Çiftler arasında fiziksel uyum şart mıdır ?

Fiziksel uyum şart mı ?

• Şart

OY: 110 51,2%
  • Değil

OY: 105 48,8%

• Ankete Katılan
    215
bence onemli olan sizin hosunuza gitmesi, cekim var mi? konusmasi, karakteri, karizmasi nasil? bu haliyle cekim duyuyorsaniz o zaman diger insanlari takmayin. fiziksel uyum, boyu boyuna cift, yakisikli oglan guzel kiz gorsel olarak disaridan bakanlarin hosuna gidiyor ama sizin icin onemli olan sizin ne hissettiginiz. ayrica kimseyi memnun etmeye calisma. bana arkadaslarim cok uyumsuzsunuz derken aile cevresi goruntuye bakarak karar verme (yakisikliligina bakma) diye tavsiye veriyordu.

sız arkadasınıza dıyemedınız mı bende senın dusunce yapına 10 uzerınden 1 verıyorum dıye

sız begendıysenız ıcınıze sındıyse kılolu olması sızın ıcın sıkıntı degılse kımseyı ılgılendırmez
hamıleyken dogum sonrası falan kılo sorununuzun olmayacagı kesın mı
bır hormıon dengesızlıgıne bır stres anına denk gelır tum dengeler sasabılır

eger fıkır olarak uyusuyorsanız egıtım olarak kultur olarak denksenız onun dısında sızın ıcın bır problem yoksa kımseyı dınlemeyın derım

Bence tip değilde fizik önemli boy u uzun olmali ve sizden kilolu olmali bence yüz guzelligi aranmamali erkekde :) fizik onemli :)

Ben cevap vereyim eşim göbekli adam kılıklı ben zayıf genç kız gibi malesef nisanliyken böyle değildi ama evlendik 14 yıllık evliyiz bu hale geldi

Esim zayif bense balik etliyim ama kafama takmiyorum mutluyuz eglene biliyoruz dia gorunuse takilmayin bana gore anlasmak sohbet kura bilmek tensel uyum daha onemli tensel uyumu yoksa adam yakisikli olsa ne yapcam

Böyle konularda milletin kararına bu kadar önem verme. Kendin değil başkası karar vermiş oluyor o zaman iyi kötü sonuçlarının sorumluluğunu nasıl alacaksın hep bir keşke diyeceksin. Ama bu soruyu soruyorsan yeterince için atmıyor demekki çocuğa. bu devirde aşırı çirkin biri değilse huyu suyu iyi olan adamı bırakma. Etrafımda bir sürü bekar otuz üstü kadın var. Hiçbirimizin kocası evde yüzüne bakılacak gibi değil zaten

Ahahaha haklısın

Ben baskalarindan önce kendi hissettiklerime bakarim. Ben olur demissem baskalarinin ne dedigi o kadar da önemli degil. Insanlar hep yalnis kriterlere bakar sonra vay anam diye aglar. Siz kendini hislerinizden emin olun yeter

İllaki fiziksel özellikler aynı olacak diye birşey yok
Uyumsuz o kadar çift varki
Birde şu var kimi erkekte böyle şeytan tüyü gibi bişey oluyo konuşmasıyla oturup kalkmasıyla bile hiç birşey yapmadan hayran olunan tiplerde var
Bazılarıda brad görünümlü hanzo olabiliyor mesela
Önemli olan sizin ne hissettiğiniz yani ikinizin
Gerisi boş

Siz beğenmiyorsanız sıkıntı büyükte başkası beğenmiyorsa çokta umurunuzda olmamalı bence.
Bir arkadaşım var asla kimseyi beğenmiyor yanına yakıştıramıyor başka çiftlere de bu buna nasıl bakmış falan diyor.Kimsenin ne yaşadığını nereden bu ilişkilere geldiğini bilemeyiz onların gözünden birbirlerini göremiyoruz diyorum anlatamıyorum yıllardır o geldi aklıma birden.

Arkadaşların yakıştırmamış ama o kişiyle birlikte olacak sensin onlar değil. Onlar eşi yada sevgilisi için senden görüş aldılar mi yada sen begenmedim dediğinde vazgeçtiler mi ?

İşte benimki ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…