Ciger gelistirici igne hakkinda

İğneye de Dr rahim ağzındaki kısalığa göre karar vermiştir.onlara güvenmekten başka yapabileceğimiz bi şey yok.iğneden sonra 1-2 gün bebek hareketlerinde azalma hissedersen endişelenme canım
Haklısınız doktora guvenmekten başka çarem yok şu an için.

Kızlar dün kontrolum vardı. Doktor son adet tarihi mi 18 aralık olarak düzeltti. Geç döllenme olduğundan dolayı yani şu an 26+6 günlük hamileyim. Dün doktorum rahim ağzı daha da kısalmis dedi. Yat yerinden kalkma dedi. Colestene iğneyi de bundan sonra 10 gunde bir yapıcaz dedi.

Allah yardımcın olsun canım . Galiba bebek doğmadıkça yenilenmesi gerekiyor iğnenin. İğne olanlar çok faydasını görmüşler hep. İnşl senin bebişinede faydası olur

Allah yardımcın olsun canım . Galiba bebek doğmadıkça yenilenmesi gerekiyor iğnenin. İğne olanlar çok faydasını görmüşler hep. İnşl senin bebişinede faydası olur
Inşallah cnm inşallah zamanını bekler bebisim :)) sende daha dogurmamissin senin bu kız inatci çıktı

Pozitif düşün hep öyle olacak Allah'ın izniyle. Senin ilk gebeliğinde nasıl bu sorun yoktu onu anlamadım ben
Canim şimdi bizim söyle bişey. Ben ilk gebeligimde istanbuldaydim ordaki doktorum hep bana diyordu rahim agzinda kisalma var diye. Onda da sürekli takip ediliyordum. 29.cu haftada bizim tayin çıktı biz başka bir yere tasindik taşındığım yerdeki doktorlar hiç fark etmediler durumu bende hiç söylemedim açıkçası. Ilkinde ben 34.cu haftada doğum yaptım. Ama 2 hafta önden gidiyordu bebegimin gelişimi o yüzden pek sorun yaşamadık çok şükür.

Anladım CANım bende diyorum niye ilk gebelikte bu sorun yok. Demekki bu bebişte zamanında doğabilir . 2 hafa önden gidiyorsa 36 diyebiliriz Doğum haftasına. İçimden bi ses bu bebiş daha güçlü diyor

Anladım CANım bende diyorum niye ilk gebelikte bu sorun yok. Demekki bu bebişte zamanında doğabilir . 2 hafa önden gidiyorsa 36 diyebiliriz Doğum haftasına. İçimden bi ses bu bebiş daha güçlü diyor
Ayy canım insallah bu daha güçlüdür ve daha geç doğar.

İnş bol bol dinlen. İki ay daha dayansa yeter sana
Canim açıkçası sürekli yatamiyorum. Seninde küçük bebeğin var mümkün olmuyor biliyorsun. Ama elimden geldiğince her fırsatta ayaklarimi kanepeye dikiyorum. Uzaniyorum buldugum her fırsatta. Insallah 2 ay dayanabiliriz.

SENİ çok iyi anlıyorum. Kanamam olduğunda benimde devamlı yatmam gerekti bende yatabilmişim kadar yatmaya çalıştım . En ilgi istediği zamanlar bizimkilerin .

SENİ çok iyi anlıyorum. Kanamam olduğunda benimde devamlı yatmam gerekti bende yatabilmişim kadar yatmaya çalıştım . En ilgi istediği zamanlar bizimkilerin .
Aynen cnm. Su an en çok ilgiye ihtiyaçları olduğu zamanlar. Yeni bebisler gelince ne olacak bakalım.

Merhaba bebeğiniz erken doğmadı demi ? Şuan doktorumda bana sizin yaşadıklarınızın aynısını söyledi 28+4 haftalık hamileyim ve çok üzülüyorum stres yapıyorum

30 haftalikken vuruldum. 32 haftalik doğum yaptim. Bebeğim o iğneler sayesinde kuveze girmedi.
Merhabalar, bebeğiniz ciğer geliştirici iğne yapılmadan önce kaç kiloydu acaba? Benim bebeğim ultrasonda bu gün 34+6 göründü ve 2300 gr'dı tansiyon yükselmesi nedeniyle erken doğum riski öne çıkıyor ( hafif gestasyonel seviyede) o nedenle ciğer geliştirici iğnenin de ilk dozunu oldum bu gün. Bebeğim 2500 gr'ın üzerine çıkar mı bu iğne sayesinde bende küvoze girmesinden korkuyorum erken doğum olursa. Bunu doktoruma sormayı unuttum. Siz öyle yazınca sormak istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…