napayım ben şimdi :( Ankara için önerisi olan var mı

Bu evliliğin değerini anca gerçekten kaybettiğinizde anlayabilirsiniz. Eski konularınıza da göz attım. Bence sorun karşılıklıda olsa en fazla sizde. İşinizden mi mutsuzsunuz birşeylerin eksikliği mi var tamamlanmayan? Çünkü hep eşiniz ve sizin dediklerinizi yapması yönünde keskin sınırlar içinde dönüp duruyorsunuz. Bu durumdan sizde memnun değilsiniz ama karakter zor değişen hatta belki değişmeyen birşey.

Sevmiyor musunuz diyeceğim ama sanmıyorum seviyorsunuz ama önyargılarınız haddinden fazla. Erkeklerin bizim gibi düşünmesini bekliyoruz ama yanlış. Kadın erkek her zaman farklıdır. Eşiniz maç için 3 saat yol gidebilir. Sizde çok sevdiğiniz bir etkinlik için üşenmeden gidebilirsiniz. Eşiniz gidelim dediğinde kısasa kısas yapmasanız belki daha çok paylaşım yapıp anlaşma fırsatınız doğacak. Üzgün ama hep ben dili ile konuşup hep beklentilisiniz. Adam size değer vermese çoktan bitirirdi. Yetemiyorda size.

Dediğim gibi kıymetini anca gittikten sonra anlarsınız. O zaman bu sorun sandıklarınızın aslında sorun bile olmadığını görürsünüz, geç olur. Son olarak tavsiyem bebek yapın. Enerjinizi eşinizin üstünden biraz da olsa çekersiniz düzelir. Hem bebek bir yuvayı güzelleştiren en güzel şey. Bu sayede rutine binmiş aranızdaki bağı hissedersiniz. Ortak paylaşımlarınızda artar. Boşanmakta kararlıysanız ki sanmıyorum seviyorsunuz yapmayın tabi çocuk. Sevgiler.

Bu evliliğin değerini anca gerçekten kaybettiğinizde anlayabilirsiniz. Eski konularınıza da göz attım. Bence sorun karşılıklıda olsa en fazla sizde. İşinizden mi mutsuzsunuz birşeylerin eksikliği mi var tamamlanmayan? Çünkü hep eşiniz ve sizin dediklerinizi yapması yönünde keskin sınırlar içinde dönüp duruyorsunuz. Bu durumdan sizde memnun değilsiniz ama karakter zor değişen hatta belki değişmeyen birşey.

Sevmiyor musunuz diyeceğim ama sanmıyorum seviyorsunuz ama önyargılarınız haddinden fazla. Erkeklerin bizim gibi düşünmesini bekliyoruz ama yanlış. Kadın erkek her zaman farklıdır. Eşiniz maç için 3 saat yol gidebilir. Sizde çok sevdiğiniz bir etkinlik için üşenmeden gidebilirsiniz. Eşiniz gidelim dediğinde kısasa kısas yapmasanız belki daha çok paylaşım yapıp anlaşma fırsatınız doğacak. Üzgün ama hep ben dili ile konuşup hep beklentilisiniz. Adam size değer vermese çoktan bitirirdi. Yetemiyorda size.

Dediğim gibi kıymetini anca gittikten sonra anlarsınız. O zaman bu sorun sandıklarınızın aslında sorun bile olmadığını görürsünüz, geç olur. Son olarak tavsiyem bebek yapın. Enerjinizi eşinizin üstünden biraz da olsa çekersiniz düzelir. Hem bebek bir yuvayı güzelleştiren en güzel şey. Bu sayede rutine binmiş aranızdaki bağı hissedersiniz. Ortak paylaşımlarınızda artar. Boşanmakta kararlıysanız ki sanmıyorum seviyorsunuz yapmayın tabi çocuk. Sevgiler.

Aslında yeter ki mutlu ol diyerek onu 3 saatlik yola maça gönderen benim.
Gitme desem gitmez zaten.
Sorun şu ki ben onun mutluluğunu düşünerek buna izin veriyorum.
Çok az birbirimizi görmemize rağmen.

Eee be adam sen de aklını çalıştır eşim sırf ben mutlu olayım diye yolladı beni.
Evdeyken hiç değilse daha kaliteli zaman geçirerek ben de onu mutlu edeyim de değil mi?
Sınırlarım keskin, ne istediğimi biliyorum ama kesinlikle çok şey istemiyorum.
En basitinden hadi film izleyelim teklifime bile şimdi değil uykum var, halim yok, yok salı günü yok cuma günü
diye gün verince sinir oluyorum.
Hep onun keyfine gitmez bu hayat diyerek ben de inatlaşmaya döndürüyorum bu kez..

