Konuşmuyorum düğünü yapacak kisilerle kavgaliyimNasil sakaymis bu bana hic saka gibi gelmedi. Siz neden dugune gitmiyor sunuz?
eee ben olsam bende bu güzel gelinim düğünde yanımda olsun isterim.ikna için her yolu da denerimDemiştir demiştir. Ama dediğin gibi egos gaza getirmeye çalışıyorlar.
Ousta diyorki sen annemi tanimiyormusun Şakacı, ee annen beni tanimiyormu dedim sen fesatsin diyor. ben cocukmuyum bole şeyle kandirip düğüne goturecekler. Saygı duyulsun kararima.
Thank you conem
Simdi anlasildi mevzu saka degil sizi goturtebilmek icin gazlamaKonuşmuyorum düğünü yapacak kisilerle kavgaliyim
eee ben olsam bende bu güzel gelinim düğünde yanımda olsun isterim.ikna için her yolu da denerim
Simdi anlasildi mevzu saka degil sizi goturtebilmek icin gazlamaHiic kafaya takmayin o vakit.
gördün mü kadın yollar deniyorTukurdugumu yalamam. Geçen istediğin abiyeyi ben alayım sana gel dedi gelmem dedim konu kapanmistir
Sanki ous bekar bende orda bir bokumBen de olsam bozulurdum Carrie, haklisin sen..
Bu sefer gideceğim varsada gitmemkigördün mü kadın yollar deniyor
Estagfirullah, deme oyle yahu. Ama kv hanimteyze pek densizmis..Sanki ous bekar bende orda bir bokum
Estagfirullah, deme oyle yahu. Ama kv hanimteyze pek densizmis..
şöyle giyin süslen ortada bir salın, carrie kimmiş bir görsünlerBu sefer gideceğim varsada gitmemki
Oğuz değil ousOus kim?
Oğuz fln değil yani baya ous mu...
şöyle giyin süslen ortada bir salın, carrie kimmiş bir görsünler
Sinirin tavan yapmis ben de atese korukle gitmek istemem ama eger sen de git diye yapiyorsa fazla cocukca bir yol. Hanimteyze tehlikeli sularda yuzuyor..Düğüne gitmek istemiyor olabilirim şimdi ole birsey söylenir mi
Söylenir söylenir. Oğlunun kalabalıklar içinde yapayalnız olması dokunur anasına.Düğüne gitmek istemiyor olabilirim şimdi ole birsey söylenir mi
anladım..Oğuz değil ous
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?