Çiftler arasında fiziksel uyum şart mıdır ?

Fiziksel uyum şart mı ?

• Şart

OY: 110 51,2%
  • Değil

OY: 105 48,8%

• Ankete Katılan
    215
Bence şart değil aslında
Ben daha çok neyy bana 7 mi veriyorsun ben sana 1 bile vermiyorum otur sıfır derdimne 7si ayol

Benim kanımca önemli. Görsellik benim için her zaman önemli olmuştur. Bu bir cafede kahve içmek bile olsa o kahve tabağı görsel olarak bana ve gözüme hitap edecek düzeyde olmalı. Yanlış bir düşünce ama ne yapayım bende buyum

Kız ben bunu bilmiyordum kanımca ben bunu bir dikkat edeyim sevgilim olunca, vay be daha ne taktik öğreneceğiz. Halana sevgililerini sun canım

Başlığa aldanıp Şart şıkkını işaretledim çünkü fiziksel uyum deyince aklıma yatak odası geldi. Sizin kastettiğiniz yanyana yakıştırılmakmış. O zaman şart değil. Yorumumu göz önünde bulundurun, oyumu değil. Siz yakışıklı buluyorsanız sıkıntı yok.

Şart değil..ten uyumu onemli ve kafa uyumu hayat göruşü.

Karsinizdakinin birey olarak karakterini oturtmus olması.

Siz hislaniyorsanız fizigi iyidir. Herkese gore iyi olmak zorunda degil. Sizin begenip begenmemeniz mesele.

Eşimle fiziksel uyumumuz bence/bizce çok yüksek.Memnunum, dışarıdan da uyumlu bulunuruz.

Fakat birinin bu çocuk hakkında size gelip yorum yapması sizi etkiliyorsa o iş yaş, olmaz o işten

Sizin partneriniz hakkında özellikle dış görünüşü hakkında konuşmak kimseye düşmez. Bu konuda konuşmalarına, yorum yapmalarına izin vermeyin. Siz kendiniz yakistiriyorsaniz yeterli. Ben de evlenmeden önce sizin gibi çelişkide kalmıştım. Bir kaç kişi benzer şekilde konuşmuştu. Onlar zaten hiçbir şeyi beğenmiyor her şeyde kusur arıyorlardı. Şimdi iyi ki eşimle evlenmisim diyorum. Genellikle yakıştırıyorlar ama yakıştırmasalar da umrumda değil

Ex eşimle hic yakistirmazlardi. Haklilardi. Gözümde kör olunca katlandim.

Simdi bakiyorum da... Yakışıklı adamlar gereksiz özgüven içinde, yakışıksız zaten adı üstünde yakışmıyor işte. O yüzden konu sahibi siz yüreğinize bakın. Içinize siniyorsa gerisi mühim değil

başta bende konuyu okumadan başlığa bakarak ten uyumu zannedip şartı işaretledim, daha sonra oyumu değiştirdim
eşimle dışarıdan uyumlu göründüğümüzü düşünüyorum, eşimi de gayet yakışıklı buluyorum. bu benim kendi düşüncem fakat bir arkadaşımın bu konu hakkında bize puan vermesi beni eşim ya da sevgilim hakkında düşündürmez de arkadaşlık ilişkim hakkında düşündürebilir. sonuçta karşımdaki insanla iletişim kuran benim, iyi anlaşıyorsam ve mutluysam benim için daha önemlidir. ileride güzellikten eser kalmadığında, ille de yakışıklı diye birini seçip pişman olmak istemem nihayetinde.
fakat sizin bu yorumları çok ciddiye almış olmanız sizin de denilenler gibi düşündüğünüzü hissettirdi bana, bilemem tabi.

Püf, tensel uyum sandım ben. Yani evet önemli fiziksel yakıstırma. Ama söyle bi durum var kaslı maslı herkesin dönüp bakacagı bir erkekle beraberdim yakıstırdılarda. Hayatlardan kaybolunca püff bu mu yakısıklı falan oldum.

ben de güzelim eşimden ama puanlarımız yakın birbirine öyle söyleyeyim, ama ten uyumu şart fiziksel uyumla bağlantılı diye düşünüyorum.

Siz baktığınızda güzel görüyorsanız ve yanında mutluysanız şart değil bence..
Güzellik gerçekten geçici ve asla önemli bir kavram değil.
Bakımına, temizliğine özen gösteriyorsa, size kendinizi iyi hissettiriyorsa, düşünceli ve merhametli bir adamsa hiç düşünmeyin bile..

Bir erkeği en yakışıklı en güzel kılan şey merhametidir bence..

Kız ben bunu bilmiyordum kanımca ben bunu bir dikkat edeyim sevgilim olunca, vay be daha ne taktik öğreneceğiz. Halana sevgililerini sun canım
iletirim kendisine, bence haklılık payı var bunu bana söylediğinde o zaman sevgilim olmasa da gözlem yapmıştım. Çevreyi gözlemleyip doğruluğunu test edin bence

Bence dış görünüşe değil yüreğine önem verin. Düşünsenize siz çok kibar birisiniz ve sevdiğiniz kişinin ailesi sırf kilonuz var diye olumsuz düşünüyor. Ne kadar incitici!
Giyimine özen gösteren, kişisel bakımlarını yapan, kibar ve dürüst erkekler her zaman tarzdır gözümde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…