cigaram

Söylenir söylenir. Oğlunun kalabalıklar içinde yapayalnız olması dokunur anasına.
Hiç kimse için değil eşin için gitmelisin bence.
bence de eşinin hatırı için orada olmalı

Sinirin tavan yapmis ben de atese korukle gitmek istemem ama eger sen de git diye yapiyorsa fazla cocukca bir yol. Hanimteyze tehlikeli sularda yuzuyor..
Zaten ben başımı çevirdim camdan baktım. Bişey deselerdi kafamı bile cevirmezdim , ısrar etselerdi damadinla oynat dicektim

Ben anlamadım ya bu düğün kimin? Kaynının falan mı? Bir de o konusmayı senin yanında mı yaptılar?
Evet kaynimin.
Kızla konuşmayı benim yanımda yapmadilar kaynanam güya onla ole konuşmuş benim ve eşimin yanında kızına anlatıyor

Evet kaynimin.
Kızla konuşmayı benim yanımda yapmadilar kaynanam güya onla ole konuşmuş benim ve eşimin yanında kızına anlatıyor
Hmm tamam oğlunun düğünü diye yazmıssın orayı atlamısım ben pardon. Sen oralı olmayınca hiçbir şey söylemediler mi? Konu orada kapandı mı yani?

Söylenir söylenir. Oğlunun kalabalıklar içinde yapayalnız olması dokunur anasına.
Hiç kimse için değil eşin için gitmelisin bence.
Gitmek istemiyorum işte banane zamanında dusunselerdi

Hmm tamam oğlunun düğünü diye yazmıssın orayı atlamısım ben pardon. Sen oralı olmayınca hiçbir şey söylemediler mi? Konu orada kapandı mı yani?
Ben başımı cevirince suratimdan anladı belki tehlikeli olduğunu kapattı.

Ben başımı cevirince suratimdan anladı belki tehlikeli olduğunu kapattı.
Zaten böyle şeylerle insan gaza gelmez ki. En fazla eşle ara bozulur yani bunu kaynana hesap edemiyor mu? Ya da oturup seninle durumu konusacak cesareti yok bilemedim.

Zaten böyle şeylerle insan gaza gelmez ki. En fazla eşle ara bozulur yani bunu kaynana hesap edemiyor mu? Ya da oturup seninle durumu konusacak cesareti yok bilemedim.
Oturup konuştu da beni ikna edemedi. Açık ve net dedimki ısrar etme gelmeyecem

Hay Allah ya... Keske dugune gidebilseydin ve su anda bunlari konusmak zorunda kalmasaydik... Hic umit yok mu gitmen icin? Komsukiziyla dans konusu midemi bulandirdi dogrusu..

Neden kararima saygı duymuyolar böyle ucuz numaralarla anca sinilenirim baskada birsey olmaz

Oturup konuştu da beni ikna edemedi. Açık ve net dedimki ısrar etme gelmeyecem
Cok mu büyük sorun yaşadınız kaynınla? Biraz anlatsan ya özel değilse?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…