• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çiğdemkök'ün evi..( 3aylık evim )

Tertemiz mis gibi ev

Köşe takımına ve yatak odana bayıldım

saati bende beğendim bu arada:1:

Bu arada yeni evliymişsin tebrik ediyorum

mutluluklar evinizdede güle güle oturun.

güle güle oturun eviniz sade ve şık ayrıca mutfak ve salondaki tablolarınız çok güzel...

güle güle oturun eviniz sade ve şık ayrıca mutfak ve salondaki tablolarınız çok güzel...

Evin çok güzel. Güle güle oturun.
Aksesuarlar, tablolar, aynalar çok hoş.

canım herşey harika olmuşş allah güle güle oturmayı nasip etsin ... ama bir tek yatak örtünü beğenmedim :)) kızma olur mu..

güle güle otur canım..özellikle kapının üstündeki saate bayıldımmmm...

Teşekkür ederim cnm

Evin çok güzel olmuş boyanın markası ve rengini öğrenebilir miyim ?

Cnm evi tutuğumuzda onlar boyamıştı yani biz boyamadık yeni ev tuttuğumuz için bilmiyorum bu yüzden

Tertemiz mis gibi ev

Köşe takımına ve yatak odana bayıldım

saati bende beğendim bu arada:1:

Bu arada yeni evliymişsin tebrik ediyorum

mutluluklar evinizdede güle güle oturun.

teşekkür ederim cnm yeni gelin evi evt :)) hep böyle kalır inşallah :9:

Evin çok güzel. Güle güle oturun.
Aksesuarlar, tablolar, aynalar çok hoş.

çok güzel evin canım...ama özellikle saate bayıldım..

Çok teşeşkür ederim kızlar hepinize...

canım herşey harika olmuşş allah güle güle oturmayı nasip etsin ... ama bir tek yatak örtünü beğenmedim :)) kızma olur mu..

sağol cnm teşekkür ederim yatak örtümü seviyorum ben anneciğim yaptı onu spor daha şıkda var ama yeni gelinim ya o yüzden onu sermiştik ogün :)

sağol cnm teşekkür ederim yatak örtümü seviyorum ben anneciğim yaptı onu spor daha şıkda var ama yeni gelinim ya o yüzden onu sermiştik ogün :)

anladım canım güle güle kullan o zmn el emeği birde anne olunca çok zevkli oluyor kullanması :)

eviniz süper özellikle de mutfağınızı çok beğendim,o evde hoş ve güzel zaman geçirmeniz dileğiyle.

herşey çok güzel...salondaki köşe takımının markası ne aaba?salondaki duvar saatin süper....

cnm benim ewine bayılldımmmmmmmmmmmmmmm:))) nazar değmesin her fotoda maşalllah dedim:))sade temiz boll ışıklı huzur dolu bi ew:)) allah daim etsin inşallah..darısı başıma nişanlıyım ben böle yeni gelin ewlerine bakmayı çok sewıorum...napimm:69:
Saatine bayıldım acaba internetten falan alamazmıyım.aldıgın yerın adresı yada ismini biliomusun canım minnettar kalırım sana:)))):42:

saat gittigidiyorda var regal marka

eviniz güzel olmuş ama bi öneride bulunmak istedim. tv ile koltuklar arasında çok mesafe var gibi geldi bana. tv önündeki halı da boş kalmış. tvyi koltukların karşısına alıp o halının üstüne masa vb koyabilirsiniz :34:

çok güzel sade,göz yormayan,bir ev...ferah....

özelikle saatini çok beğendim .....oturma odan geniş...allah güle güle oturmayı nasip etsin cnm

Back
X