Çiftler arasında fiziksel uyum şart mıdır ?

Fiziksel uyum şart mı ?

• Şart

OY: 110 51,2%
  • Değil

OY: 105 48,8%

• Ankete Katılan
    215
Daniel Craig mesela. Kemçük yüzlü ama fiziği harika

Yani siz de adamı cok beğenip içinize sinseydi arkadaşlarınızın görüşünü hiç önemsemezdiniz görüşündeyim konu açmışsınız bi de
Fikir merak ettim ne var bunda ? Konuşmaya hoşlanmaya devam ediyorum.Her açtığımız konunun birde hesabını mı verelim ?

Hahahahah çok iyi yapmışsın

Fikir merak ettim ne var bunda ? Konuşmaya hoşlanmaya devam ediyorum.Her açtığımız konunun birde hesabını mı verelim ?
Herkes cok gergin. Hesap verin demedik. Sadece ileride fiziksel özellik yüzünden kolaylıkla sıkıntı çıkacağa benziyor. İkna edilerek olmaz bu işler. Beğeniyorsanız beğeniyorsunuzdur yani. Bu da benim görüşüm Herkes sizin görüşünüzde olmak zorunda değil.

Ay ben tensel uyum sanaraktan oy verdim. Oy iptal.
Sadece sizin fikriniz önemli.
Bende ilk öyle sandım sonra farkettim

Konu sahibi benim eşimle tanıstığımda baya baya şişmandım oda çıtır bir çocuktu ahh ahh neyse konumuz bu değil fiziksel uyum bence tabiki önemli değil

Bir keresinde bir arkadaşım sevgilime göre çok güzel bir kadın olduğumu söylediğinde hem utanıp şaşırmış hem de incinmiştim. Birkaç kez daha tekrarlayınca da gerekeni söyleyip susturmuştum. O bunu diyene kadar da bu konuda bir kıyas yapmak aklıma gelmemişti.

Bana göre denkliğin önemli olduğu daha başka konular var. Hem insana sevdiği güzel görünür. Deseniz ki; sevgiliniz sizin güzelliğiniz yüzünden kompleks yapıp size psikolojik şiddet uyguluyor, ona tepkim belli ama öyle bir durum yoksa kimseye laf düşmez. Tavsiyem bu şekilde konuşanlara da hoşgörü göstermeyin, şahsen bu tarz yorumları iyi niyetli bulmuyorum.

Uyumdan ziyade karşilikli beğenileriniz önemli. Herkes sevgilinizi, eşinizi beğeniyor olmak zorunda değil ona takilmayin, siz begeniyor musunuz???? Bana sanki icinize sinmemiş gibi geldi.
Siniyor aslında birbirimizi tanıyoruz.Birden bu yorumlar gelince şaşırdım

Benim için fiziksel uyum diye bi şey yoktur çekim vardır çiftler arasında. Diğer türlü çok yuzelsel ve maddesel

Yani insanlar kilo verir kilo alır bunun ne önemi var ki? Tabi ki aşırı kilodan bahsetmiyorum çünkü öylesi zaten rahatsızlığıdır önce kiloya çözüm bulmalı o kişi.

Kimin ne düşündüğü önemli değil bence sizin gözünüze nasıl görüldüğü önemli olan bir de dış görünüşten bağımsız çekicilik denilen bir şey var size çekici geliyorsa sorun yok bence ama başkalarının ne dediğini umursayan ve zamanla bunu sorun yapacak biriyseniz bence bir düşünün derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…