bence onemli olan sizin hosunuza gitmesi, cekim var mi? konusmasi, karakteri, karizmasi nasil? bu haliyle cekim duyuyorsaniz o zaman diger insanlari takmayin. fiziksel uyum, boyu boyuna cift, yakisikli oglan guzel kiz gorsel olarak disaridan bakanlarin hosuna gidiyor ama sizin icin onemli olan sizin ne hissettiginiz. ayrica kimseyi memnun etmeye calisma. bana arkadaslarim cok uyumsuzsunuz derken aile cevresi goruntuye bakarak karar verme (yakisikliligina bakma) diye tavsiye veriyordu.Merhaba,
Yepyeni bir konuyla karşınızdayım.Yeni biriyle tanıştım.Yaklaşık 3 hafta oldu.Hoşlantımda var yani heyecanlanıyorum onun yanına giderken.Beraber vakit geçirmek çok keyifli , kibar bir insan gerçekten tam bir salon erkeği kendisi, işlerimiz birbirine uygun , zevklerimizde keza öyle.
Ancak birkaç arkadaşımla tanıştırdım bizi pek birbirimize yakıştırmadılar.Annemde biraz mırın kırın etti.Hafif kilolu bir insan bende uzun zayıf.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü açıkçası halbuki ona fikrini sormamıştım bile.
Yani işin açıkçası onlar söyleyene kadar pek dikkat etmemiştim.Ne diyorsunuz hanımlar bu konuda merak ettim.Siz ve eşlerinizin fiziksel uyumu nasıl ? Aslında pek sallamam bu tarz düşünceleri ama sorayım dedim dayanamadım
Ben cevap vereyim eşim göbekli adam kılıklı ben zayıf genç kız gibi malesef nisanliyken böyle değildi ama evlendik 14 yıllık evliyiz bu hale geldiMerhaba,
Yepyeni bir konuyla karşınızdayım.Yeni biriyle tanıştım.Yaklaşık 3 hafta oldu.Hoşlantımda var yani heyecanlanıyorum onun yanına giderken.Beraber vakit geçirmek çok keyifli , kibar bir insan gerçekten tam bir salon erkeği kendisi, işlerimiz birbirine uygun , zevklerimizde keza öyle.
Ancak birkaç arkadaşımla tanıştırdım bizi pek birbirimize yakıştırmadılar.Annemde biraz mırın kırın etti.Hafif kilolu bir insan bende uzun zayıf.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü açıkçası halbuki ona fikrini sormamıştım bile.
Yani işin açıkçası onlar söyleyene kadar pek dikkat etmemiştim.Ne diyorsunuz hanımlar bu konuda merak ettim.Siz ve eşlerinizin fiziksel uyumu nasıl ? Aslında pek sallamam bu tarz düşünceleri ama sorayım dedim dayanamadım
Hahaha aynen benden niye 3 puan kırdı ya soracam yarınBen arkadaşınızın size 7 vermesine takıldım ya... Puanlama konusunda otorite galiba, 3 puan da kırmış. Bence fiziksel uyum önemsiz, tensel uyum ise uuu beybi :)
Ahahaha haklısınBöyle konularda milletin kararına bu kadar önem verme. Kendin değil başkası karar vermiş oluyor o zaman iyi kötü sonuçlarının sorumluluğunu nasıl alacaksın hep bir keşke diyeceksin. Ama bu soruyu soruyorsan yeterince için atmıyor demekki çocuğa. bu devirde aşırı çirkin biri değilse huyu suyu iyi olan adamı bırakma. Etrafımda bir sürü bekar otuz üstü kadın var. Hiçbirimizin kocası evde yüzüne bakılacak gibi değil zaten
Evlilikten sonra erkekler kendini salıyor maalesefBen cevap vereyim eşim göbekli adam kılıklı ben zayıf genç kız gibi malesef nisanliyken böyle değildi ama evlendik 14 yıllık evliyiz bu hale geldi
Merhaba,
Evet biraz o var, ilginçtir kaslı erkek bana çekici gelmiyorDaniel Craig mesela. Kemçük yüzlü ama fiziği harika
İşte benimki ondanİllaki fiziksel özellikler aynı olacak diye birşey yok
Uyumsuz o kadar çift varki
Birde şu var kimi erkekte böyle şeytan tüyü gibi bişey oluyo konuşmasıyla oturup kalkmasıyla bile hiç birşey yapmadan hayran olunan tiplerde var
Bazılarıda brad görünümlü hanzo olabiliyor mesela
Önemli olan sizin ne hissettiğiniz yani ikinizin
Gerisi boş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?