Yok yakışıp yakışmamak tensel uyum değilFiziksel uyumadan kasıt tensel cekimse yüzde bin önemli ama tip olarak yakisip yakismamaksa yüzde 70 diyeyim.
Manken gibi hatunum kocamın göbeği kucağına oturuyorMerhaba,
Yepyeni bir konuyla karşınızdayım.Yeni biriyle tanıştım.Yaklaşık 3 hafta oldu.Hoşlantımda var yani heyecanlanıyorum onun yanına giderken.Beraber vakit geçirmek çok keyifli , kibar bir insan gerçekten tam bir salon erkeği kendisi, işlerimiz birbirine uygun , zevklerimizde keza öyle.
Ancak birkaç arkadaşımla tanıştırdım bizi pek birbirimize yakıştırmadılar.Annemde biraz mırın kırın etti.Hafif kilolu bir insan bende uzun zayıf.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü açıkçası halbuki ona fikrini sormamıştım bile.
Yani işin açıkçası onlar söyleyene kadar pek dikkat etmemiştim.Ne diyorsunuz hanımlar bu konuda merak ettim.Siz ve eşlerinizin fiziksel uyumu nasıl ? Aslında pek sallamam bu tarz düşünceleri ama sorayım dedim dayanamadım
Kanaat önderi gibi her konuda fikir beyan eden insanlardan nefret geldi. Bu tiplerle arkadaşlığınızi gözden gecirmeniz gerekiyor.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü
Çok boş bir konuşma olmuş ciddenKanaat önderi gibi her konuda fikir beyan eden insanlardan nefret geldi. Bu tiplerle arkadaşlığınızi gözden gecirmeniz gerekiyor.
Hahah iyiymiş buManken gibi hatunum kocamın göbeği kucağına oturuyorama bana sorarsan brad pitt halt etmiş yanında, dünyanın en yakışıklı adamı
Gerçekten o kadar haklısınız ki pat diye söyleyiverdiKanaat önderi gibi her konuda fikir beyan eden insanlardan nefret geldi. Bu tiplerle arkadaşlığınızi gözden gecirmeniz gerekiyor.
Bende severim öyleBu kişiye göre değişiyor sanırım omuzlu birisi beni çok çeker yüzü çok önemli değil. Şu ana kadar hiç bir görüştüğüm güzel değildi şu an hoşlandığım da yüzden güzel değil ama bana boy ve omuz daha çekici geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?