Kız ben bunu bilmiyordum kanımca ben bunu bir dikkat edeyim sevgilim olunca, vay be daha ne taktik öğreneceğiz. Halana sevgililerini sun canımYa benim halam da bir gün bana cinsellik çok önemli evlilikte dedi. Bende nasıl anlıcam ki şans işi demiştim, bana taktik vermişti. Eğer dik merdivenlerden dinlenmeden çıkıyorsa iyidir dinleniyor ondan olmaz diyeşu an fark ettim ki hiç bir ilişkimde buna dikkat etmedim
Size de tavsiye ederimAy bravo size
Pff polemige yer ariyosunuz resmen, geri donup okursan ben onu yuz guzelligi olmasin ama vücut şart diyene dedim, tipsiz surat sirf vücut maymun bana göre, amma uzattin yahu off, senin tavsiyeni de istedigimi hatirlamiyorum.Size de tavsiye ederim
Tamam sen bi sakinleş konuşuruz bir araPff polemige yer ariyosunuz resmen, geri donup okursan ben onu yuz guzelligi olmasin ama vücut şart diyene dedim, tipsiz surat sirf vücut maymun bana göre, amma uzattin yahu off, senin tavsiyeni de istedigimi hatirlamiyorum.
Bence şart degilTamam sen bi sakinleş konuşuruz bir ara
Eşimle fiziksel uyumumuz bence/bizce çok yüksek.Memnunum, dışarıdan da uyumlu bulunuruz.Merhaba,
Yepyeni bir konuyla karşınızdayım.Yeni biriyle tanıştım.Yaklaşık 3 hafta oldu.Hoşlantımda var yani heyecanlanıyorum onun yanına giderken.Beraber vakit geçirmek çok keyifli , kibar bir insan gerçekten tam bir salon erkeği kendisi, işlerimiz birbirine uygun , zevklerimizde keza öyle.
Ancak birkaç arkadaşımla tanıştırdım bizi pek birbirimize yakıştırmadılar.Annemde biraz mırın kırın etti.Hafif kilolu bir insan bende uzun zayıf.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü açıkçası halbuki ona fikrini sormamıştım bile.
Yani işin açıkçası onlar söyleyene kadar pek dikkat etmemiştim.Ne diyorsunuz hanımlar bu konuda merak ettim.Siz ve eşlerinizin fiziksel uyumu nasıl ? Aslında pek sallamam bu tarz düşünceleri ama sorayım dedim dayanamadım
iletirim kendisine, bence haklılık payı var bunu bana söylediğinde o zaman sevgilim olmasa da gözlem yapmıştım. Çevreyi gözlemleyip doğruluğunu test edin benceKız ben bunu bilmiyordum kanımca ben bunu bir dikkat edeyim sevgilim olunca, vay be daha ne taktik öğreneceğiz. Halana sevgililerini sun canım
Bence dış görünüşe değil yüreğine önem verin. Düşünsenize siz çok kibar birisiniz ve sevdiğiniz kişinin ailesi sırf kilonuz var diye olumsuz düşünüyor. Ne kadar incitici!Merhaba,
Yepyeni bir konuyla karşınızdayım.Yeni biriyle tanıştım.Yaklaşık 3 hafta oldu.Hoşlantımda var yani heyecanlanıyorum onun yanına giderken.Beraber vakit geçirmek çok keyifli , kibar bir insan gerçekten tam bir salon erkeği kendisi, işlerimiz birbirine uygun , zevklerimizde keza öyle.
Ancak birkaç arkadaşımla tanıştırdım bizi pek birbirimize yakıştırmadılar.Annemde biraz mırın kırın etti.Hafif kilolu bir insan bende uzun zayıf.Arkadaşım sana güzellikte 10 üstünden 7 veriyorsam ona 3 veriyorum dedi biraz modum düştü açıkçası halbuki ona fikrini sormamıştım bile.
Yani işin açıkçası onlar söyleyene kadar pek dikkat etmemiştim.Ne diyorsunuz hanımlar bu konuda merak ettim.Siz ve eşlerinizin fiziksel uyumu nasıl ? Aslında pek sallamam bu tarz düşünceleri ama sorayım dedim dayanamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?