Böyle böyle anlaşamadık..

Hakkımızda hayırlısı olsun.
Teşekkürler yorumunuza..

Konu sahibinin eşi kumar oynayıp ev parası kadar parayı harcamış.

Eski konulara baktım deyince ben onu da geçti gitti küçük şey olarak yorumladı diye düşündüm.. :)
Benim için ayrılık sebebi olurdu ama siz affedip devam etmişsiniz bu yüzden üstünde durmak istemedim. Konuyu onunla birleştirecek olursam bu sefer size hak verir eşinizi gömerim buda yangına körükle gitmek olur. Bilemedim ne desem ben sevdiğinizi düşünüyorum ama belki biraz birbirinizden uzak kalmanıx özlem yaratır. Denediniz mi hiç? Özlüyor musunuz o yokken?

Benim için ayrılık sebebi olurdu ama siz affedip devam etmişsiniz bu yüzden üstünde durmak istemedim. Konuyu onunla birleştirecek olursam bu sefer size hak verir eşinizi gömerim buda yangına körükle gitmek olur. Bilemedim ne desem ben sevdiğinizi düşünüyorum ama belki biraz birbirinizden uzak kalmanıx özlem yaratır. Denediniz mi hiç? Özlüyor musunuz o yokken?

Her yaz 2 ay ayrı kalıyoruz.
Elbette özlüyorum.
Deli gibi sinir olsam da bazen boğmak istesem de durum bu..

Sevmeseydim ben de affetmezdim muhakkak.
Açıkçası bu kadar sevdiğimi de bilmezdim.
Demek cidden çok seviyormuşum..

Her yaz 2 ay ayrı kalıyoruz.
Elbette özlüyorum.
Deli gibi sinir olsam da bazen boğmak istesem de durum bu..

Sevmeseydim ben de affetmezdim muhakkak.
Açıkçası bu kadar sevdiğimi de bilmezdim.
Demek cidden çok seviyormuşum..
O zaman hala umut var çünkü bence eşinizde sizi seviyor sadece onunda birşeylerin farkına varması lazım. Terapiye mutlaka gidin. Faydası olacağına inanıyorum ben. Onlar ödev falan veriyor çiftlere başbaşa bence iyi fırsat. Eşinizde istiyorken kaçırmayın sonra belki daha çok geç olur.

Aslinda senin durum aslan burcu kadininin klasik sorunu. Karsindakine 10 adim gidiyorsun, 1 adim da o gelsin diye bekliyorsun olmayinca karalar bagliyorsun. Cok fedakarlik cok beklenti maalesef. Unutmayi ogrenmelisin, ben oyle yaptim baya duzeldi. Su an alzheimer gibi geziyorum, dun gece uyduruk bir meseleden kavga ettik, hakli olan benim ama sanki hic etmemisiz gibi konusunu acmiyorum :D

Aslinda senin durum aslan burcu kadininin klasik sorunu. Karsindakine 10 adim gidiyorsun, 1 adim da o gelsin diye bekliyorsun olmayinca karalar bagliyorsun. Cok fedakarlik cok beklenti maalesef. Unutmayi ogrenmelisin, ben oyle yaptim baya duzeldi. Su an alzheimer gibi geziyorum, dun gece uyduruk bir meseleden kavga ettik, hakli olan benim ama sanki hic etmemisiz gibi konusunu acmiyorum :KK70:
senin eşinin burcu ne

Aslinda senin durum aslan burcu kadininin klasik sorunu. Karsindakine 10 adim gidiyorsun, 1 adim da o gelsin diye bekliyorsun olmayinca karalar bagliyorsun. Cok fedakarlik cok beklenti maalesef. Unutmayi ogrenmelisin, ben oyle yaptim baya duzeldi. Su an alzheimer gibi geziyorum, dun gece uyduruk bir meseleden kavga ettik, hakli olan benim ama sanki hic etmemisiz gibi konusunu acmiyorum :KK70:
Evet aslan burçları gereksiz yere sürekli on adım gidip sonrada karşılık için zorlamasa herşey daha güzel olacakta yapamıyor sanırım bu burçlar. Emek emek nereye kadar bırak ve rahatla bitti bu kadar. Zaten bunu yapsa karşıdaki gelecek.

Back
X