1,752 likes, 210 comments - ertugrulozkok, November 16, 2021: "AĞZI AÇIK UYUMAK BİR ERKEĞİ ÇİRKİNLEŞTİRİYOR MU Bu kare bugün Instagram’da Rolling Stones sayfasında yayınlandı. Grubun efsane gitaristi Keith Richards uyurken çekilmiş. Atmış veya Yetmişli yıllara ait olmalı. Ağzı açık uyuyor. Ben...
www.instagram.com
Şu fotonun altında Dr. Ayşegül çoruhlu Nun yorumuna da bakabilirsiniz bence
1,752 likes, 210 comments - ertugrulozkok, November 16, 2021: "AĞZI AÇIK UYUMAK BİR ERKEĞİ ÇİRKİNLEŞTİRİYOR MU Bu kare bugün Instagram’da Rolling Stones sayfasında yayınlandı. Grubun efsane gitaristi Keith Richards uyurken çekilmiş. Atmış veya Yetmişli yıllara ait olmalı. Ağzı açık uyuyor. Ben...
www.instagram.com
www.instagram.com
Genel anlamda ilgisi, saygısı, nezaketi, tavrı ve tarzı vs. Özel anlamda szin adama baktığınızda, adamın sizin elinizi tuttuğunda, yakınlaştığınızda hissettikleriniz önemli
Başkasının ne düşündüğünden banane onlara mı partner seçiyorum ben!
Toplum içinde duruşu, saygınlığı, onuru, evet etkiler beni. Ama insanların onu yakışıklı bulup bulamaması onların sorunudur. Bu konuda fikrini sormadığım insanın arkadaşınız gibi saygısızca yorumlarına da gerekli cevabı veririm