Kaç defa ortamı bozdum böyle şeyler yüzünden sabikaliyimBenim de hoşuma gitmedi bu şaka.. Bir de sevmediğinizi, inat olduğunuzu falan biliyorlarmış
kaynanana destek olayım buradan dedimYok gitmiyorum , kafaya koydum Kandıramazsın beni egoş
bence de eşinin hatırı için orada olmalıSöylenir söylenir. Oğlunun kalabalıklar içinde yapayalnız olması dokunur anasına.
Hiç kimse için değil eşin için gitmelisin bence.
Zaten ben başımı çevirdim camdan baktım. Bişey deselerdi kafamı bile cevirmezdim , ısrar etselerdi damadinla oynat dicektimSinirin tavan yapmis ben de atese korukle gitmek istemem ama eger sen de git diye yapiyorsa fazla cocukca bir yol. Hanimteyze tehlikeli sularda yuzuyor..
Evet kaynimin.Ben anlamadım ya bu düğün kimin? Kaynının falan mı? Bir de o konusmayı senin yanında mı yaptılar?
Gaynana seniiiikaynanana destek olayım buradan dedim
bence de eşinin hatırı için orada olmalı
Hmm tamam oğlunun düğünü diye yazmıssın orayı atlamısım ben pardon. Sen oralı olmayınca hiçbir şey söylemediler mi? Konu orada kapandı mı yani?Evet kaynimin.
Kızla konuşmayı benim yanımda yapmadilar kaynanam güya onla ole konuşmuş benim ve eşimin yanında kızına anlatıyor
Kayninla mi sorunlusunuz?Evet kaynimin.
Kızla konuşmayı benim yanımda yapmadilar kaynanam güya onla ole konuşmuş benim ve eşimin yanında kızına anlatıyor
Gitmek istemiyorum işte banane zamanında dusunselerdiSöylenir söylenir. Oğlunun kalabalıklar içinde yapayalnız olması dokunur anasına.
Hiç kimse için değil eşin için gitmelisin bence.
Ben başımı cevirince suratimdan anladı belki tehlikeli olduğunu kapattı.Hmm tamam oğlunun düğünü diye yazmıssın orayı atlamısım ben pardon. Sen oralı olmayınca hiçbir şey söylemediler mi? Konu orada kapandı mı yani?
Kaynimla ve nisanlsiylaKayninla mi sorunlusunuz?
Eşinin gözlerinden ayırmazsan gözlerini başka da birşey görmezsin.Gitmek istemiyorum işte banane zamanında dusunselerdi
Anlamadım benEşinin gözlerinden ayırmazsan gözlerini başka da birşey görmezsin.
Zaten böyle şeylerle insan gaza gelmez ki. En fazla eşle ara bozulur yani bunu kaynana hesap edemiyor mu? Ya da oturup seninle durumu konusacak cesareti yok bilemedim.Ben başımı cevirince suratimdan anladı belki tehlikeli olduğunu kapattı.
Oturup konuştu da beni ikna edemedi. Açık ve net dedimki ısrar etme gelmeyecemZaten böyle şeylerle insan gaza gelmez ki. En fazla eşle ara bozulur yani bunu kaynana hesap edemiyor mu? Ya da oturup seninle durumu konusacak cesareti yok bilemedim.
Hani görmek istemediğin insanları dedim. Eşine odaklanırsan onları görmemiş olursun.Anlamadım ben
Cok mu büyük sorun yaşadınız kaynınla? Biraz anlatsan ya özel değilse?Oturup konuştu da beni ikna edemedi. Açık ve net dedimki ısrar etme gelmeyecem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?