6 veririrmsen arkadasına guzellik üzerinden kac verirsin?
Bende asla söylemem haklısınızDaha denicek söz kalmamıştır. Katılıyorum bin beş yüz kez. Konu sahibi dikkatimi çekmemişti onlar diyene kadar demissin demekki sen öyle görmemişsin. Bu insanlar ne kadar hadsiz ya hu. Benimde bazen arkadaşlarımın yanina yakistiramadiklarim oluyor ama ilişkileri devam ederken asla söylemem çünkü kız beğenmiş her şeyden önce onun beğenisine saygısızlıktır bence.
Göbekli de olsa evlenmek için seçtiğim insana maymun dememeyi tercih ederimEvlenince adamlar gobege bagliyo yalniz, kalmiyo fizik mizik, 3 sene sonra koca gobekli bi maymunla basbasa kalmak var o hesapla, ben sahsen tipsiz adam sevmem, isterse atletizm sampiyonu olsun.
Fiziksel uyumu sanırım ben yanlıs anlıyorum evet e bastım.Merhaba,
Yepyeni bir konuyla karşınızdayım.Yeni biriyle tanıştım.Yaklaşık 3 hafta oldu.Hoşlantımda var yani heyecanlanıyorum onun yanına giderken.Beraber vakit geçirmek çok keyifli , kibar bir insan gerçekten tam bir salon erkeği kendisi, işlerimiz birbirine uygun , zevklerimizde keza öyle.
Ancak birkaç arkadaşımla tanıştırdım bizi pek birbirimize yakıştırmadılar.Annemde biraz mırın kırın etti.Hafif kilolu bir insan bende uzun zayıf.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü açıkçası halbuki ona fikrini sormamıştım bile.
Yani işin açıkçası onlar söyleyene kadar pek dikkat etmemiştim.Ne diyorsunuz hanımlar bu konuda merak ettim.Siz ve eşlerinizin fiziksel uyumu nasıl ? Aslında pek sallamam bu tarz düşünceleri ama sorayım dedim dayanamadım
Ben tamamen dış görünüş manasında sordumFiziksel uyumu sanırım ben yanlıs anlıyorum evet e bastım.
Fiziksel uyum benim icin tip değil aradaki cekim elektrik.
Herhalde ben yanlıs degerlendiriyorum bu konuyu.
Annem böyle dememe cok kızıyor ama kocam benden güzelBen tamamen dış görünüş manasında sordum
çok haklısınız 10/10 yorumEş seçerken niye sağa sola sorulur hiççç anlamıyorum. Onlara da birer gün verecekmisiniz. Ortak mı kullanacaksınız. Töbe töbe.
Sevgilinizle yaşadıklarınız 2 kişilik. Arkadaşınız yakışıklı bulmasa da olur. Sizin düşünceniz önemli. Siz kendinizi yakıştırmıyorsanız devam etmezsiniz. Ama onda birşey sizi çekiyorsa. Nebileyim herşey kendi aranızda burdan ne diyelim.
Bizim tecrübelerimizi sormuşsun ya. Bni de eşimle pek yakıştırmazlar. Takan kimAma biz birlikte hayattan çok keyif alıyoruz. Kızım var. Benim yaşadıklarım onların fikirlerinin ötesinde.
Ay bravo sizeGöbekli de olsa evlenmek için seçtiğim insana maymun dememeyi tercih ederim
Ay bravo size
Sorma yahuAhahahah
Şurda iki dakika dedikodu ettirmemişler size afghj
Adamin boyu kısa degilse ve obez gibi değilse sorun değil ama bariz kisalik ve kilo sorun olabilir.Yok yakışıp yakışmamak tensel uyum değil
Halaya bak be hey maşallahYa benim halam da bir gün bana cinsellik çok önemli evlilikte dedi. Bende nasıl anlıcam ki şans işi demiştim, bana taktik vermişti. Eğer dik merdivenlerden dinlenmeden çıkıyorsa iyidir dinleniyor ondan olmaz diyeşu an fark ettim ki hiç bir ilişkimde buna dikkat etmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?