Çiftler arasında fiziksel uyum şart mıdır ?

Fiziksel uyum şart mı ?

• Şart

OY: 110 51,2%
  • Değil

OY: 105 48,8%

• Ankete Katılan
    215

cruela209

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2021
180
181
53
35
Merhaba,

Yepyeni bir konuyla karşınızdayım.Yeni biriyle tanıştım.Yaklaşık 3 hafta oldu.Hoşlantımda var yani heyecanlanıyorum onun yanına giderken.Beraber vakit geçirmek çok keyifli , kibar bir insan gerçekten tam bir salon erkeği kendisi, işlerimiz birbirine uygun , zevklerimizde keza öyle.
Ancak birkaç arkadaşımla tanıştırdım bizi pek birbirimize yakıştırmadılar.Annemde biraz mırın kırın etti.Hafif kilolu bir insan bende uzun zayıf.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü açıkçası halbuki ona fikrini sormamıştım bile.
Yani işin açıkçası onlar söyleyene kadar pek dikkat etmemiştim.Ne diyorsunuz hanımlar bu konuda merak ettim.Siz ve eşlerinizin fiziksel uyumu nasıl ? Aslında pek sallamam bu tarz düşünceleri ama sorayım dedim dayanamadım

Önceleri bende tipe önem vermez iyi olsun yeter derdim fakat yaşamış olduğum şeylerden yola çıkacak kesinlikle fiziksel diyorum. Gerçi bu sizin kararınız ama bana göre yakışıklı olması önemli. Kilolu olsa da önemli değil kısa boy aslaaa bebek yüzlü baktığında bir daha baktıracak cinseten bir şey olmalı. Sonuçta erkekler ne amaçla kadınlarla birlikte oluyor Öyle düşünmek lazım....

Ne oluyor yakışınca... vayy bu kızla ya da erkekle çok yakıştık deyip ilişkisine ekstra özen gösteren görmedim daha çiftler birbirini beğendikten sevdikten sonra elalemin gözüne nasıl göründükleri hiçbir konuda önem arz etmez

Manken gibi hatunum kocamın göbeği kucağına oturuyor ama bana sorarsan brad pitt halt etmiş yanında, dünyanın en yakışıklı adamı

Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü
Kanaat önderi gibi her konuda fikir beyan eden insanlardan nefret geldi. Bu tiplerle arkadaşlığınızi gözden gecirmeniz gerekiyor.

Mecnun'un kara kuru Leyla'nın nesine aşık olduğunu anlamazlar da Mecnun benim gözümden görün minvalinde cevaplar ya bu da onun gibi. Gönül gözü güzel diyorsa güzeldir. Yalnız bence adamı yakışıklı bulup da seni ona yakistiramama iması olsaydı bu daha rahatsız edici olabilirdi.

Bu kişiye göre değişiyor sanırım omuzlu birisi beni çok çeker yüzü çok önemli değil. Şu ana kadar hiç bir görüştüğüm güzel değildi şu an hoşlandığım da yüzden güzel değil ama bana boy ve omuz daha çekici geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…