- 10 Aralık 2014
- 8.631
- 6.441
- 248
- Konu Sahibi Benbirlaydii
-
Haklısınız doktora guvenmekten başka çarem yok şu an için.İğneye de Dr rahim ağzındaki kısalığa göre karar vermiştir.onlara güvenmekten başka yapabileceğimiz bi şey yok.iğneden sonra 1-2 gün bebek hareketlerinde azalma hissedersen endişelenme canım
Allah yardımcın olsun canım . Galiba bebek doğmadıkça yenilenmesi gerekiyor iğnenin. İğne olanlar çok faydasını görmüşler hep. İnşl senin bebişinede faydası olurKızlar dün kontrolum vardı. Doktor son adet tarihi mi 18 aralık olarak düzeltti. Geç döllenme olduğundan dolayı yani şu an 26+6 günlük hamileyim. Dün doktorum rahim ağzı daha da kısalmis dedi. Yat yerinden kalkma dedi. Colestene iğneyi de bundan sonra 10 gunde bir yapıcaz dedi.
Inşallah cnm inşallah zamanını bekler bebisim :)) sende daha dogurmamissin senin bu kız inatci çıktıAllah yardımcın olsun canım . Galiba bebek doğmadıkça yenilenmesi gerekiyor iğnenin. İğne olanlar çok faydasını görmüşler hep. İnşl senin bebişinede faydası olur
Kız sorma ya. Erken doğacak diyen bebekler içerden çıkmıyor korkma annesiInşallah cnm inşallah zamanını bekler bebisim :)) sende daha dogurmamissin senin bu kız inatci çıktı
Ayy inşallah benimde öyle olur canım :))Kız sorma ya. Erken doğacak diyen bebekler içerden çıkmıyor korkma annesitecrübeyle sabit :))
Pozitif düşün hep öyle olacak Allah'ın izniyle. Senin ilk gebeliğinde nasıl bu sorun yoktu onu anlamadım benAyy inşallah benimde öyle olur canım :))
Canim şimdi bizim söyle bişey. Ben ilk gebeligimde istanbuldaydim ordaki doktorum hep bana diyordu rahim agzinda kisalma var diye. Onda da sürekli takip ediliyordum. 29.cu haftada bizim tayin çıktı biz başka bir yere tasindik taşındığım yerdeki doktorlar hiç fark etmediler durumu bende hiç söylemedim açıkçası. Ilkinde ben 34.cu haftada doğum yaptım. Ama 2 hafta önden gidiyordu bebegimin gelişimi o yüzden pek sorun yaşamadık çok şükür.Pozitif düşün hep öyle olacak Allah'ın izniyle. Senin ilk gebeliğinde nasıl bu sorun yoktu onu anlamadım ben
Anladım CANım bende diyorum niye ilk gebelikte bu sorun yok. Demekki bu bebişte zamanında doğabilir . 2 hafa önden gidiyorsa 36 diyebiliriz Doğum haftasına. İçimden bi ses bu bebiş daha güçlü diyorCanim şimdi bizim söyle bişey. Ben ilk gebeligimde istanbuldaydim ordaki doktorum hep bana diyordu rahim agzinda kisalma var diye. Onda da sürekli takip ediliyordum. 29.cu haftada bizim tayin çıktı biz başka bir yere tasindik taşındığım yerdeki doktorlar hiç fark etmediler durumu bende hiç söylemedim açıkçası. Ilkinde ben 34.cu haftada doğum yaptım. Ama 2 hafta önden gidiyordu bebegimin gelişimi o yüzden pek sorun yaşamadık çok şükür.
Ayy canım insallah bu daha güçlüdür ve daha geç doğar.Anladım CANım bende diyorum niye ilk gebelikte bu sorun yok. Demekki bu bebişte zamanında doğabilir . 2 hafa önden gidiyorsa 36 diyebiliriz Doğum haftasına. İçimden bi ses bu bebiş daha güçlü diyor
İnş bol bol dinlen. İki ay daha dayansa yeter sanaAyy canım insallah bu daha güçlüdür ve daha geç doğar.
