- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Anladım cnm. Senin doğumlar kaçıncı haftalarda oldu? Bide kaç doz vurulmustun?Doktorun atilman gerekiyor diyorsa igneni atil.
3 erken dogum yaptim bende o igneden atildim.ne kadar erken atilirsan o kadar faydasini gorursun.
Inslah vaktinde saglikla kucagina alirsin yavrunu.
Canim işte bak seninkinin arasından zaman geçmiş ama benim haftaya da olursam 1 hafta aralıkla olmuş olacam. Kafam karıştı açıkçası yani.Canım bende 29 da iki Doz 33 yada o haftalarda net hatırlamıyorum 2 doz daha vuruldum . Net hatırlamıyorum ama iki farklı zamanda kesin iğne oldum. Kızım 25 aylık bi sıkıntımız olmadı şükür
Canım ama senin bebiş biraz daha ufak ya. Belki onun içindirCanim işte bak seninkinin arasından zaman geçmiş ama benim haftaya da olursam 1 hafta aralıkla olmuş olacam. Kafam karıştı açıkçası yani.
Olabilir belki de cnm. Off inşallah erken doğum olmaz doktor artık Allah a birakacan dedi dinleniceksin başka yolu yok dediCanım ama senin bebiş biraz daha ufak ya. Belki onun içindir
Bol dinlenme ve bol dua rabbim yardımcın olsun ama imkansız değil. Zaten 27 hafta olmuş çok şükür 24 haftalıklar bile yaşıyor şükür artıkOlabilir belki de cnm. Off inşallah erken doğum olmaz doktor artık Allah a birakacan dedi dinleniceksin başka yolu yok dedi
Inşallah cnm benimBol dinlenme ve bol dua rabbim yardımcın olsun ama imkansız değil. Zaten 27 hafta olmuş çok şükür 24 haftalıklar bile yaşıyor şükür artık
Maşallah cnm gelmissin bu haftaya kadar. Insallah bana da nasip olur. Sende de mi servikal yetmezlik var? Bide benimki çok erken yapıldı gibi geldi bana. Internette araştırın ca çok farklı şeyler yazıyor. Ben geçen cuma iki Doz vuruldum şimdi 1 hafta arayla vurulmuş olucam bir sakıncası olur mu diye korkuyorum27 haftalıkken aynı teşhis bana da kondu.32. Ve 34.haftada ciğer geliştirici iğne vuruldum.istirahat ederek bol su içerek ilaçları aksatmayarak çok şükür 35.haftaya geldik.hiç stres yapma canım seni çok iyi anlıyorum elinden geleni yap gerisini Allah'a bırak
30 haftalikken vuruldum. 32 haftalik doğum yaptim. Bebeğim o iğneler sayesinde kuveze girmedi.Kızlar 27 haftalık hamileyim. Rahim agzimda kisalma ve hunilesme olduğundan erken doğum riskim var. Geçen hafta cuma günü 24 saat arayla 2 adet colestene igne vuruldum. Bugün kontrolum vardı doktorum haftaya cuma 2 doz daha vurulacak dedi. Açıkçası kafam çok karıştı. Aynı durumu yaşayan var mı? Bir sakıncası olur mu? Bana ilk iğneyi yazan doktor araştırma hastanesindeki perinatologdu. Küçük bir ilde yaşıyorum kaldığım yere de 200 km uzak bahsettigim araştırma hastanesi yani sürekli gidiş donus yapamıyorum. Kendi gittiğim doktorum da çok iyi tanınmış biri ama yine kafamda soru işaretleri kaldı. Tecrübeli olanlar bu konuda yazarsa çok sevinirim.
36-34-32 de doğum yaptım.4 doz atıldım hep.son doğumum 32 de olunca 4doz atılmaması rağmen doğuma girmeden bı 10 saat öncede 2doz atıldım.ne kadar anne karnında durursa bebek o kadar iyi.sorgulama atıl iğneni.Anladım cnm. Senin doğumlar kaçıncı haftalarda oldu? Bide kaç doz vurulmustun?
Maşallah be güzel. Rabbim size bağışlasin yavrunu zu :)30 haftalikken vuruldum. 32 haftalik doğum yaptim. Bebeğim o iğneler sayesinde kuveze girmedi.
Kaynanam yanımda cnm sağolsun esimde çok yardımcı oluyor. Arada ayağa kalkiyorum 20 aylık oğlum var onla ilgileniyorum mecburen. Ilac olarak magnezyum vajinal progestan vitamin kan ilaci ve haftalik primolut igne vuruluyorum.B Benbirlaydii canım bebeğin başı çok aşağıda olunca dr vajinal muayene etti ama kısalma mı başlamış yapısal mı onu bilemem dedi.o günden beri hiçbir iş yapmadım annemi çağırdım rapor alınca da annemle memlekete geldim sağolsun bana bebek gibi bakıyor.çok ayakta dolaşma yerçekimine karşı koymamız lazım.sana yardım edecek birilerini çağır yanına imkanın varsa.ilaca başladı mı dr
Anladım cnm. Haklısın galiba sorgulamamak lazım. Çok teşekkür ederim :)36-34-32 de doğum yaptım.4 doz atıldım hep.son doğumum 32 de olunca 4doz atılmaması rağmen doğuma girmeden bı 10 saat öncede 2doz atıldım.ne kadar anne karnında durursa bebek o kadar iyi.sorgulama atıl iğneni.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?