Burdan bakınca nasıl gozukuyorum bilmiyorum ama ben normalde Şakacı bir insan değilim. Bunuda karşı tarafa hissettiriyorum.
Sen hassas değilsindir. Espiri anlayışın gayet gelişmiş ve bu zekadaki bir insandan garip alınganlıklar beklemem ben. Ama esas sorun : ne oldu ?
Cigara içiyorumCigaram???
Az sabır be KardisimEeeee ???
Burdan bakınca nasıl gozukuyorum bilmiyorum ama ben normalde Şakacı bir insan değilim. Bunuda karşı tarafa hissettiriyorum.
Şaka gibi!Cigara içiyorum
carrie biliyorsun sen düğüne gel diye yapıyorlar.eminim kız da böyle bişey dememiştir.sen tatlı kaçık,KK'nın yaramazısınBugün ben ous kaynana gorumce enişte oturuyoruz. Konukomşu Kızı. Komşu Kızı kaynanaya demişki senin oğlanin düğününde sacimi açıp yapriracam, normalde türbanlı. Suslenecem çok güzel olacam fln demiş. Ama kimle dans edecemki teyze demiş. Bizim kaynanada demişki ous ne güne duruyor sn onla dans edersin. Ne bilim teyze beni kaldirsa dans ederim tabi demiş. Niye kaldirmasin canım demiş sen yalnız o yalnız. Buarada kız yeni boşandı biraz boşlukta.
Hepimiz ole kaldık bişey demedi kimse. Şimdi ousa diyorum fesatsin şakadan anlamiyorsun diyor.
Ben anlıyorum gaza getirmeye çalışıyorlar beni çünkü ben düğüne gitmicem
Bi yandan diyorum tepki verseydim kıskandı gelicek dicekler. Bi yandanda niye sustum ben bu tarz şakaları sevmiyorum. Hani tamam şaka da o kıza ne diye ole diyosun.
carrie biliyorsun sen düğüne gel diye yapıyorlar.eminim kız da böyle bişey dememiştir.sen tatlı kaçık,KK'nın yaramazısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?