Çiftler arasında fiziksel uyum şart mıdır ?

Fiziksel uyum şart mı ?

• Şart

OY: 110 51,2%
  • Değil

OY: 105 48,8%

• Ankete Katılan
    215
Bende asla söylemem haklısınız

Evlenince adamlar gobege bagliyo yalniz, kalmiyo fizik mizik, 3 sene sonra koca gobekli bi maymunla basbasa kalmak var o hesapla, ben sahsen tipsiz adam sevmem, isterse atletizm sampiyonu olsun.
Göbekli de olsa evlenmek için seçtiğim insana maymun dememeyi tercih ederim

Fiziksel uyumu sanırım ben yanlıs anlıyorum evet e bastım.
Fiziksel uyum benim icin tip değil aradaki cekim elektrik.
Herhalde ben yanlıs degerlendiriyorum bu konuyu.

güzellik göreceli bişey siz kendinizi yakıştırrsınız başkası yakışmamışsn der, ama kesinlikle beğenmek gerekiyo ya. yani beğenmezsen de olmuyo o ilişki

Mesela benim için belli başlı şeyler var benden kısa biriyle olmak istemem ama büyük konuşmamak lazım önceden hep benden küçüklerle olmam derdim karşıma kim çıktıysa genelde benden küçğk daha bişi demeye korkuyorum

Eş seçerken niye sağa sola sorulur hiççç anlamıyorum. Onlara da birer gün verecekmisiniz. Ortak mı kullanacaksınız. Töbe töbe.

Sevgilinizle yaşadıklarınız 2 kişilik. Arkadaşınız yakışıklı bulmasa da olur. Sizin düşünceniz önemli. Siz kendinizi yakıştırmıyorsanız devam etmezsiniz. Ama onda birşey sizi çekiyorsa. Nebileyim herşey kendi aranızda burdan ne diyelim.

Bizim tecrübelerimizi sormuşsun ya. Bni de eşimle pek yakıştırmazlar. Takan kim Ama biz birlikte hayattan çok keyif alıyoruz. Kızım var. Benim yaşadıklarım onların fikirlerinin ötesinde.

çok haklısınız 10/10 yorum

hahaha benim eski sevgilimin en yakın arkadaşı beğenmezdi beni. en ufak bir sorunda sevgilime, bunun bi tarafını kaldırıyorsun, bak senin gibi biri ona baktı diye kendini bişey sanıyor falan diyordu. fakat bizim ilişkimiz inadına dolu dizgin devam ediyordu. yani siz birbirinizi beğenip seviyorsanız gerisi boş. elalem sever negatif yapmayı.

Halaya bak be hey maşallah

Fiziksel görüntünün hiçbir önemi yok. Merhametli olması, bencil olmaması, zevklerin uyuşması, konuşacak şeyler bulabilmek, paylaşımlar yapabilmek ve biraz da empati duygusu...Bunlar olsun fiziksel görüntü önemli değildir benim için..Boşverin dışarıdan gelen eleştirilere kulak asmayın. Ayrıca arkadaşınızı da biraz kibirli buldum. Neden bir başkasının fiziksel görüntüsü hakkında yorum yapma gereği duydu?

Son düzenleme:
Ay ben şart dedim de ten uyumu soracaksınız sanmıştım. Arkadaşınızın lafıyla bu kadar beğendiğiniz adamdan vazgeçmeyin kendi iradeniz yok mu? Ayrıca eminim yüzlerce kişi de size 10 üzerinden 3 verecektir. Göreceli kavramlar bunlar. Yanıma yakışmıyor falan çok sığ ölçütler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…