cigaram

eee ben olsam bende bu güzel gelinim düğünde yanımda olsun isterim.ikna için her yolu da denerim

eee ben olsam bende bu güzel gelinim düğünde yanımda olsun isterim.ikna için her yolu da denerim

Tukurdugumu yalamam. Geçen istediğin abiyeyi ben alayım sana gel dedi gelmem dedim konu kapanmistir

Simdi anlasildi mevzu saka degil sizi goturtebilmek icin gazlama Hiic kafaya takmayin o vakit.

Ama ben sevmiyorum bu tarz şakaları. Gaza geldimdemi daha kötü olurum inat ederim
Ousada kızdım niye susuyorsun. Kala kala benim kaldım kızları dansa kaldıracak diyemedi
Ama bana çamuru atıyor hemen fesatsin diye

Benim de hoşuma gitmedi bu şaka.. Bir de sevmediğinizi, inat olduğunuzu falan biliyorlarmış

Düğüne gitmek istemiyor olabilirim şimdi ole birsey söylenir mi
Sinirin tavan yapmis ben de atese korukle gitmek istemem ama eger sen de git diye yapiyorsa fazla cocukca bir yol. Hanimteyze tehlikeli sularda yuzuyor..

Düğüne gitmek istemiyor olabilirim şimdi ole birsey söylenir mi
Söylenir söylenir. Oğlunun kalabalıklar içinde yapayalnız olması dokunur anasına.
Hiç kimse için değil eşin için gitmelisin bence.

Ben anlamadım ya o konusmayı senin yanında mı yaptılar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…