Canim açıkçası sürekli yatamiyorum. Seninde küçük bebeğin var mümkün olmuyor biliyorsun. Ama elimden geldiğince her fırsatta ayaklarimi kanepeye dikiyorum. Uzaniyorum buldugum her fırsatta. Insallah 2 ay dayanabiliriz.İnş bol bol dinlen. İki ay daha dayansa yeter sana
SENİ çok iyi anlıyorum. Kanamam olduğunda benimde devamlı yatmam gerekti bende yatabilmişim kadar yatmaya çalıştım . En ilgi istediği zamanlar bizimkilerin .Canim açıkçası sürekli yatamiyorum. Seninde küçük bebeğin var mümkün olmuyor biliyorsun. Ama elimden geldiğince her fırsatta ayaklarimi kanepeye dikiyorum. Uzaniyorum buldugum her fırsatta. Insallah 2 ay dayanabiliriz.
Aynen cnm. Su an en çok ilgiye ihtiyaçları olduğu zamanlar. Yeni bebisler gelince ne olacak bakalım.SENİ çok iyi anlıyorum. Kanamam olduğunda benimde devamlı yatmam gerekti bende yatabilmişim kadar yatmaya çalıştım . En ilgi istediği zamanlar bizimkilerin .
Sağlıkla gelsinlerde mecbur alışacak evdeki yaramazlar :)Aynen cnm. Su an en çok ilgiye ihtiyaçları olduğu zamanlar. Yeni bebisler gelince ne olacak bakalım.
Merhaba bebeğiniz erken doğmadı demi ? Şuan doktorumda bana sizin yaşadıklarınızın aynısını söyledi 28+4 haftalık hamileyim ve çok üzülüyorum stres yapıyorumKızlar 27 haftalık hamileyim. Rahim agzimda kisalma ve hunilesme olduğundan erken doğum riskim var. Geçen hafta cuma günü 24 saat arayla 2 adet colestene igne vuruldum. Bugün kontrolum vardı doktorum haftaya cuma 2 doz daha vurulacak dedi. Açıkçası kafam çok karıştı. Aynı durumu yaşayan var mı? Bir sakıncası olur mu? Bana ilk iğneyi yazan doktor araştırma hastanesindeki perinatologdu. Küçük bir ilde yaşıyorum kaldığım yere de 200 km uzak bahsettigim araştırma hastanesi yani sürekli gidiş donus yapamıyorum. Kendi gittiğim doktorum da çok iyi tanınmış biri ama yine kafamda soru işaretleri kaldı. Tecrübeli olanlar bu konuda yazarsa çok sevinirim.
Ben 38.çi haftamda doğurdum insallah darisi size olur :)Merhaba bebeğiniz erken doğmadı demi ? Şuan doktorumda bana sizin yaşadıklarınızın aynısını söyledi 28+4 haftalık hamileyim ve çok üzülüyorum stres yapıyorum
Merhabalar, bebeğiniz ciğer geliştirici iğne yapılmadan önce kaç kiloydu acaba? Benim bebeğim ultrasonda bu gün 34+6 göründü ve 2300 gr'dı tansiyon yükselmesi nedeniyle erken doğum riski öne çıkıyor ( hafif gestasyonel seviyede) o nedenle ciğer geliştirici iğnenin de ilk dozunu oldum bu gün. Bebeğim 2500 gr'ın üzerine çıkar mı bu iğne sayesinde bende küvoze girmesinden korkuyorum erken doğum olursa. Bunu doktoruma sormayı unuttum. Siz öyle yazınca sormak istedim.30 haftalikken vuruldum. 32 haftalik doğum yaptim. Bebeğim o iğneler sayesinde kuveze girmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?